Hiç üzerime alınmadım halis muhlis Türküm çünkü.Hellööög takım nasılsınız perşembeniz perişan olmamıştır umarım ehuhehhe ecnebistandakiler anlayamasın içerikli metin oluşturuyorum
Pırasaları yedikten sonra suyunuda kafama diktim. Çorba gibi olmuş zaten.Biz uyuycaz nerdeyse sen suda yüzen pırasalarını yiyorsun
Evlat olsa sevmem pırasayıHiç üzerime alınmadım halis muhlis Türküm çünkü.
Pırasaları yedikten sonra suyunuda kafama diktim. Çorba gibi olmuş zaten.
Önünde saygıyla eğiliyorum sayın saygıdeğer muhteşem kadın
Ben de çocukluğumdan beri çok severim. Sadece pırasayı değil bilimum yeşil sebzelerin hepsini çok seviyorum.Evlat olsa sevmem pırasayı
Yolda görsem yolumu değiştiririmBen de çocukluğumdan beri çok severim. Sadece pırasayı değil bilimum yeşil sebzelerin hepsini çok seviyorum.
Pirasa sevilmezmi ya.Evlat olsa sevmem pırasayı
Pırasa şiddeti bu evlerden ırakPirasa sevilmezmi ya.
Ama kucukken yemezdim..annem 3 saat sofrada oturtmustu Beni..halamlar geldiydi kurtulmustum daha fazla Pirasa yemegi basinda oturmakdan.
Zalim Ana
Günaydın kızlar
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.6
Fark -400
Yüzde 0,59 doğru hesapladıysam
Guzel baslangic daim olsun. Insulin direnci ne alemde, ani acikmalar/seker istegi azaldi mi?Geçen cuma 67.4
Pazartesi 67.6
Güncel 66.8
Fark - 600 gram
Yüzde 0.890
@Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Eki Görüntüle 2913957
Sanırım hala devam ediyor mesela 12ye kadar aşırı tok hissediyorum 12den sonra gözlerim kararıyor titriyorum resmen açlıktanGuzel baslangic daim olsun. Insulin direnci ne alemde, ani acikmalar/seker istegi azaldi mi?
GünaydınGunaydin kizlar
Bugun tarti gunu oldugunu unutmayalim
@Lori @BLU3 @Tavsannesi @Lusi @Lady Tenar @Dahlia_ @tomrs @deanvillage @_Vera_ @cromozom @gogo2405 @esmeriiim @LadyMiami @mutlumayis @Birmeleksinsen
Duzelecek o durum. Kendin de farkedeceksin. Ondan sonra kilo vermen kolaylasacakSanırım hala devam ediyor mesela 12ye kadar aşırı tok hissediyorum 12den sonra gözlerim kararıyor titriyorum resmen açlıktan
Şeker isteği de nöbet nöbet akşamları genelde daha fazla oluyor ama eksiyi gördüm ya takıma geldiğimden beri artı artı bi eksiyle başladık iyi olur inşallah
Sen bildirim yaptın mı hemen işe geçince bakıcam herkese