• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünki menün
sabah 50 defa parmak ucunda zıplama
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
1 kupa yeşil cay 1 dilim tam.dug.ekmeği
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
et döner 100 gram bol salata
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 5 çilek 1 cay bardağı süt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su

baya yürümüşsün canım oralar sıcak degilmi :9:

hımmm güzel bilgilermiş :24:

zeynoşum menü spor harikaa :46::46::46::46:

geçen hafta bende öyleydim ve kilom sabitti zeynep abla bu hafta sanki balona igne patlatılmışta havası alınmış gibiyim :9::9: bi kilo gideydi bari kabızlıgımda gecti adet oldugumdan beri :62::62:

sporun yediklerini dengelemiş fıstık böyle kalorileri yazmakda iyi fikirmiş ha :9::9:

güzel kaptan menün sporun:32::32:

pazar dengesiz pazartesi de cikolata hariç güzel canım benim kolay gelsin işin için :16::16:

hımm güzel canım menün ne fazla ne az :31::31:

valla bende coook merak ediyorum wuwumu yaa :26::26:

güzel olmuş canım menün bu aralar herkez patatesli börekden yapıyo galiba :9::9:

yetişir inşallah canım benim :16: bol kahve içde güç kazan:34:

güzel canım menün kaçamak yok :8::8:

güzel canım menün kavun cıktımı orda buralarda daha görmedim ben :50::50:

kolay gelsin canım menünde güzel begendim :34::34:

güzel canım menün tebriklerr :16::16:

aralarda fazlalıklar olmuş fıstık :20: daha dikkat et

hasladım yedim canım benim :9::9:

allah kolaylık versin fıstık :16::16:

ooo baya karısık fıstık :9::9:

aşkam az olmuş canım benim biraz daha yeseydin keşke :20:
ben burada neye cevap vereceğimi bulamadım alıntıyapmışım ama neydi ne yazacaktım neyse tekrar bakarım.
canım benim menün cok güzel :)

dilek bu menüyü kaptan okuyunca ceza gelir sana bebeğim çikolata dondurma var

elifcigim menün güzel ablam

işte benim ausenciam :) menün güzel canım

canımın içi menün güzel çok beğendim :)

önce sunu söyliyim menün cok güzel sonra eger o dediklerini yersen yaptığın diyetin hiç bir anlamı kalmaz daha önce nasıl once yedin onları tadını biliyorsun neden şimdiden kendini yemeye endeksledin
yaptığın ekmeğe burda bazlama denir ve ben cok sık yaparım ama biraz daha ince olur ve üzerine kıyma sote yaparım adı da yağlama olur :)

eftelya kuzum menünü cok beğendim :)

gonca canım ben 2 ay oldu spora başlayalı önceleri yürüyüş yapmıyordum şimdi havalar ısındı hemde vücüdüm alıştı spor yapmaya

gonca cok beğendim menünü

canım bence düzensiz menün sakın kaçamak felan yapmayın

yürüyüşüne bayıldımmmmmmmmmmmm dilek harikasın :) :)menünde fene değil ablacık :)

bir insanın günlük ne kadar kaloriye ihtiyacı var bilmiyorum ama menün fena değil en azından simit yemiyorsum sabahları
canım ben pokemon dilek değilim dilek buyumeyen baby ben esin :))
günaydın hanımlar

öncelikle bugün tüm emekçilerin bayramını kutluyorum.
q"
dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil :47:

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
1 lokma üstüne vişne reçeli kapanış :))
çay

ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt

öğlen
dışarıdaydım tost ayran

ara
arkadaşıma uğramıştım ara yapmam gerek dedim
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim
ondan baş parmağımın boyundan bile kısa bir parça yedim, güzeldi

akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata
semizotu salatası yoğurtlu
çok çok küçük kare börek ekmek yerine

su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin
canım bence menn fena değil sporda ar
kalorisepeti.com dan hesaplayabilirsin

kolay gelsin:16:

evet 49 alti mesajlara ceza,en fazla mesaja ödül var:34:

yoktum cnm,kaynanama gittik aksam üzeri:25:

ben o üyeleri hizaya getiricem cnm,merak etme sen,bu hafat bi ciksin,haftaya da böyle olursak ne olacak bilemiyorum yani:19:

cnm sen bunlari ögle niyetinemi,aksam niyetinemi yedin,:44:
bide senin cezani yazmadm,500 kalorilik ceza,kolay gelsin

cilekler fazlami olmus:17:

iyi gece,er cnm,hic dermiyiz:24:

ben gecmisteydim,anca döndüm trafik vardi:37:

kolay gelsin tekrar,zihin acsin diye abur cubur yeme sakin:9:
canım cezamın 250 kalorilik kısmını zaten pts yaptım hazırlıklıydım buna :)). 250 kaldı bu arada bendeki listede 7-8 adet çilek 1 posiyon sayılıyo. ama çok diyorsan biraz azaltırım
dünki menün
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su
çok güzel zeynep abla yine süper bir gün

kızlar hemen menümüyazayım asyaya kahvaltı hazırlayacağım

sabah;1 ymurta bol yeşillik 1 dilim ekmek
ara yok
öğlen ;mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata
ara yok
akşam; yoğurtlu semizotu salatası kocaman bir tabak, 1.5 galeta
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk

dünkü menümü yazayım bende ancak yazabildim
pazartesi
sabah:
bi bardak ılık su 5 zeytin bi parça peynir 2 dilim ekmek cay

ara:
3 diyet bisküvi( bi pakette 6 tane vardı 160 kaloriydi) yani 80 kalori

öğlen:
peynirli sandiviç 242 kaloriymiş
ayran bi bardak ( sütaş ayran 200 ml ) 76 kalori

ara:
yarım kalan 3 diyet büskivi 80 kalori

akşam:
4 kaşık yeşil fasulye ( porsiyonu 200 kaloriymiş zyetinyaglı ve etsizdi)
4 kaşık pilav( porsiyonu 326 kalori diyo 4 kaşık bi porsiyon eder galiba:26:)
3 kaşık yogurt(yarım yaglı 57 kalori )
ekmek yok
toplamda yaklaşık kahvaltı hariç 1061 kalori etti kahvaltıda 200 kalori etse 1261 kalori çokda fazla degilmiş:9::9:

ara: yoksu: çok fazla ıctım 3.5 4 dür belkide
spor: sabah 40 akşam 40 dakka yürüyüş

Gayet az yemişsin canım ve çok dengeli :34: Sporuında var daha ne olsun

internetten baktım benim boyuma kıloma göre bir günde toplam 1500 kalori almam gerekmiş kızlar sizce dogrumudur :44::44:

Bende kendimin kini hesapladığımda 1700 kalori diyordu

ben yarın giremiycem kızlar..(bu defa kesin :D ) 24 st.nöbetciyim perşembe görüşürüz inşallah :)

Kolay gelsin Gonca abla :16:
önce sunu söyliyim menün cok güzel sonra eger o dediklerini yersen yaptığın diyetin hiç bir anlamı kalmaz daha önce nasıl once yedin onları tadını biliyorsun neden şimdiden kendini yemeye endeksledin
yaptığın ekmeğe burda bazlama denir ve ben cok sık yaparım ama biraz daha ince olur ve üzerine kıyma sote yaparım adı da yağlama olur :)
Tamam yaw yemeyeceğim çikolata dondurma olur mu onun yerine küçük bir kornet :32: Ablacım yağlamayı biliyorum geçen gün tv de gördüm, zayıflayalım, yerizküçük bir porsiyon :34:

yağlama bu çok da severim yemesini :) şimdi yapıyorum ama yemiyorum

Oy oy oyyyyyy sabah sabah iştahım açıldı vallahi :23:

:52::52::52::52::52:bazen mecbur kalıyorsun:27:

ders çalışırken uyuya kalmışım,kalktığımda yemek hazırlayacak vakit yoktu :(

Gerbera

Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...

Canım ya hep aklım burada, ben güya aklımda birşey kalmasın diye 5 yıllık admin olduğum forumu bıraktım ama allah'tan adminlik gibi sorumluluk istemiyor burası :34: eşim zayıf görünüyorsun diyor ama her amna bu laflara kanıyordum madem zayıf görünüyorum artık yeter diyet diyordum, yazı yine 60'la geçiriyordum ama kış bir giriyor ya 65 le ya da 68 le kış kapatıyorum , buranın kışı nedense böyle bir tek ben değil.. yeni gelinler geliyor bir kış geçiyor sanki o kışta doğum yapmış gibi kilolu çıkıyorlar :5: bende bu sefer hedefe 54 koydum, olur ki kilo alırsam ki inşallah almam en azından 65'lere çıkmayayım , dayanacağım :29:

günaydın hanımlar

dün öğlen kızımla parka çıktık, çıkış o çıkış akşamı ettik hala da ağlıyodu cadı çıkarken:) biz yazlık kışlık ayrımını teyzemin evi ile bizim ev arasında yapıyoruz çünkü teyzemin ev büyük ve iki kişi yaşıyolar anneannemle birlikte, o yüzden kışlıkları oraya taşıyıp yazlıklarımızı da oradan alıyoruz dün gece oradaydık, bugünde devam edicez o yüzden foruma giremedim akşam.
bu ara giremedimler hepimizde fazlalaşmaya başladı arkadaşlar buna bir çare bulmak gerek, kendim de dahil :47:

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
çay

ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt

öğlen
dışarıdaydım tost ayran

ara
kapıda iki dakka laflarken evde şu pestilden yapılan sucuk denilen şeyler varya ondan varmış ilk defa yedim

akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata

su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin

Sporunda menünde güzelmiş :21: çok çok çok küçük yazman çok güldürdü beni :9:

dünki menün
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su

Hiç beğenmedim menünü sporunu, ayıp değil mi biz yapamıyoruz bu kadar :9: Süpersin ablacım sana ne yorum yapılır ki

ara yok
öğlen ;mangır çorbası(erişte pekmez kuru kayısı tereyağ) ile yapılan tatlı bir çorba 1 yemek kaşığı içtim zaten çoğu su idi
2 yemek kaşığı tarhana çorbası, 3 yemek kaşığı etli mantarlı pilav, 1 yemek kaşığı bulgurlu yeşil mercimekli salata, 2 yemek kaşığıpatlıcan salata
ara yok
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk

MAngır çorbası çok ilginçmiş, menüde güzel ama akşma az geldi bana yinede , sporunda güzel

Günayın kızlar, alıntıları cevapladıktan sonra menümü paylaşayım

Kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su

Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 1 şeftali

Öğlen; Yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe, 1 dilim ekmek

Ara; 15 badem, 3 form bisküvi

Akşam; 4 yk bezelyeli patates yemeği susuz, 4 yk pirinç pilavı, bol salata, 4-5 kaşık yoğurt

Ara; 2 küçük parça kavun, 3 form bisküvi

Su; 3 lt
Spor yok :(

Kızlar kalorisepetinden kalorimi ve hedefime ulaşmam içn kaç kalori harcamam gerektiğini hesapladım 750 kalori günlük diyor, ne diyorsunuz bu işe? 1000 kalorilik beslensem, 1 saat yürüyüşle de 250-300 kalori yakarım diye düşünüyorum..

pgcHguh.jpg

Son düzenleme:
kaynanayi gördüm,kabusum olur diye yataga giresim yok:30:

Kaptan dün uyuyakalmışım PC kucağımda, koltuukta sabahlamışım, sabah 4 de uyandım PC hala kucağımda ekranda 4. Takım . İyi geceler demeden çıktım gibi oldu ama öyle değil yine de kusura bakmayın, sanırım Gonca ve Rapunzel de vardı. Kusura bakmayın arkadaşlar...

Ara; 1 şeftali

Akşam; 4 yk bezelyeli patates yemeği susuz, 4 yk pirinç pilavı, bol salata, 4-5 kaşık yoğurt

Su; 3 lt

Menün çok kontrollü geldi bana, beğendim. Ayy yine mi patates sen de bende patatese doyamadık bu hafta niye böyle olduysa? Şeftali çıktımı yav? Ayy olsada yesek...

ben geldim ve gidiyorum kizlar,dünde dedigim gibi 1 mayis kutlamalarina gidicez,1 mayis nedeniyle okullarda kapali bu gün,aksam anca gelirim,öptüm hepinizi:16:

Salı
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
1 dilim ekmek
1 kaşık pirinç pilavı
3 yemek kaşığı patates yemeği

Ara

2 light bisküvi

Akşam

Fırında közlenmiş 1 adet patlıcan
Yoğurt

Su 2 lt
Spor twist 100 kere ama bende alet yok. Ayaklar sabit bel oynadı . Bu hareketin başka adı var mı bilmiyorum.
Mekik 50 ( Az ama çok işim vardı devam edemedim.)

ben geldim ve gidiyorum kizlar,dünde dedigim gibi 1 mayis kutlamalarina gidicez,1 mayis nedeniyle okullarda kapali bu gün,aksam anca gelirim,öptüm hepinizi:16:

Bu nasıl işçi bayramı yaaa? İşçiler çalışıyor , onun dışında herkes tatil yapıyor. Hak mı bu? Kimse tatil yapmasa zoruma gitmiycek de , işçi olmayanlar bile tatildeyken işçilerin kendilerine ait olan günde çalıştırılmaları çok zoruma gidiyor.

Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...

Salı
Sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

Ara
3 kuru kayısı

Öğle
1 dilim ekmek
1 kaşık pirinç pilavı
3 yemek kaşığı patates yemeği

Ara

2 light bisküvi

Akşam

Fırında közlenmiş 1 adet patlıcan
Yoğurt

Su 2 lt
Spor twist 100 kere ama bende alet yok. Ayaklar sabit bel oynadı . Bu hareketin başka adı var mı bilmiyorum.
Mekik 50 ( Az ama çok işim vardı devam edemedim.)

Menünde sporunda güzel :) Sende mi patates yidin :9:

Site yönetimine rica edicem, ekranın sağındaki şu kıllı tüylü kadınların olduğu reklamları kaldırsınlar. İçim kalkıyor , böğüüüüü...

Kıl, tüy, göbek aynen bende usandımm

:43::14::kkk:Üfff kızlaaar nerdesiniiiiz, koştura koştura iş yapıyorum gelip şurda iki kelime muhabbet edeyim diye kimse yok... Canım sıkıldı benim ama...Gidiyim iki raf daha sayayım bari...

Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:

baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...

Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.

Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..

Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .

Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...

.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...

Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....

gezegeni hergün bir kapı bir gezmek olduğu için yazmıştım rapunzele kendim farklıymışım gibi:27:
bizde izmirdeyiz evet ben elifin ablasıyım nerde oturuyorsun nerede çalşıyorsun kızın çok küçükmüş çalışmak zor olmuyormu:34:

Güzel canım dengeli

evet yaaa ben de bekliyorum zaten, yani yazdıklarımı buraya yazarken utandım valla...

Lazanyaya benzettim çok güzel görünüyor...

Ne desen haklısın kaptan, ben bu ara çok kontrolsüzüm, moral sıfır, tekrar kilo almaya başlıycam diye korkuyorum, regl olucam diye mi yoksa benim nefsime hakim olamayışımdan mı bilmiyorum. Kilo almamışım da vermemişim de sabitim. Her cezayı fazlasıyla kabul ediyorum, istersen ikiye çarp ver ama sorun o değil ben nasıl düzene giricem, ben nasıl sizin gibi disiplinli diyet yapıcam? Bana yol gösterin yaa nolur?

Sabah kahvaltıda sahildeydik 10:30 da başladık kahvaltıya, simit de yedim yani ekmek yerine simit vardı yazmayı unutmuşum. İki lokma yedim Elifin peşinden parka gittim, geldim iki lokma yedim uçurtma almaya gittik. Geldim uçurtma ağaca takıldı onunla uğraştık falan ondan çok uzuuuun sürdü.

Bir de 5 su bardağı su 1 litre.

Aaa ne güzel. Eftelyayla Topraks gibi. Aranızda kaç yaş var?

Y0a ne zaman girsem burdasın, ders çalış ders

Evet yaa benim menüye hiç değinme lütfen...Git ders çalış dersssss....

3 yas var aramızda :34:

günaydın hanımlar

dünkü menüm

sabah
1,5 dilim tam buğday
k.kutusu b.peynir
4 siyah zeytin
çay

ara
15 leblebi
1 çay bardağı süt

öğlen
dışarıdaydım tost ayran

ara

akşam
2 küçük biber dolma
patlıcan salata

su 1,5 lt
spor 30 dk trambolin

menünü begendim :34:

dünki menün
2 bardak sıcak su
5 tane zeytin
1 dilim peynir
bol maydonoz
1 domates
ara 1 ç.bardagı süt
öğlen
1 dilim tam.bug. ekmeği
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara elma
akşam
5 kasık taze fasulye
bol salata
3 kasık yoğurt
spor 45 dakıka hoca ile
yarım saat yürüyüş
3lt su
menün güzel dengeli olmus :34:

ara yok
ara yok
su;2 lie
spo;45 dk. leslie walk

aralar yok öğlen cok karısık olmus onunda nedenini söylemistin zaten :34:

Ara; 1 şeftali

Su; 3 lt

iyi görünüyo :34:

Back
X