Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ama hayalcİm senİn cİldİn sıkı zaten
Üstelİk doĞum yapmak da Çok deforme edİyor vÜcudu banunun dedİĞİ gİbİ

ya ben pİlates yapmak İstİyorum ama nasıl yapıcamı bİlmİyorum((

benim deforme olmadızemuszemus ama onun yerine göğüslerim yeterince deforme oldu..önceden diri ve orta karardaydı..şimdi oooo sallak sullak..tam tur çatlak..kaydirigubbakcemile3 daha ne kadar saysam ki...o düzelmezde...aman napalım oda kusur kalsınlaelaelaelaelae

canim benimde 163 sanirim yani kendim öyle ölcüyorum yalnisda olabilir bak kilomuzda ayninerdeyse sade 800 gr geridesin sen benden varmisisin ikili yaris yapalim seninle kaydirigubbakcemile2

heeeeey bende kriterlerime uyan biriyle yarışmak istiyorumsüprizzzzz bu insanı daha da gaza getirir...
1.74 boy 65 kilo..varmı bana uygun kişiiiiiii:sm_confused: hadi yarışak..sositososito

fundam, lilyum o zaman nette google amcaya girin deyinki pilates hareketleri çıkan hareketleri indirin yada nasıl ice kavrayın ve yapmaya başlayın süper etkisi oluyo bende akşamları yürümeye başladım pilatese başlamayı bende düşünüyorum...

canım ben internetten indirdim ebru şallının pilatesini ve doğumdan 10 gün sonra yapmaya başladım tam 1 ay yaptım çünkü yanımda bakacak annem vardı..kilo vermedim ama çok sıkılaşmıştım..göbeğim hemen çekildi kalçam toplandı..şimdi yapamıyorum..canımda istemiyor zaten..kızı yere yatırıp onunla egzersiz yapıyorum...geri tekme,kalça kaldırma,yarı şınav vs vs...

slm kızlar
hayırlı cumLr herkese
herkes kilo vermiş ne güzel.
veren veya veremeyen arkadşlarımıda tebrik ederim.azmimiz hırsımız olduktan sonra kaçışımız yok yani.

özgecim bende indirmiştim ebru şallı ile platesi 1 hafta yaptım faydasını gördüm ama çok çabuk sıkıldım.şimdi aklıma bile gelmiyor.diğer egzersiz hareketlerini yapıyorum bende.

bende simdi nivea bdy i indiriyom nasil bisey bakalim görelim gerci bende var bitane aerobik cdi onda güzel ama bunuda merak ettim herkes konusur oldu

nerden indirdin yolasana ban alinki bend ebi bakayim

nurcanöğretmen (70,0 / 70,00 / 0,00 / %0,00)(3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu.)
sebnemselayfurkan ( 69,7 / 69,5 / 0,20 / % 0,29 )
fguler ( 84,6 /83,6 / 1,00 / %1,18 )
kuzuzuzubambino ( 70,1 / 70,1 / 0,00 / %0,00 )
akrep33 ( 68.5 / 68,5 / 0,00 / %0,00)
BeyazLilyum ( 66.0 / 65 / 1,00 / %1.52 )
hasretim34 ( 73.8 / 73,00 / 0,8 / % 1.08
niloşş ( 81,5 / 81,5 0,00 / %0,00)
deryaboran ( 63,8 / 63,7/0,1/ % 0.16
uaydın ( 74,9/73,8/1,10/%1,47)
Beci ( 80,6 / 80,6 / 0,00 / %0,00)
semiha ( 59,1 / 58,4 / 0,7 / 1,18 %)
4. TAKIM TOPLAM KıLO (862,6 / 857,7 / 4,9 / %0,57)

Son düzenleme:

ayyy o bebişi yerim ben yaa havalarda ısısındı şimdi bacaklar kollar çıkmıştır ortaya tam ısırmalık ... ama şimdilik kokla benim yerime ...

nasılsınız çıtırlar ????

pınarım gelmiş hoşgelmiş bende sitem edicektim bıraktın gittin hiç uğramıyorsn diye opuyorumnanaktan

zuzum nurcan öğretmen ayrıldı ya onun kilosunu sanki katmıyoruz gibi geliyor canım onunkini çıkartmamız gerekmiyormu disklifiye oldu sonuçta dur ben bi bakıp geleyim ay allahım unuttum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…