Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bide bu verdiğim kilo geçen haftaki pirinç diyetinde verdiğim kilo ondan sonra oynamadım hiç bu hafta sonu yine yapıcam ve bu sefer dayanıcam (pirincin tadını unuttummafoldumben)

evet biz seninle hemen hemen aynıyız galiba kaydirigubbakcemile3 benim boyum 1,65 canım

evet pes etmek yok 1 kg 1 kg da olsa gidecek hepsi

canim benimde 163 sanirim yani kendim öyle ölcüyorum yalnisda olabilir bak kilomuzda ayninerdeyse sade 800 gr geridesin sen benden varmisisin ikili yaris yapalim seninle kaydirigubbakcemile2

Banu canım ÖlÇÜlerımız neredeyse aynı ama aramızda 10 kılo var senınle anlayamadım

benım de kemıĞım ırı gerÇekten annem hep bunu sÖyler

ne güzel bizde de hiç eksi yok ... 7 .takımın yaptığı diyet çok zor bence iyi dayanıyorlar maşallah

zor bunun yanında kolay gı :roflol::roflol:...

çizelgelerimizi güncelleyelim kızlar...

şebom bu arada ben önümüzdeki 3 haftada %1.5 vermek zorundayım dimi

veren sen veren...

kamer naaptı acaba o da sarı kırmızı diyeti yapıyordu 2 kilo verdiydi ilk gün

bende en son öle biliom haber alınca sölerim size...

iki kati geri almasinlarda böyle kalsin ins

amin akşam yemek yiyemedim ki :roflol::roflol:...

tamam gülüm akşam ararım yada gün içinde evden numarayı alayımda haber alır almaz dönerim size...

maalesef hayal haber alamıyoruz sen ulaşabilirsen çok iyi olur merak ediyoruz ya :gitme:

tamam gülüm...

sen ne yaptın ki gı şok...

Banu canım ÖlÇÜlerİmİz neredeyse aynı ama aramızda 10 kİlo var senİnle anlayamadım

benİm de kemİĞİm İrİ gerÇekten annem hep bunu sÖyler

canım ben spor yapmadığım için vücudumda sıkılaşma olmadı belkide bide doğumda baya deformeler yaşadım ondanda olabilir bilmiyorumki

Evet olabılır canım

benım de Şıddetle sıkılaŞmaya ıhtıyacım var
tam bır yıl Önce 10 kılo fazlaydım

hayal gözlü ben pirinç lapası yaptım.
vücüt sıktı kendini şimdi yine kıtlık olcak diye yediklerimi kilo olarak alıyo.
dün 200 gr fazlam vardı mesela.ama ben onu yazmadım.bende daha önceki denemelerde de aynı oldu.yediklerimi azalttığım anda kilo verişim duruyo.

ben 12 de çıkıyorum geldikten sonra listeyi düzenleyeceğim... 7.takımın onayını da gelince veririm öpüldünüz opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar kızlarrr öpüyorum sizleri Şeniz a.s. kızlar ben bi eşeklik ettim heralde açlık başıma vurdu :roflol: serserim yok işimde vardı onay almadan paylaşıma yapıştırdm bile neyse geçte olsa bi bakın nay için en azından bişey varsa düzeltelim mafoldumben

7.TAKIM 108.ETAP [/B]
serseri ( 67,0/67,0/0,0/%0,0)
Abetüş ( 59,4 /56,0 / 3,4 / 5,72 %)
yarışçı ( 76,0 /77/-1/-1,32%)
angelsky( 62,1 / 61,5 / 0.6 /0,97 %)
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5 /77,5 / 0,0 /0,0 %)
sessizgemi90 kendi isteğiyle ayrıldı
hayalgözlü ( 86,0/80,0/6,0/6,98%)
open_sea ( 74,1 / 69,8 / 4,3 / 5,80 %)

TOPLAM KİLO ( 565.6 / 552.3 / 13.3 / %2.35)

canım o lapayı ben hiç denemdim yorum yok,
sende az yiyerek sık yiyerek yap gülüm benim bünyede az ve sık yemeyi yemiyo artık :)))...

funda ben geçen sene bundan 16-18kilofazlaydım gülüm...

Ama hayalcım senın cıldın sıkı zaten
Üstelık doĞum yapmak da Çok deforme edıyor vÜcudu banunun dedıĞı gıbı

ya ben pılates yapmak ıstıyorum ama nasıl yapıcamı bılmıyorum((

akşama eşli misafir gelecek..saat 10 dan beri ikram hazırlamaya çalışıyorum..tabi benimle ilgilen diye çığıran kızıda ihmal etmemek lazım..daha temizlik yapmadım ama yoruldum bile..2 saatte de onları hallettimmi sonra yeni yıkanmış ütülenecekler var..bide yarın için bavul hazırlayacağım tabi..oda ayrı...motoru takmam lazım...bi bakayım dedim size...

kolay gelsin canim cocukla hazirlik yapmak cok zor oluyo bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…