Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kalp krizinden gitmezsem 1400 e tamamlıcam inşallah

Eklentiler

• 1A9A8C3A-7732-42A8-B937-1D01756001BA.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 69
Yaa özendim bende oğlan kakasını yaparsa parka çıkıp atlayayım zira parkta kopek arkasından kaka temizler gibi kaka toplamak istemiyorum

5dk da mi
Bende simdi devam edecegim. Sabahdan 200var sadece.
Yorulana kadar yaparim ilk seferde
Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım

Gençken ben de böyle az spor yaptığım zaman bile bir sürü kalori yakardım. Şimdi bunun iki misli spor yapmam lazım bu kadar kalori yakmam için
Simdide olmaz mi ki?
Crossfit ile 40dk da 800kalori yaktigimi hatirliyorum

Eşim 5 dakikada 500 tane yaptı ben malesef öyle yapamam, her 25 tane de oturup 1 dakika dinleniyorum. Şuraya eli bastonlu yaşlı kadın emojisi koyardım ama yok bulamadım
Baston var Ama gorme engelli galiba bu

Simdide olmaz mi ki?
Crossfit ile 40dk da 800kalori yaktigimi hatirliyorum
Üzerine alınma güzelim demekki sen hala çok gençsin, burada ben hepinizin ablası oluyorum bir de cantorun ablanız var. İkimiz dışında hepiniz çıtırsınız maşallah
Ben ne kadar ağır spor da yapsam saatte 400-500 kalori üzerine hiç Yakamadım son yıllarda. Hormonal bir durum sanırım.

Yorgan,yastik yikarken keske daha hizli kurusalar
Camasirhaneye gideyim diyorum,onada esim huylaniyor. Evde kurutmaya yer yok gerci balkona olmaz mi

Kurutma makinası yok mu? En sevdiğim aletlerden biri kurutma makinası, böylece Ütü yapmakta gerekmiyor.
Yoktur evde
Camasir makinasi banyoyu zor sigdi. Kurutma icin sadece balkonum var,kapali balkon. Ama kisin disaridan kat kat soguk. Yazin da kat kat sicak.
3makina camasir kurutuyorum sicak iken balkon

Yoktur evde
Camasir makinasi banyoyu zor sigdi. Kurutma icin sadece balkonum var,kapali balkon. Ama kisin disaridan kat kat soguk. Yazin da kat kat sicak.
3makina camasir kurutuyorum sicak iken balkon
Kışları kullansan bile yeter aslında balkona koydursan, ayrıca Ütü ve elektrikten de tasarruf edersin çünkü hemen hemen hiç Ütü yapmak gerekmiyor.

Challenge accepted and achieved!
1400 jump rope yapıldı sırada 15000 adım var.

Adımlar da benim kendimin hafta sonu challengem.
Harikasin
Benim adimlar 8700mus
Sadece iste attim. Eve gelince Tel cebimde olmuyor.

Merhaba kızlar nasılsınız dün köye gidince yazamadım giremedim takıma gününüz nasıl geçiyor

`