Ay benim herifin hiç gayfe kültürü yok
Adama fırın sebzeyi kebapmışcasına servis eden kadınsın kahve mi haşaa kimin haddineAy benim herifin hiç gayfe kültürü yokgaribim böyle terapilere aç
Fırsatçılar ya
Bugün et yaptım kız adamın mideyi doyurduk sıra da beni doyurması varAdama fırın sebzeyi kebapmışcasına servis eden kadınsın kahve mi haşaa kimin haddine
Türkçe işte nereye çekersen oraya geliyor cümle
Ohh zabahlar olmasın kırbaçlayan ellerin dert görmesinBugün et yaptım kız adamın mideyi doyurduk sıra da beni doyurması var
Artık kırbaç mi olur kelepçe mi bilememOhh zabahlar olmasın kırbaçlayan ellerin dert görmesin
Bunlar güneşe ateş eden insanlar yavrumAdanali var mi takimda
1delikadinim, Instagram: "🤣😂🤣😂🤣"
350 likes, 23 comments - 1delikadinim, September 5, 2021: "🤣😂🤣😂🤣".www.instagram.com
Artık kırbaç mi olur kelepçe mi bilemem
Bunlar güneşe ateş eden insanlar yavrumneymiş efendim çok sıcakmış ondan ateş etmiş
Ayrica, cok eksik menu var.
@esmeriiim geldi gitti Ama menu yazmadi.
Sabah atar artik
Bence sükredelim takimin bu halineGeçmiş okumaktan menü yazabiliyor muyuz sen onu sor
Menüm..
10.30
2 yumurtadan omlet
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 şeftali
16.30
Domates soslu karabuğday (5-6 yemek kaşığı kadar)
3 kaşık yoğurt
Salatalık
Ara
1 kupa limonlu çay
3 hurma
Su 2 lt
12.000 adım - 360 puan
Resmi ekleyemedim ya, sabah denerim yine..
@Arrietty_ @sedulu
GeldimHerkes nerdeeee
Maynaklari toplamak lazim
Kimse demez ayranım ekşidirBas manyak sen degil misin
Daha sporumu yapmadım beeennnn@LadyMiami BamyaJunior gel kiz nerdesinnn
Bunu saklayıp sen 54 kilo olunca hatırlatmak istiyorum54 kiloda bende keyifle zayiflamak isterim
ReformerBenin alt gobegide anca reformer paklar diyorum.
Yeni bir salon buldum. Daha once gittigim pek bi sosyetikdi. Gerci sahibi sosyetedenbenlik degil
Yeni buldugum yere 26eylul e randevu buldum. Once deneme dersine katilip ona gore uyelik alacagim
İki beden daha incelirsem 12 yaş grubundan giyincem (göbekli 12 yaş)Ek olarak4 haftada 2 beden inceltiyor
Töbetöbeeee aklıma başka şeyler geldiKizz @Arrietty_ titreme seyimis kiz. Ustune binip heryerin titreyen sey varyaa
Profil resminden tanidim canim benim, hosbuldumBende ozledim seni..Bizler coluk cocuk iyiyiz sukur..Sen nasilsin, oglun nasil?
Bende hic sevmiyorumicenbilenleri tebrik ediyorum. Normal yesilcayada alismam uzun surdu