- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
bencede aus gitmesin yarın akşam gel yine aus ben gündüz giremem akşam görüşürüz inşallah.
topraksım sen nasılsın ?
daha iyiyim, şimdilerde kendimle sohbetteyim:) durum değerlendirmesi yapıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede aus gitmesin yarın akşam gel yine aus ben gündüz giremem akşam görüşürüz inşallah.
topraksım sen nasılsın ?
topraksım sen nasılsın ?
hıh gonca( yokluğum belli olmamış pek
![]()
![]()
sen banada öyle dermişin aceba
kıskandım şimdi ausencıayı :))))))))))))))))))
selaammmmmmm
şöyle bir yazılanları okuyım dedim çiğdemin yazısı dank etti ama aus bizi birakmaz gelir yine sohbete:)
topraksım sen nasılsın ?
hıh gonca( yokluğum belli olmamış pek
![]()
![]()
sen banada öyle dermişin aceba
kıskandım şimdi ausencıayı :))))))))))))))))))
ooo aşağıda isimler dolmuş herkes burdamı neee![]()
ooo aşağıda isimler dolmuş herkes burdamı neee![]()
Arkamdan parti yapacaklar sıraya dizilmiş olmasın sakın![]()
evet kalabalık olmuşuz cidden ama sohbet performansımız düşmüş bak sayfa ilerlemiyor:))))
6. madde hiç içime sinmedi gökçe ama cogunlugun dediği olucak yapıcak bir sey yok
Paylas canim bizde gorelimramazana özel diyet listeleri var benim doktorm vermişti istersen pylaşırım.....iyi geceler![]()
Surekli ugra canim buraya ozletme kendiniAlıntılarım Yusufun sabotesine uğradı
Demmay canım benim , duygularımız karşılıklı
Ama ben buralardayım zaten , foruma girmişken 4. takım beni kovmadan buraya laf yetiştirmeden durmam zaten
Bu arada baby ile görüşen var mı ?
Kendinle sohbettemisin :):):)daha iyiyim, şimdilerde kendimle sohbetteyim:) durum değerlendirmesi yapıyoruz![]()
Gider miyim yahu ?
Her daim çene için buradayıım , hatta arada dalıp o gün yediklerimi bile paylaşabilirim.
O yüzden hiç vedalaşma modunda değilim , heveslenmeyin yani ohh mezun oluyor diye![]()
parti yarın değilmiydi yaa öyle sözleştiydik![]()
Tabii yaa , bu gece daha buradayım diye yalandan üzülmeler , yarın partinin mezdekelisi , hele bu topraks var ya trambolin üzerinde kutlar gidişimi
Arkamdan parti yapacaklar sıraya dizilmiş olmasın sakın![]()
dansöz tuttuk yarın gelicek..cipsler kolalar atık Allah ne verdiyse![]()
yarın akşam görüşürüz kızlar.sabah vakit olursa kilomu eklerim.ekleyemezsem telefondan girmeye çalışırım.iyi geceler![]()
Valla benimde icime hic sinmedi resim koyma isi
Paylas canim bizde gorelim
Surekli ugra canim buraya ozletme kendini
Kendinle sohbettemisin :):):)
Darisida bize olur insallah :)kendimi hapishanedeymsiiz gibi hissettim :) sen cikiyon bizim daha kac yilimiz var acep :):)
Tabii yaa , bu gece daha buradayım diye yalandan üzülmeler , yarın partinin mezdekelisi , hele bu topraks var ya trambolin üzerinde kutlar gidişimi