• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzeeellll bakalım ben kaçım kesin seni geçmişimdir:33:

geldim canım ben de yürüyüşe gittim duşumu aldım geldim

eline sağlık canımmmm

hoşgeldiiinnnnnn

zor canım benimki de et obur, erkekler etçil oluyo:))

ben kaç kişiyle aynı sofrada yiyorum biliyo musun? demek ki bende fena değilim azim konusunda

ohhhhh ellerine sağlık arıyım bakıyım nerdeymiş

ooo benim mutfak da küçük ya da orta diyim çok büyük değil ama bembeyaz:(

ben şimdi de almıyorum eftelyadan takılıyorum:32:

aferin sanaaaaaaaa

yok benimki bişey demiyo şimdi de abarttın diyo daha kaç kiloyum tombul seviyo galiba:52:
hoşbuldukkk :34:
kızımın üniversite sonuçları açıklandı :)
istedigi yer olmuş mu
:7:yok canım gelemiyor yanıma Trabzon işletme ama gerek yok gitmesine ben 2 saatlik mesafeye dayanamıyorum 14 saatlık yere göndemeyiz okusun bakalım okulunda :)
nereye istiyosa oraya gitsin bence ama okudm aynı bölümmüş o zaman degiştirmesine gerek yok
Öpüldünüz kizlar cumartesi gecesi kahveleri, caylari yapin gelin
oh keyfe baakkk :34:
gunaydın papyonn.

dunki menum
sabah
2 dilim uno denge lıght
domates salatalık

ara
yarım seftalli

öğlen
1 tabak patlıcan oturtma
yarım kase cacık

ara
2 kayısı

akşam
1 kutu 80 gr olanlardan ton balığı
1 dilim ekmek

su 4 lt
leslie 2 mil
10 dk egzersiz
menunu begendım :34:
Dunku menum

Sabah
1 domates 1 salatalik ½kk peynirle yaplmis ygsiz.omlet 1 dilim cavdar ekmegi

Ara ½ muz yogurt

Ogle 5 yk papates yemekisi 1 pogaca :(

Ara yok

Aksam
4 yk plav 4 tane kavrma et kiraz buyuklugunde 1 yane.kemal pasa ( cok.israr edylar ye diye kirqmadigim.insanlar bde kirmak ta isime gemiyr:) )
Ara 2 erk

Su3 ltre
Spor 60 dk yuruyus 15 dk egzersiz
hem pogaca hem tatlı olmamıışş :50:
güle güle canım görüşürüz, kolay gelsin

sabah eşime söyledim bu kadar oldum diye sen kafayı bozdun iyice 66 da bırakıcan di mi diyo:)) ben de 65 de mezun olucam dedim, evdekiler çok üstüme gelmeye başladı abartıyosun diye az yiyorum ya bi de her kalktığımda başım dönmeye başladı aynı eski günlerdeki gibi
gecmiş olsunn
ben de sabah eftelyanın bir elbisesi vardı çok beğendiğim onu giydim ay çok güzel oldu akşama resmini çektirebilirsem koyarım buraya ama maalesef dışarıda giyemem çok kısa:(( goncam kızaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr:52:
sen de evde giy :1::1::1:
Ayyy abla al valla.beni eline baryama.kadar 3 4 daha vereym ins kilo.almissin.dyenlerin.brazda olsun.cenesi tutulsun ;) bu hafta emrne amadeym.ablacm :) bu hafta 2 gun.ttli.yedim sadece haftaya hic.ymycem.ins.ama.bugun kndmi iskenderle odillendreym miii kocamlan nikah yildinumumuzde :)
tebrklerr kacıncı yıll :34:
evet ben de bir kez girmiştim sanırım felaket cidden çok zor ama napcan be gizemli mecbuuuuurrr :))
ben de girmiştim bi kere ama nasıl yazacagımı bile anlamadım :1::1::1:
ver ver bayrama daha var canısı, akşam spor yap çok iyi geliyor bak nurdanan da söyledim
ben de denicem bunu
Dunki menum

Sahurda
Bi dilim kadar pide
Peynir
Cay

Iftarda
4 bardak su
Bi kase mercimek corbasi(kase kucukdu)
4 kasik yesil fasulye
4 kasik bulgur pilavi
Semizotu salatasi
aci yesil biber
Iki lokma pide :(

Ara
Cay
bi dilim kek ama cok kucukdu ben yaptim dayanamadim yedim :( :(

Ara
3 tane yesil incir
Bi avuc taze kabuklu findik

Su
3.5 litre

Spor
Lesli 2 mil
500 twist
Daha fazla yapamadim misafir gec gitti
begendim guzel olmuş ama kek olmasaymış keşke :34:
baharcım canım benim.incir benim bildiğim kadarıyla sırf şeker.yani kalorili bi meyve.başka meyveler tercih etsen daha iii olur sanki. bi de kavrulmamış fındığın kalorisi daha az tatlımm.keki zeynep ablaya havale ediyorum:23:

benimki öyle deliksiz uyumuyoki.sürekli haFif tempoda sallanacak. leslie yaparken bile bi elim beşiğini sallıyo.düşün halimi:37:

poffff.kilo almak hiç hoşuma gitmiyo. haftaya cuma kardeşim gelicek.beni tombiş tombiş görürse bi ton laf söyler.:18:cumaya kadar hedefim 65:21:
bence verebilirsin cumaya kadr
zeynep ablam gazi ünvden mezunum. öğretmenim ama hayalimde hep ecz olmak vardı.puanımda yetiyodu dediğim şehirlere. ama annemler uzak diye izin vermedi. ankara eskişehirdeki eczlarada benim puanım yetmedi.ama hep içimde kalmıştırr
ben de hep saglık istiyoddum ama olmadıı keske imkanım olsa da simdi okusam
kızlar evdeyim az iş yapayım, arada bakarım
zeynep de yazsa da kilosunu paylaşsak artık
kolay gelsin :34:
sabah ılık su
1 dilim ekmek peynir salatalık ılık çay :)

ara 1 şeftali

öğlen peynirli omlet 1 dilim ekmek

ara 1 küçük salkım üzüm

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yeşil fasulye 1 kaşık brokoli
1 kaşık kısır yarım içli köfte 1 ayran

ara 2 bisküvi

su 3 lt. spor 1 st yürüyüş.
guzel :34:
geldim canım hemn tartılıyım resimde cekiliyim bakın :(

hoş geldin:34:

ay benim noralım cok bozuk ya yemeden içmeden kesilicem ben :( baharda zaten :53: bunu yaptı hiç havamda degilim yani :(
ama iyi bir haber vereyim hamileyim dermişim :))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 :( 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan :( 57,9/ 57/0,9/%1,55 )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 :( 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL :(77/77/0/0)
kilosu sabit
nurork :(66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 :(96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %1,07

toprakscım avatar fotoğrafına bayıldım.. :nazar:

ve bu arada şeytanın bacağı da kırılmış! :46: iyileşemesin, bacaksız kalsın inşallah! :60:

toprakscım avatar fotoğrafına bayıldım.. :nazar:

ve bu arada şeytanın bacağı da kırılmış! :46: iyileşemesin, bacaksız kalsın inşallah! :60:

çooookk teşekkür ederim :16:, evet bence de iyileşemesin pis şeytan... az kaldı ben de gelicem yanına

34 beden pantolon ve XS benden thsrt :))) aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bravooo zeynep ablam:46::46:resimlerini merakla bekliyorumm. ama daha fazla verme yeterr bencee. amanın manken falan mı olmaya karar verdin ablam yaa:9:
sabah ılık su
1 dilim ekmek peynir salatalık ılık çay :)

ara 1 şeftali

öğlen peynirli omlet 1 dilim ekmek

ara 1 küçük salkım üzüm

akşam 1 kepçe çorba 1 kaşık yeşil fasulye 1 kaşık brokoli
1 kaşık kısır yarım içli köfte 1 ayran

ara 2 bisküvi

su 3 lt. spor 1 st yürüyüş.
menünü begendim gonca ablam.ölçülü yemişsin her seyden
bilmem incir dedigin gbi olabilir canım haklısın ama bunları annanem köyde toplamış getirdi gübresiz felan olunca küçüçükdü büyük deildi bende 11 gibi açıkınca yedim 3 tane :17:
kek için de savunmaya geçmeyim cezamı bekleyim :18::18:

nasılsın gonca abla napıyosun mutfak nasıl oldu :34::16:
organik diyosun yani..o zaman yememek olmazdıı:56:

kızlar bi de özelden mesaj yazmayayım diye buraya yazıyorum.çoğunuz yemek konusunda benden tecrübelisiniz. pazar günü büyük ihtimalle iftara davet edicem kayınvalidemi. böyle kolayca yapılabilecek meze ya da salata ceşitleriniz var mı? pratik çok kolay ama aynı zamanda lezzetli şeylerr....

bu arada cimcime izinli mi mezun mu oldu.listede göremedimde

kızlar bi de özelden mesaj yazmayayım diye buraya yazıyorum.çoğunuz yemek konusunda benden tecrübelisiniz. pazar günü büyük ihtimalle iftara davet edicem kayınvalidemi. böyle kolayca yapılabilecek meze ya da salata ceşitleriniz var mı? pratik çok kolay ama aynı zamanda lezzetli şeylerr....

bu arada cimcime izinli mi mezun mu oldu.listede göremedimde[/QUOT
cimcime izinde neti yok evde calıştıgı içinde izine cıktı bayramdan sonra gelicek inşallah
yemek için neler düşündün sen nurdan

bu arada cimcime izinli mi mezun mu oldu.listede göremedimde[/QUOT
cimcime izinde neti yok evde calıştıgı içinde izine cıktı bayramdan sonra gelicek inşallah
yemek için neler düşündün sen nurdan
menü mercimek çorbası
zeytinyaglı biber dolması
et kavurması
pilav
karışık kızartma
düşündüm.önerilere acığım.....masayada salata yapıcamda işte masayı doldurmak için bi şeyler arıyorumm

fıstıklar ben işleri hallettim çocukların yanına gidiyim
nurdan mesajını gördüm aklıma bişey gelirse yazarım tatlım
hoşçakalınnnnnn

Back
X