kızlar bugünkü menümüde yazim neden derseniz yarın babamın ölümünün 2.ci senesi oluyor yarın yemek yapıcaz kuran okunacak bugün akşama kadar temizlik yaptık alışveriş yaptık cok yoruldum yarın akşama kadar yazamam şimdi yazim menümü
kızlar yeni bir diyet programı buldum ona göre yedim yediklerimi ve yaptıklarımı yazıyorum
sabah: 8.30 da uyandım 6 tane yeşil zeytin bi dilim beyaz peynir 2 dilim ince ekmek sekersiz cay 2 bardak (şekersiz çay kahve 0 kalori)
ara: 4 erik 3 yenidünya
öğlen:4 köfte büyüklügünde tavuk çok az zeytin yagında kavurdum yanında sögüş ve 2 dilim ekmek
ara:bi porsiyon bitter cikolata 96 kaloriymiş ben ülkerin bitter cikolaasını aldım 4 e böldüm birini yedim bi porsiyon yoktur ama bi porsiyon kabul ettim yanında orta şekerli türk kahvesi
akşam:4 kaşık kabak yemegi 4 kaşık yogurt bir dilim ekmek
ara: bir portakal
su: 18 bardak
spor: akşama kadar temizlik kapıları camları silme
ondan sonra :) 30 dakka zumba (1 saat zumba 536 kalori benimki 268 kalori ediyor)
30 dakka hoplayarak zıplayarak dans etmek oda 200 kalori yakmıştır bence boş dans etmedim çünkü :) hareketlerle yaptım
100 mekik
kaptan 250 kalori 100 mekik ve 30 dakka cezam vardı hepsi bitti sanırım artık spora baslıyorum hergün böyle yaparsam süper olucak
buldugum ve uyguladıgım programa göre benim günde 1200 kalori almam gerek ve bugünki yediklerim toplam 1039 kalori 161 kalorim vardı daha

artık ne kadar doru ne kadar yanlış bilemem kızlar
:44::44: