• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

peasus canım enim dusla dasmıyo o yüzden azla yazamadım,
mesaj sayım 39 da kaldı ekek sayasak 100 den azla,

ne kada ceza aldım u aada kalan 250 cezamı yapmışım. yenicezalaa açığım :))

senle ben ceza bağımlısı olduk zaten , kaptan vemese bile kendimiz istiyoruz artık cezamızı...

bende sınav bitmezki zeynep abla :( Bugün özüme döndüm çokşükür, yorgunum şimdi odaları değiştiriyoruz, akşamada alışverişe iyürüyüşle çıkacağız, yarında yardımcı gelecek ev baştan sona temizlenecek inşallah , dün yediklerim erir inşallah :30:

Maaşallah Zeynep abla o kadar nasıl ağırlıyosun yaa, Allah yardımcın olsun, menünde sporunda çok iyi :34:

Teşekkür ederim canım, yakacağım elbet, Pegasus görsün cezamı yazsın, İnanır mısın şuan DEJA VU yaşıyorum, sanki ben bu anı yaşamışım birebir :3
0:

Canım yeğenin nasıl peki, düzeldi mi , size de geçmiş olsun. İnşallah iyileşmiştir.

Valla nerden başlıyım bilemedim, en iyisi ben hiç yorum yapmıyım, Kaptanımız Pegasus senin cezanı keser, Zeynep abla bu hafta spor olayını takip etmek istiyormuş, Zeynep abla da cezanı uygulayıp uygulamadığını kontrol eder, eminim ki baskı da yapar :-) Sen otomatikman yediklerini yakarsın... Bugünkü nasıl geçti ? Ayrıca face de baktım resimlerine, maaşallah ne kadar güzelmişsin, hiç moralini bozma 3-5 kilo verdin mi manken olursun, çok fazlan yok senin rahatla sıkma kendini. Gözlerine bayıldım Allah nazarlardan korusun inşallah, Baharın da gözleri çok güzel. Allah sevdiklerinize bağışlasın , hep güzel şeyler görün inşallah...

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç :34:

Olmamış canım dün yediklerin :19:

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor :46:
[/QUOTE]

1 kaşık mantı kastetmiş heralde.

Bende şimdi başlıycam temizliğe , ne var ne yok kalkacak bugün. Allah kolaylık versin.

Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.

Yeğenin için tekrar geçmiş olsun , bebeğim inşallah hemen iyileşir.
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızım biraz daha iyi ama hala çok mızmız, ben nikaha gidicem sonra uğrar hem menümü yazar hem geçmişe bakarım

öpüldünüzzzzz:54::16:

Sevindim canım , suyun iyileşmesine, mızmızlığı da normaldir, neden olmuş peki midesini falan mı üşütmüş yoksa aldığı bir gıda falan mı dokunmuş, ne dedi doktor?

slm kizlar

sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
haftaya cikarirsak gelirim,cikmazsa haftayada olamayabilirim,bilemiyorum simdi
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn:54:

Amaaaaa ben buna çok üzüldüm işte. Yani kaynanaya da üzüldüm tabi ama ben sana çok alışmıştım zor bir hafta olacak benim için. Bari eve gelip gittiğinde iki kelime yazıp kendinden haberdar et bizi. Allah sana da kolaylık versin çok yorucu bir hafta olacak.

cok gecmiş olsun canım yaa sebebi neymiş belli oldumu havalardan olmuştur kesin ya bende dünden beri mide agrısı cekiyorum havalardandır diye düşünüyorum gecmiş olsun canım benim :16::16: inşallah cabuk iyileşir cimcime :55:

Senin ağzın nasıl oldu kuzum? Miden için de nane limon kaynat mideyi dinlendirir iyi gelir. Geçmiş olsun bebeğim....

diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.

menü güzel ama biraz az olmuş sanki

çok geçmiş olsun canım...[/QUOTE

E ne güzel metobolizma iyi çalışıyor işte, iş boğazı kesmeye kalıyor, biraz da hareket. Diyete ne zaman başlamıştın , burdamı öncesi de var mıydı?

evden ckacaktim,bi bakim cikim dedim,kaynanam hastane yemegi yiyemiyormus,evden yaptim,cocuklari doyurdum,yikadim,simdide onun yemegini hastaneye götürecegim
topraks cnm unutmadan söyleyeyim,persembe günü gogo ve gerbera icin oylama yapilacak,sen acarsin oylamayi,benim yerime oy kullanabilirsin,sen bu haftada dene,ne oy kullanirsan kabulüm,bide paylasim alaninda oy kullandim ben haberin olsun

bide wuwum gelirse durumundan haberdar edersiniz kizlar(neden onu izinli yazdigimizi)

ausuda merak ediyorum,ne oldu acaba ya,sinava girebildimi:43:

bide mesajlarini sayip yazmayanlar yazsin lütfen,49 alti olanlar 500 kalorilik cezalari car,topraks ilgilenir sizinle:33:

ben yokken salmayin sakin,zaten zeynos basinizda,spor hocaniz:9:

iyi aksamlar herkese,firsat buldukca gelmeye calisirim ama firsat olacaginida sanmiyorum:26:

Aklın burda kalmasın kaptan , merak etme...Topraks da herkes de üstüne düşen neyse yapar. Topraks zaten sen varken bile takımla elinden geldiği kadar ilgileniyor, Zeynep abla zaten kime nasıl spor yaptırırım diye bekliyor hazırda, biz de zaten diyeti bozduk mu kendi cezamızı kendimiz istiyoruz. Bu hafta daha da dikkat ederiz inşallah.

Galatasarayı tebrik ediyorummm :72::nazar::46::46:

Çoook teşekkürler, çok mutluyum, ama dün gece çok sinirlerim bozuldu. Maçtan sonra formaları giydik bayraklarımızı aldık, arabayla sahile gittik kordonda tur atılır burda hangi takım başarı kazanmışsa adettir İzmirde bir Göztepede bir Karşıyakada yıllardır böyledir. Ama dün gece yalıya gittik arabayı parkettik üzerimizde formalar, iki yaşında kızım bile formalı düşün yani, adamlar bizi geri çevirdiler, neymiş efendim Karşıyaka Adana ya yenilmiş , taraftarı çok üzgünmüş, herkese saldırıyorlarmışi bizim de üzerimizde sarı kırmızı renkler var Karşıyakanın ezeli rakibi Göztepenin de renkleri sarı kırmızı buu yüzden nerde sarı ve kırmızı görseler saldırmışlar, çok büyük kavgalar çıkmış. Çocuk kadın dememişler. Ne kadar ayıp , ne kadar büyük terbiyesizlik ... Bu nedir yaaa. Karşıyaka da da İzmir de de kimse kimseye karışmaz burası böyle bir şehir, Gavur İzmir dedikleri burdan gelir. HErşey serbesttir, burda insanlar özgürdür. Dün gece gördüğümüz bu muamele beni çok üzdü. Geri döndük arabamıza binip hevesimiz kursağımızda evimize geldik. Çok üzüldüm. Karşıyakayı artık desteklemiyorum, Oturduğum semtin yıllardır desteklediğim takımından dün geceden beri nefret ediyorum...

oh oh ne güzel bende aşkımla yürüyebilsem keşke :( sabahları işe giderken yürüyoruz sadece

güzel canım menün ne eksik ne fazla sankim sporu biraz daha arttır :7:

oh oh ne güzel gitmiş 400 gram canım bir günde

canım menün çook dengesiz olmuş bazen insan arada menünün dışına cıkabiliyo mesela ben bugünki yediklerimi nasıl yazıcam kara kara düşünüyorum :18::18:

Çoook dengesiz oldu evet ama bu hafta telafi edilecek.

şampiyon olduk heheyt beeeee :62::62::62::62::62:

Biz hep şampiyonuz zaten canım... Bi yerde bir kupa olsa da alsak diye bekliyoruz...

mesaj sayısını nasıl sayıyoruz geriye doğru giderekmi,yoksa sayıyı gösteren biyer varmı ???

Anlatıcaktım ama öğrenmişsin, geç kalmışım...

Kızlar uyumadan youtubedan egzersizlere baktım,bu çok hoşuma gitti sabahları metobolizma çalısın diye yarıms aat bunu yapacaım, ikindi de yürüyüş

[video=youtube;vwXzXpmwFG4]https://www.youtube.com/watch?v=vwXzXpmwFG4[/video]

İYİ GECELEER :16:

Süpermiş, şimdi yaptım, kaydettim adresi, fırsat buldukça yaparım , teşekkürler...

çok güzel görünüyor ama ben zorlanıyorum hareketten çok yürüyüş iyi bana onu seviyorum çünkü:51:

Beni de zorluyor, yarıya kadar yapıyorum 1-2 dakka dinlenip tekrar yapıyoRUM, AMA dEMMAYIN PAYLAŞTIĞINDA , KADINLARDAN BİRİSİ FARKLI HAREKETLER YAPIYORDU DAHA HAFİF ŞEKİLDE, heralde zorlananlar ya da fıtığı falan olanlar için onu takip edebilirsin.

bugünün menüsü

sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım

öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata

ara
1 bardak süt

ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı:52::30:)

spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt

Sabah kahvaltının dışında bir sorun yok , onun da açıklamasını yapmışsın zaten, afiyet olsun...

Yok canim gelicez demediler hep bi engel cikip duruyo onumuze ya

Hayırlısı de, engel deme.... Bak canım benim eşimle evlenmem mümkün değildi, o kadar zor günler atlattım ki , inanamazsın, film sanırsın, şu anda çok şükür çok mutluyuz. Ama o vakit tam direncimi kaybedeceğim bir dönemdi ve bir tanıdığım bana dedi ki, " Allah onu sana yazmışsa er de olsa geç de olsa kavuşursunuz, bütün dünya birleşse sizi ayıramaz. Allah yazmamışsa da bütün dünya birleşse sizi kavuşturamaz. Hayırlısı olsun de...

Kaldı ki sizin ne kendi aranızda ne de ailelerle ilgili sorununuz yok, iş güçten dolayı erteleniyorsa da bu çok büyük bir problem değil. Böyle şeyler için üzme kendini, ileride daha büyük streslerle karşılaşıcaksın düğün zamanı alış veriş, iş güç, gereksiz adetler falan, o yüzden dirayetli ol, her şeyi kafana takma hasta olursun .Tamam mı fıstık?

Merhaba arkadaşlar ,

Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.

Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .

Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.

Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.

Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .

Canımsın yaaa, çok geçmiş olsun, ben zaten tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Kıyamam, Rabbim en ağrısız, en acısız şekilde sana sağlıklı günler nasip etsin. Ameliyat olmadan önce bize de haber ver şugün diye, diyeti takma kafana sen iyileşmene bak, sağlığına kavuştun mu başlarsın tekrar. Allaha emanet ol canım...

Eveeeeet

Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?

Dün yediklerim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay

Ara

2 kuru kayısı

Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek

Ara

1 bardak ice tea
2 fındık

Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt

Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi

Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak:-) )

Su 2 lt

Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.

Canımsın yaaa, çok geçmiş olsun, ben zaten tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu. Kıyamam, Rabbim en ağrısız, en acısız şekilde sana sağlıklı günler nasip etsin. Ameliyat olmadan önce bize de haber ver şugün diye, diyeti takma kafana sen iyileşmene bak, sağlığına kavuştun mu başlarsın tekrar. Allaha emanet ol canım...

Sağol canım ,

İnsan laylaylom yaşarken birden sağlıkla ilgili bir sorun yaşayınca şöyle bir silkeleniyor . Çok zordu şu beş gün , umarım en kısa zamanda alabilirler ameliyata.

Haber veririm , sancılarım nispeten çok daha az şuan . Arada bakabilirim buraya.

günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece:53:

toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo:14:

menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay

ara malesef yo

öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasulye
mercimek çorbası

2lt su
100 mekik

pazar

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay

ara
yarım pohaça

öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından

akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus

gece
2 galete
peynir

spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim:9:

hemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim

sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez

ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.

öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay

ara 10 çiğ fındık

akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran

akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim:24:

spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..

işe girmek için evlenmek için veya başka ne istediğin bişey varsa onlar için yapılyormuş 2 defa yapıyosun üçüncüyü istediğin olduktan sonra yapıyosun yasin okunup helva yapılıyo bi komsu bi dilegi için yapmak istiyomuş uzun süredir biri de ben yaptım hemen oldu deyince yapalım dedi onun icin yaptık

ben de yapıyım evlilik için yaw işe yarıyorsa:34:

dünkü menüm (biraz rahatsızdım)

sabah
domates tabağı

ara- öğlen
2 dilim ekmek zeytin peynir (iş yapıyordum ayakta atıştırdım vakti geçmesin diye)

ara
1 buzparmak

akşam
2-3 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
(misafir vardı çayın yanında atıştırma olarak akşam yemeğini de aradan çıkarttım)

spor 30 dk yürüyüş

su 2 lt
Baya bi gecistirmeli olmus canin hep kahvalti olmus
bugünün menüsü

sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım

öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata

ara
1 bardak süt

ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı:52::30:)

spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
Guzel canm menun sabah haricinde ondada gec kalkmissin
Menün güzel canım, sbaha gazını alamadın herhalde 200 kez zıpladın :9:

Bu açıköğretim sınavı insana poğaça mı yediriyor nedir :9::9: İşte bir poğaçacı daha, bende cezamı bekliyorum canım ama şansa Pegasusun kayınvalidesi rahatsız artık Topraks'ı bekleyeceğiz :)

İradeli davranacağınıza eminim ama açık hava insanı çok acıktırıyor yahu :34:

Çok geçmiş olsun, menününüzde gayet güzel..

Bölgesel fazlalıklarım var, yürüyüş pek onlara etki etmiyor..

3 saat yürüyüş pazara gitme dahil mi? Menünüz gayet güzel :42:
valla poacayi yedik sabah sabah canim yaa :) bide valla gazimi alamadim hoplagidi hopla ettim iyiki sabah yapmisim baska spor yapamamistim
Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim

Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su

Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek

Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon

Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu

Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt

Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....

Su; 2.5 lt

Spor; 1 saat yürüyüş
Guzel canin menu seker haric sinavlar nasil gecti
03.05.2013 cuma
sabah:

1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt

04.05.2013 cumartesi:
sabah:

1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,

05.05.2013 pazar:

sabah:
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
Ay tepsi kebabi cok guzel gorunuyo bunu hic denemedim bi deneyim :) menulerin guzel canim
Günaydinnnnnnnnnn

sabah kalktim,cocuklari hazirlayip okula gönderdim,hazirlandim cikmadan bi günaydin diyim dedim
kizlar paylasim alanindaki ankette oyunzu kullanin lütfen,püsküütün verdigi linki okuyup ona göre oylayabilirsiniz
herkese mutluu bir hafta diliyorumm:16:

Nerden yapiyoruz kaptan oylamayi bilen bi arkadas linkini paylasirmi

Merhaba arkadaşlar ,

Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.

Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.

Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.

Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .

Cok cok cok gecmis olsun canim ya cok uzuldum insallah cabuk iyilesirsin ozlicez seni
Bence izinli yazalim seni ne diyosunuz kizlar

slm kizlar

sabah kaynanacigim rahatsizlandi,hastaneye kaldirdik,diger eltilerim fransaya gitti,dügün icin bir ben burdayim,o yüzden benim ilgilenmem lazim
doktor 1 hafta kalabilir dedi,test yapacaklarmis,tansiyonu vardi ne oldu bilmiyoruz
ben bu hafta gelemeyecegim kizlar,kusura bakmayin,hastaneyle ev arasinda gidip gelmem gerekecek,bide cocuklarin okulu derken zaman bulamam
topraks cnm,takimla ilgili bir sprun olursa ilgilenirsen sevinirim,bide günde 1 defa paylasim alanina bakarsan iyi olur,belki ilgilenmemiz gereken bisey olabilir
cuma sabah hastaneye gitmeden kilomu bildiririm, hepinizi seviyorummm,bayby cnm,özeline bakarmisinn:54:

çok geçmiş olsun canım tabişkii sağlık herşeyden önemli canım dikkat et kendine de ailene de öpüyorum

kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun :34:

kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun :34:

selam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten

senle ben ceza bağımlısı olduk zaten , kaptan vemese bile kendimiz istiyoruz artık cezamızı...

VAlalhi canım durumu sabit, gece ateşleniyormuş.. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, bakan gözlerin güzelliği o .. Bugünde güzel geçti canım yarın görürsün kaçamak yapmadım hiç :34:

Olmamış canım dün yediklerin :19:

1 yemek kaşığı manı ne anlamadım? diğerleri iyi görünüyor :46:

1 kaşık mantı kastetmiş heralde.

Bende şimdi başlıycam temizliğe , ne var ne yok kalkacak bugün. Allah kolaylık versin.

Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.

Yeğenin için tekrar geçmiş olsun , bebeğim inşallah hemen iyileşir.

Sevindim canım , suyun iyileşmesine, mızmızlığı da normaldir, neden olmuş peki midesini falan mı üşütmüş yoksa aldığı bir gıda falan mı dokunmuş, ne dedi doktor?

Amaaaaa ben buna çok üzüldüm işte. Yani kaynanaya da üzüldüm tabi ama ben sana çok alışmıştım zor bir hafta olacak benim için. Bari eve gelip gittiğinde iki kelime yazıp kendinden haberdar et bizi. Allah sana da kolaylık versin çok yorucu bir hafta olacak.

Senin ağzın nasıl oldu kuzum? Miden için de nane limon kaynat mideyi dinlendirir iyi gelir. Geçmiş olsun bebeğim....

diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.

menü güzel ama biraz az olmuş sanki

çok geçmiş olsun canım...[/QUOTE

E ne güzel metobolizma iyi çalışıyor işte, iş boğazı kesmeye kalıyor, biraz da hareket. Diyete ne zaman başlamıştın , burdamı öncesi de var mıydı?

Aklın burda kalmasın kaptan , merak etme...Topraks da herkes de üstüne düşen neyse yapar. Topraks zaten sen varken bile takımla elinden geldiği kadar ilgileniyor, Zeynep abla zaten kime nasıl spor yaptırırım diye bekliyor hazırda, biz de zaten diyeti bozduk mu kendi cezamızı kendimiz istiyoruz. Bu hafta daha da dikkat ederiz inşallah.

Çoook teşekkürler, çok mutluyum, ama dün gece çok sinirlerim bozuldu. Maçtan sonra formaları giydik bayraklarımızı aldık, arabayla sahile gittik kordonda tur atılır burda hangi takım başarı kazanmışsa adettir İzmirde bir Göztepede bir Karşıyakada yıllardır böyledir. Ama dün gece yalıya gittik arabayı parkettik üzerimizde formalar, iki yaşında kızım bile formalı düşün yani, adamlar bizi geri çevirdiler, neymiş efendim Karşıyaka Adana ya yenilmiş , taraftarı çok üzgünmüş, herkese saldırıyorlarmışi bizim de üzerimizde sarı kırmızı renkler var Karşıyakanın ezeli rakibi Göztepenin de renkleri sarı kırmızı buu yüzden nerde sarı ve kırmızı görseler saldırmışlar, çok büyük kavgalar çıkmış. Çocuk kadın dememişler. Ne kadar ayıp , ne kadar büyük terbiyesizlik ... Bu nedir yaaa. Karşıyaka da da İzmir de de kimse kimseye karışmaz burası böyle bir şehir, Gavur İzmir dedikleri burdan gelir. HErşey serbesttir, burda insanlar özgürdür. Dün gece gördüğümüz bu muamele beni çok üzdü. Geri döndük arabamıza binip hevesimiz kursağımızda evimize geldik. Çok üzüldüm. Karşıyakayı artık desteklemiyorum, Oturduğum semtin yıllardır desteklediğim takımından dün geceden beri nefret ediyorum...

Çoook dengesiz oldu evet ama bu hafta telafi edilecek.

Biz hep şampiyonuz zaten canım... Bi yerde bir kupa olsa da alsak diye bekliyoruz...

Anlatıcaktım ama öğrenmişsin, geç kalmışım...

Süpermiş, şimdi yaptım, kaydettim adresi, fırsat buldukça yaparım , teşekkürler...

Beni de zorluyor, yarıya kadar yapıyorum 1-2 dakka dinlenip tekrar yapıyoRUM, AMA dEMMAYIN PAYLAŞTIĞINDA , KADINLARDAN BİRİSİ FARKLI HAREKETLER YAPIYORDU DAHA HAFİF ŞEKİLDE, heralde zorlananlar ya da fıtığı falan olanlar için onu takip edebilirsin.

Sabah kahvaltının dışında bir sorun yok , onun da açıklamasını yapmışsın zaten, afiyet olsun...

Hayırlısı de, engel deme.... Bak canım benim eşimle evlenmem mümkün değildi, o kadar zor günler atlattım ki , inanamazsın, film sanırsın, şu anda çok şükür çok mutluyuz. Ama o vakit tam direncimi kaybedeceğim bir dönemdi ve bir tanıdığım bana dedi ki, " Allah onu sana yazmışsa er de olsa geç de olsa kavuşursunuz, bütün dünya birleşse sizi ayıramaz. Allah yazmamışsa da bütün dünya birleşse sizi kavuşturamaz. Hayırlısı olsun de...

Kaldı ki sizin ne kendi aranızda ne de ailelerle ilgili sorununuz yok, iş güçten dolayı erteleniyorsa da bu çok büyük bir problem değil. Böyle şeyler için üzme kendini, ileride daha büyük streslerle karşılaşıcaksın düğün zamanı alış veriş, iş güç, gereksiz adetler falan, o yüzden dirayetli ol, her şeyi kafana takma hasta olursun .Tamam mı fıstık?
1-agzim biraz daha iyi canim ya ama bugun arada iki tane ceviz yyim dedim yine yara oldu ceviz yara yapiyo bende ya
2-mac sonrasi olan olaylara bende cok sinr oldum canim ya bazi insanlar insan gibi yenmeyide yenilmeyide bilmiyo keske eglenebilseydiniz hevesiniz onlar yuzunden icinizde kaldi canim ya tuh ama olsun sampiyon olduk :):):):)
3-canim ya bizim simdi 4 cift arkadas grubumuz var hepsi sozlendi yakin zamanda bizimde onumuzde tek engel is isi var daha dogrusu ama ilerisi icin iyi bi is degil erkek arkadasim begenmiyor cok yoruluyor bide ailesinin hic bi caba gostermemesi beni uzuyor sanki boyle tinlamiyorlar gibi oda beni uzuyor hep bu sinir stresten hasta oluyorum insallah memur olurda kurtuluruz diyoruz canim yaa
Eveeeeet

Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?

Dün yediklerim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay

Ara

2 kuru kayısı

Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek

Ara

1 bardak ice tea
2 fındık

Akşam
3 kaşık ıspanak

Ara

Spor
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak:-) )

Su 2 lt

Guzel canim menun sporda guzel esinede guldum :) cirkef yazmisin ya :)
günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece:53:

toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo:14:

menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay

ara malesef yo

öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasulye
mercimek çorbası

2lt su
100 mekik

pazar

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay

ara
yarım pohaça

öğle

akşam
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus

gece
2 galete
peynir

spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim:9:
Seninde sinavlar yuzunden dengesiz olmus canim bide humus yemegimi leblebi olanimi

sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir

ara 10 çiğ fındık

4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran

spor 45 dk. lesli
Guzel canim menun

Cok gecmis olsun canim sizede ara ara gelmeye calisin tamam mi :)

selam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten

Cok gecmis olsun canim ya ne oldu bu hafta takima ya :(

Menün güzel canım, sbaha gazını alamadın herhalde 200 kez zıpladın :9:

Bu açıköğretim sınavı insana poğaça mı yediriyor nedir :9::9: İşte bir poğaçacı daha, bende cezamı bekliyorum canım ama şansa Pegasusun kayınvalidesi rahatsız artık Topraks'ı bekleyeceğiz :)

İradeli davranacağınıza eminim ama açık hava insanı çok acıktırıyor yahu :34:

Çok geçmiş olsun, menününüzde gayet güzel..

Bölgesel fazlalıklarım var, yürüyüş pek onlara etki etmiyor..

3 saat yürüyüş pazara gitme dahil mi? Menünüz gayet güzel :42:
bilmiyorum cnm bölgesel olrak bacak hareketlerini çok yapmaya çalışıorum tv izlerken falan step işe yarar herhalde

yürüyüş pazara dahil değil canım arabayla gittik pazara çünkü:27:

Cok gecmis olsun canim ya ne oldu bu hafta takima ya :(

slm kizlar

canım benim cok geçmiş olsun

Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim

Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su

Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek

Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon

Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu

Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt

Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....

Su; 2.5 lt

Spor; 1 saat yürüyüş
canım benim önce kolay gelsin ohhh ev bark tertemiz olucak :) menünü beğendim abartı yok
yürüyüşünü de yapıyorsun paylaştığın sporuda baktım sen birde bbg ali ile Nivea badyi baksan dilber evde ondan yapıyor

Patlicanin herseyini yerim ben canim ya :):)
bendeeeeeeee :)

03.05.2013 cuma
sabah:

1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt

04.05.2013 cumartesi:
sabah:

1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,

05.05.2013 pazar:

sabah:
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
cimcime sude beslenme düzenini beğenmedim ara yok ama akşam yemeklerine yükleniyorsun mümkün olduğu alşamları hafif ye bu hafat spor yok yazısını okuduğumda ceza vericem demiştim sana cezanıda veriyorum canım kaptandan izin cıktı spor yapmadığın hergün için300kalori 150 mekik ve 1 saat yürüyüş cezan var kolay gelsin canım :16: :16:

Merhaba arkadaşlar ,

canım benim eger sağlığın için amelyat olman gerekiyorsa bekleme daha da erteleme bir an önce amelyatını ol kurtul ben sana bakmaya gelirım hastanede yanında da kalırım kuzum sık sık uğra canım nasıl olduğunu bizlere bildir

Eveeeeet

Dün yediklerim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay

Ara

2 kuru kayısı

Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek

Ara

1 bardak ice tea
2 fındık

Akşam
3 kaşık ıspanak

Ara

Spor

Su 2 lt

menün güzel bebegimm :) benim eşinde gs li sevendirik delisi oldu çirkef galata saray :)

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay

ara malesef yo

öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasulye
mercimek çorbası

2lt su
100 mekik

pazar

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay

ara
yarım pohaça

öğle

akşam
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus

gece
2 galete
peynir

maşallah eftelya götürmüşün affetmemişin :) ayakların ne alemde o kadar oyundan sonra :)

sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir

ara 10 çiğ fındık

4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran

spor 45 dk. lesli
goncam süper menün var yürüyüşte yapsak olur demi

küçücük kuzum benim hastamı olmuş sarı kete kıyamam ben o na canım benim çocuklarına allahım iyilik versin sularda sorun var herhalde

bilmiyorum cnm bölgesel olrak bacak hareketlerini çok yapmaya çalışıorum tv izlerken falan step işe yarar herhalde

yürüyüş pazara dahil değil canım arabayla gittik pazara çünkü:27:
sana da ceza geliyor spor yok :20: :20: :20: ohhhhh

bugün giremedim bir türlü sürekli birimler arası dolaştım.öğlende spora gittim belime çokmu yüklendim bilmiyorum ama çok ağrıyor.bugün itibariyle ekmek yemeyeceğim.yöremizin yemekleri genelde ekmekle yensede ben genede mücadelesini vereceğim diyete başladığımdan beri bir adım ilerleyemedim.spora ağırlık verim bu cuma rekor kırmak istiyorum.kendi rekorumu yani.birazcık mutlu olmaya okadar ihtiyacım varki..:14:

Back
X