- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
sağol tatlım uyuz eftelya tamzamanında çekmiş yarısı da ağzımda :))))Muhtesemmsiinn :) ama uzaktan sigara gibi yaaa
Tesekkurler canimm :)
tikkaaaaattttttt çekirdeğin tadını unuttum ben nerdeyse :)) geçen aldılar ben sadece kıza ayıkladım Allahtan çok sevmiyorumbu yaziyi okuduktan sonra 1 kase cekirdegi hüplettigimi farkettim:26:
biz de mi böyle olucaz gogcum :18:kilo almayın kızlar yemeyin yaa ne çabuk unuttunuz zayıflamak için uğratığınızııı![]()
geçen bende baktırdım bir oğlun daha olacak dedi ben korktukça bu fikir üstüme geliyorBende 27 yasinda evlrnecekmisim bi falda ole ciktiydi :) :)
5 kilomuu gerimi gelcen kiz aramiza :):)
Teyzemde almanyada onun cocuklar tatil oldu sizin orda hepsi farkli farkki kapaniyomus galiba
Aayy buna cok guldum :):) anaam lafini cok kullanirim gercekten
Bende onu sorcaktim ha sigara tutuyo gibi ayni
Annemde bana hep dio onu olene kadar diyet yapacan bahar diyor cunku kendimi bi tutmayim hemen hooop geliyo geri kilolar
Nil karaibrahilin sarkisini calalim hep beraber :) butun kizlar toplandik toplandik ttoplandik :):)
kesinlikle ama 2 ya da 3 tane yedim fazla yok yani:))) sayılmaz kiiiiiii
Bu smileyları koyunca aldığın kaloriler azalmıyor
Eftelya nerelerde yahu ? Evlendi mi yoksa
Sorma canım yaa :26:
Nasıl oldu bilmiyorum ama oldu işte , sürekli yiyorum . Sanki aylardır cezalıydım da şimdi herşey serbestmiş gibi.Yani verdim de bi lokma kaçamak yapsam geri alıyor değilim , bildiğim öküz gibi yiyorum
eftelya geziyor nerdeeeeeeee o evlenecek de bende görücem:)) başıma kaldı
ikisi deeeeeeeehangisi daha kötü karar veremedim cipsmi sigaramı..
bu arada bugün soruları kim cevaplıyodu benmi göremedim acaba cevaplandysaa..
aman 1,5 fazla değil ama dikkat et toparla biran öncecnm kullanici kontrol paneline gir
profil resmini degistir yap
resmi sec ve kaydet e tikla:13:
yok cnm,ben ayarliyim,kendimi kaybetmiyorum.kolay kolay ban yemem yani
evet ya kücügüm daha
ah o kuslar yokmu,aliyorum cnm,dogru demisler
hedef kilomdan 1,5 kg kadar fazlayim.icime akrep nalan kacmis sanki![]()