NerdeeBak instasina
b:fit by Zeenta (@bfitbyzeenta) • Instagram photos and videos
2,968 Followers, 2,195 Following, 445 Posts - See Instagram photos and videos from b:fit by Zeenta (@bfitbyzeenta)instagram.com
Kendimi gordum bir yerde profilde
Bir aletmisO ne? Pahallimi?
Suratim gorunmuyorNerdee
Hayir denemedim hic.
Bakayim o salonda var mi
Hatta ne oldugunu bile bilmiyorum
Ya bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.O ne? Pahallimi?
Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyorYa bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.
Ama haftada 3 gün 25 30 dk 3 4 saat pilatese bedelmiş
Hicbir yerde yok burda . Power plate sunanYa bana da diyetisyen önerdi aşırı spor yapmak yerine Power plate dene dedi o çok daha etkili diye bende de alt karın sorunu var.
Ama haftada 3 gün 25 30 dk 3 4 saat pilatese bedelmiş
Burda var ama pahalı galiba bilmiyorum pek gitmedim reformera da param nasıl yetecek bilmiyorum.Hicbir yerde yok burda . Power plate sunan
Evet gordum bende. Ama eve daha alet malet alamamKizz @Arrietty_ titreme seyimis kiz. Ustune binip heryerin titreyen sey varyaa
Hallet hallet:)Ben aquarobics yerimi de buldumyarin bi gidem halledem su isi
Ne zaman alacaksin Maas ?Burda var ama pahalı galiba bilmiyorum pek gitmedim reformera da param nasıl yetecek bilmiyorum.
Bende alamamm. Yurume bandini satmaliyimEvet gordum bende. Ama eve daha alet malet alamam
Burda hicbir yerde power plate sunan yer de yok. Bulamadim yani
Benimki katlaniyor. Suan yatagin altindaBende alamamm. Yurume bandini satmaliyimyeni evime sigmiyor
Keske oyle bisey alsaydimBenimki katlaniyor. Suan yatagin altinda
Tasindin mi ?
Umarim kolayca halledersinKeske oyle bisey alsaydimtasinacam daha. Boya isi falan yapan birini ariyorum. Bi yandan mobilyalara bakiyorum. Cok yogunum anliyacagin. Hemen biter insallahh
Iyi geceler kuzumUmarim kolayca halledersin
Iyi geceler citirlar