1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın
1-adım:arzu,
2-şanlıurfa da yaşıyorum aslen elazığlıyım.
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
4-2006 22 ağustos ta evlendim-7 yıl bitecek,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.
Eki Görüntüle 705848
Eki Görüntüle 705850
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
9-iskender ve tavuk budu şiş..taze fasulye.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca