• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yine karistirmissin alintilari,yani bu gün hic gülecegim yoktu,su kirmizili yeri okuyunca kriz tuttu,sen cok yasa emi:9:

yapamıyorum alıntıları :1: :1: anlıyanlar anlıyordur benim kusuruma bakmazlar canım benim

o na arpacık denmez kayseride ikdirse denir ve haberi olmadan biri tükürürse geçer :1: :1: tükürüyüm derken ileri gitmeyin haaaa :9:

bu haftanin tirt i benim kizlar,Aus dan haber de olmadi,berrini bu hafta oylamaya sunacaktik,gelmiyor kac gündür,bide wuwum senin mutsuzluk bulasicimi ne,bana gecti,ay cok mutsuz hissediyorum,söyle bi uyyim,kimse dokunmasin,dokunsaar canim aciyacak sanki,öyle hic bisey yok gözümde,o kadarki su saatte ne yedigimi bilemezsiniz:43:
yarin a kadar düzelmezsem biriniz cimdik atin banada kendime geleyim:9:

aaaay o kadarmı çok yedin kaptan ya varya hep şu perşembe ünü hepimizn işstahı sçılıyo bende biraz bişiler yapım :26::26:

yapamıyorum alıntıları :1: :1: anlıyanlar anlıyordur benim kusuruma bakmazlar canım benim

o na arpacık denmez kayseride ikdirse denir ve haberi olmadan biri tükürürse geçer :1: :1: tükürüyüm derken ileri gitmeyin haaaa :9:
bizdede gelincik derler,bendede cikmisti,akillinin biri sarimsak sür gecer demisti,bende daha akilliyim ya hemen denedim,gözümün yanmasiyla kaldim:9:

özeline bak cnm:34:

aaaay o kadarmı çok yedin kaptan ya varya hep şu perşembe ünü hepimizn işstahı sçılıyo bende biraz bişiler yapım :26::26:
cnm persembenin günahi yok,ben canim sikilirsa ne bulursam yerim,yani istem disi oluyor,elim aliyor,agzim yiyor:9:
benim bir sucum yok yani:36:

çarşamba menüm biraz geç oldu ama :9:
sabah: bi bardak ılık su
kahvaltı: peynir zeytin(4) 2 dilim ekmek çay
ara: 3 diyet bisküvi
öğlen:bi simit bi küçük poaca bi bardak ayran poaca en küçük olanlarından $images.webp bundan bi tane :) ha
ara:bi elma
akşam:bi tabak yani 6-7 kaşık sulu patates yemegi 3-4 tane etinden koydum $indir.webp 3 kaşık bulgur pilavı bi kase yogurt ekmek yok
ara: bi elma
su 3 litreden fazladır
spor hiç yok malesef bütün vücudum sızlıyordu yattım burayada giremedim erkenden uyudum:26:

Back
X