bide bu verdiğim kilo geçen haftaki pirinç diyetinde verdiğim kilo ondan sonra oynamadım hiç bu hafta sonu yine yapıcam ve bu sefer dayanıcam (pirincin tadını unuttummafoldumben)
evet biz seninle hemen hemen aynıyız galiba kaydirigubbakcemile3 benim boyum 1,65 canım
evet pes etmek yok 1 kg 1 kg da olsa gidecek hepsi
canim benimde 163 sanirim yani kendim öyle ölcüyorum yalnisda olabilir bak kilomuzda ayninerdeyse sade 800 gr geridesin sen benden varmisisin ikili yaris yapalim seninle kaydirigubbakcemile2
varımmm:jeyyar:
tamamdir ozaman
ne güzel bizde de hiç eksi yok ... 7 .takımın yaptığı diyet çok zor bence iyi dayanıyorlar maşallah
çizelgelerimizi güncelleyelim kızlar...
şebom bu arada ben önümüzdeki 3 haftada %1.5 vermek zorundayım dimi
kamer naaptı acaba o da sarı kırmızı diyeti yapıyordu 2 kilo verdiydi ilk gün
iki kati geri almasinlarda böyle kalsin ins
Esracım bugün burdamısın kızın karnesi 12 de bende 11.30 da çıkmak zorundayım.
Hayal valla Nurcanın teli kimsede yok , ara bizede haber ulaştır gerçekten merak ediyoruz.
Özge, semiha ,funda bravo kzlar çok güzel vermişsiniz.
maalesef hayal haber alamıyoruz sen ulaşabilirsen çok iyi olur merak ediyoruz ya :gitme:
nurcanöğretmen 70,0 (3 haftadır bildirimde bulunmadığı için diskalifiye oldu.)
sebnemselayfurkan ( 69,7
fguler ( 84,6 /83,6 / 1,0 / %1,19 )
kuzuzuzubambino ( 70,1 / 70,1 / 0,00 / %0 )
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 66.0 / 65 / 1.0 / %1.51 )
hasretim34 ( 73.8
niloşş ( 81,5
deryaboran ( 63,8
uaydın ( 74,9
Beci ( 80,6 / 80,6 / 0,00 / %0)
semiha ( 59,1 / 58,4 / 0,7 / 1,18 %)
4. TAKIM TOPLAM KİLO
birdaha şok diyet yapmamaya karar zerdim.düzenmi bozdu galiba.
:gitme:
Banu canım ÖlÇÜlerİmİz neredeyse aynı ama aramızda 10 kİlo var senİnle anlayamadım
benİm de kemİĞİm İrİ gerÇekten annem hep bunu sÖyler
biliyomusun ben iddialı konuştuğum herşeyde başarısız olmuşumdur inşallah ters tepmez yine :dance:
Banu canım ÖlÇÜlerİmİz neredeyse aynı ama aramızda 10 kİlo var senİnle anlayamadım
benİm de kemİĞİm İrİ gerÇekten annem hep bunu sÖyler
akşama eşli misafir gelecek..saat 10 dan beri ikram hazırlamaya çalışıyorum..tabi benimle ilgilen diye çığıran kızıda ihmal etmemek lazım..daha temizlik yapmadım ama yoruldum bile..2 saatte de onları hallettimmi sonra yeni yıkanmış ütülenecekler var..bide yarın için bavul hazırlayacağım tabi..oda ayrı...motoru takmam lazım...bi bakayım dedim size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?