• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş tatlım..oturtuyorsun bak...

Ben diyorum eylülümün motivasyonu nasıl düşmüşse çok daha az gelmeye başladı. Yarın da inşallah ben gidicem annemlere...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ugrayamadım. Annemdeydim kızım huysuz bi taraftan, bi taraftan haberlere canım çok sıkıldı , üzüldüm. Annemden çıktım bu kafayla kızımı gezdirdim biraz derken bu saat oldu eve girdik, şimdide akşam yemeği telaşı, hayat devam ediyor işte. Iyi yolculuklar canım.

asıl yarın daha iyi olacak sanırım sana.kaynana yok.sen annenlerde ooohhhh.

sevindim canım iyi olmuş annene gitmen.iyi gelicek umarım sana.

canım kendini aç bırakma ve bol bol suyunu iç ki metabolizman durmasın.bu şekilde daha da şişersin.kesinlikle hasta olamamanın etkisi çok.en az bir kilo farkediyor.olursan hemen inersin.sabret inşallah iki gün sonra oradan kurtuluyorsun.

yaaa nasıl imrendim sanaaaaaa.bu arada çok marifetlisin bebiş yeleğini gördüm çok güzel olmuş.elerine sağlık.ben ancak biri gösterirse örerim.kesme yerlerini felan ayarlayamam.maşallah sana.:nazar::nazar:
Sağol canım. Kalacaktim 1 gün daha baktım tartı calismiyor döndüm eve.

Selam güzeller,
Annemdeydim daha yeni girdim eve.
Sayfa sayfa yazmışsınız bakamadım kusura bakmayın, dünden beri inanılmaz uzgunum ya. Maden işçilerine çok ama çok üzüldüm, moralim bozuk çok. Ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz değilmi?
Zaten pek keyfim yoktu biliyorsunuz, tuzu biberi oldu biraz.
Allah ölenlere rahmet, ailelerine sabır versin, yaralılarada acil şifalar inşallah.
Öpüyorum hepinizi, biraz işlerim var, ugrarım ilk fırsatta.

Amin canım. Hepimiz çok Üzgünüz

Kuzuyu yüzmeye getirdik. Bende buraya kursa geliyorum.

Eklentiler

• $1400080953121.webp
    $1400080953121.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 54
Ben bu sabah tartıldım dayanamadim yine 68.4 çıktım artık yarın topiğe gelmezsem bildirimde bulunmadı depresyona girdi bi daha gelirmi bilmiyos yazar paylasirsiniz listeyi kızlar. ...

Canlarimmm nasilsiniz sizleri cok cok ozledim sizleri diger resepsiyonistimizde isten cikti ve biz yogunlugun uzerine biraz daha yogunluk ekledik disci bahanesiyle bugun erkenden kactim birde pazar gunu sinavim var antalyada ole bir kactim onun harici uyku is o kadar bittim tukendim diyebilirimm

İzinde oldugum icin diyeti elbette birakmadim yine tam gaz ( edebildigim kadar ) devam ediyorum gun geliyor eksik cok oluyor ama dengede tutmaya calisiyorum elemanlar bir an once tamamlanir umarimda bizde duzene gireriz opuyorum sizlerii gogoooocumm lutfen sende moralleri bozma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haberleri acasim gelmiyo hiç yaa sabahtan beri orguydu yemekti kiloydu kendimi avutmaya çalışıyorum gozumden yaş eksik olmadı sabahtan beri kaç ocak söndü kaç çocuk babasız kaldı kaç kadının oğlu kaç kadının eşi gitti. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah. Daha o kadar çok şey var ki yazılması gereken yazilamayan ne diyim herkes bigün aynı yere gidecek :((

Ben bu sabah tartıldım dayanamadim yine 68.4 çıktım artık yarın topiğe gelmezsem bildirimde bulunmadı depresyona girdi bi daha gelirmi bilmiyos yazar paylasirsiniz listeyi kızlar. ...

Canım önümüzdeki hafta perşembeye kadar tartilmayalim belki bilincaltimiz etkileniyor. Ben tartilmayacagim.
Canlarimmm nasilsiniz sizleri cok cok ozledim sizleri diger resepsiyonistimizde isten cikti ve biz yogunlugun uzerine biraz daha yogunluk ekledik disci bahanesiyle bugun erkenden kactim birde pazar gunu sinavim var antalyada ole bir kactim onun harici uyku is o kadar bittim tukendim diyebilirimm

İzinde oldugum icin diyeti elbette birakmadim yine tam gaz ( edebildigim kadar ) devam ediyorum gun geliyor eksik cok oluyor ama dengede tutmaya calisiyorum elemanlar bir an once tamamlanir umarimda bizde duzene gireriz opuyorum sizlerii gogoooocumm lutfen sende moralleri bozma

Canım selam.
Hadi islerini toparla gel, bizde seni özledik. Sınavında basarılar.
Haberleri acasim gelmiyo hiç yaa sabahtan beri orguydu yemekti kiloydu kendimi avutmaya çalışıyorum gozumden yaş eksik olmadı sabahtan beri kaç ocak söndü kaç çocuk babasız kaldı kaç kadının oğlu kaç kadının eşi gitti. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah. Daha o kadar çok şey var ki yazılması gereken yazilamayan ne diyim herkes bigün aynı yere gidecek :((

Aynen canım ya, artık içim elvermiyor izlemeye, görüp duyduklarım çok üzüyor beni. Allah yardımcıları olsun inşallah çok acı çok.

Selam kızlar nasılsınız bakiyim :) oğlum bir hafta sonra 15 aylik olacak ama biz biraz geriden gidiyoruz daha bir yerlerden tutunmadan yürüyemiyor korkuyor elini birakinca oturuyor. Besigin kenarlari yüksek olduğu için düşmüştür diye cok korktum bir de nasil uyumuşsam sesini duymadım onun icin biraz sucluluk hissettim ama şimdi iyiyim atlattim şükür :)
Hmmm.olsun tatlım olur öyle şeyler.1yerden başlaması getekiyordu.başlamış o da...
Allah sabır versin yakınlarına Rabbım bıze ailemize kazandığımız paraların kıymetını bılmeyı nasip etsın cok zor şartlarda para kazanıp hemde cüzi mıktarlarda ınsan kendıne kızmadan edemiyor cok uzuldum zaten hastayım bıraz morele ıhtıyacım var ama ınternetten resımlerı hele bide selayı duyunca ağlamadan gecemedım Rabbım gerıde kalanlara bır an once sağlık versın, kurtarılmayı beklenenlere bır an once ulaşılsın, hayatlarını kaybedenlerın mekanları cennet olsun Rabbım ailelerıne yakınlarına yardım etsin...

Dualarımız maden işçileriyle
Aaaamin diyorum. ..

Oooh.mis...yaz da geliyor ne güzel.serin serin...

İlahi canım ya çok güldüm...sen kilo alsan da gel.sensiz olmaz ki ama...

Inşalllllllah işlerini çabucak halledersin canım...
Canım önümüzdeki hafta perşembeye kadar tartilmayalim belki bilincaltimiz etkileniyor. Ben tartilmayacagim.

Canım selam.
Hadi islerini toparla gel, bizde seni özledik. Sınavında basarılar.

Aynen canım ya, artık içim elvermiyor izlemeye, görüp duyduklarım çok üzüyor beni. Allah yardımcıları olsun inşallah çok acı çok.

Evet kızlar. Ben de bugün tartıldım. Bir dahakı perşenbeye kadar diyorum...

Günaydın canlarım.ben anbemlerdeyim .sabah kocam işe giderken bıraktı,erkenden kaynanatörü de yolcu ettik...ooh mis. ..tartıda da durum fena deyil.aslında daha iyi ola bilirdi.bilemedim ama.
Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr

Son düzenleme:
Dün düyündeydim biliyosunuz.hadi sizin için bir resim koyuyorum. Hakketen kendimle gürur duyuyorum yahu.nasıl incelmişim öyle.ama hepsini size borçluyum.siz olmasanız başaramazdım.çoktan görmeyen insanlar öyle bir şaşırıyor ki keyfimden 4köşe oluyorum vallaha...amaaaa bugün kardeşimin doğum günü.Allah yatdımcım olsun...

Son düzenleme:
Aaa resmi koymayı unutmuşum. Hemennnn

Eklentiler

• $1400126217819.webp
    $1400126217819.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45
günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.

geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr

çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah

Günaydın canlarım.ben anbemlerdeyim .sabah kocam işe giderken bıraktı,erkenden kaynanatörü de yolcu ettik...ooh mis. ..tartıda da durum fena deyil.aslında daha iyi ola bilirdi.bilemedim ama.
Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr

maşallah canım.daha ne olsun.çok da güzel bir sonuç bence.

vay vay vay.hiç çocuk doğurdum deme canım.genç kız gibi olmuşsun vallahi.maşallah süphanallah.çok güzel görünüyorsun.:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46: tebrik edrim azmin zaferi derler bu resme.

maşallah canım.daha ne olsun.çok da güzel bir sonuç bence.

vay vay vay.hiç çocuk doğurdum deme canım.genç kız gibi olmuşsun vallahi.maşallah süphanallah.çok güzel görünüyorsun.:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46: tebrik edrim azmin zaferi derler bu resme.

ayyyy şımartdın kız beni. Kim bilir sen 56 kilo ile nasıl küçük duruyorsun.şirin küçük bir şeysindir her halde...ayrıca senin için de güzel sonuç tatlım.inşallsh gelecek hafta ben 63leri sen de 55 leri görürsün kuzum...

Anladım aynı şeyi bende yapıyodum doktor kizmisti bana uyuyan çocuğa niye mama veriyosun diye.ben doymadigini düşünüyodum hep.aksam 10 da yiyip yatiyodu sabah 5 buçuk 6 gibi kalkiyodu ben 12 de veriyodum mama.çocuk çok normal çok sanslisin niye gece uyurken yediriyosun diye kizmisti.
ya benim kızgecede iki bazen üç kere besleniyor hala.ben vermek istemiyorum ama o acıkıp ağıyor.arkadaşların kızları da sabaha kadar deliksiz uyuyor.benimki ne zaman öyle olur bilemniyorum.
Selam kızlar nasılsınız bakiyim :) oğlum bir hafta sonra 15 aylik olacak ama biz biraz geriden gidiyoruz daha bir yerlerden tutunmadan yürüyemiyor korkuyor elini birakinca oturuyor. Besigin kenarlari yüksek olduğu için düşmüştür diye cok korktum bir de nasil uyumuşsam sesini duymadım onun icin biraz sucluluk hissettim ama şimdi iyiyim atlattim şükür :)
yürür canım bazı çocuklar 15 bazıları da 17 ayda yürüyorlar.normal yani.
Allah sabır versin yakınlarına Rabbım bıze ailemize kazandığımız paraların kıymetını bılmeyı nasip etsın cok zor şartlarda para kazanıp hemde cüzi mıktarlarda ınsan kendıne kızmadan edemiyor cok uzuldum zaten hastayım bıraz morele ıhtıyacım var ama ınternetten resımlerı hele bide selayı duyunca ağlamadan gecemedım Rabbım gerıde kalanlara bır an once sağlık versın, kurtarılmayı beklenenlere bır an once ulaşılsın, hayatlarını kaybedenlerın mekanları cennet olsun Rabbım ailelerıne yakınlarına yardım etsin...

Dualarımız maden işçileriyle
amin canım.çok zor bir durum Allah sabır versin.
Sağol canım. Kalacaktim 1 gün daha baktım tartı calismiyor döndüm eve.
tüh yaaa.bir tartı yüzünden eve geldin.bundan sonra gittiğin yerlere tartını da götür:)beril öyle yapıyordu.

ne güzel yaa.ben de imreniyorum.ben de istiyorum.

vay anam vay.şarkı sözü gibi olmuş yazın.gel sen caaanııım.gider bu kilolar da merak etme.

canım özledik seni ya.yokluğun belli.çabuk geş emi

Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr

Tebrikler canım.

Islık ıslık ıslık yavrum bu ne güzellik maşallah sana.
günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.

geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr

çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah

Tebrikler canım.

ayyyy şımartdın kız beni. Kim bilir sen 56 kilo ile nasıl küçük duruyorsun.şirin küçük bir şeysindir her halde...ayrıca senin için de güzel sonuç tatlım.inşallsh gelecek hafta ben 63leri sen de 55 leri görürsün kuzum...

duana amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum tatlım.inşallah haftaya daha da iyi olur.valla şuanda seninle aynı görünüyorum ben.sen boylu olduğun için o kilo sen de zaten iyi duruyor.benim boyum kısa old. için kilo hemen farkediliyor bende.

***4. TAKIM 361. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )
Damlanur10:(65.0/ 64.2/0.8 /% 1.23)
gogo2405:(68.2/ 68.1/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(57.4/ 56.9/ 0.5/%0.87 )
Ellanazz:( 76.7/ / /% )
Topraks:( 68.5/ / /% )
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )
Masumcuk:(82.3/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 361. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )
Damlanur10:(65.0/ 64.2/0.8 /% 1.23)
gogo2405:(68.2/ 68.1/ 0.1/%0.15 )
tutatse85:(57.4/ 56.9/ 0.5/%0.87 )
Ellanazz:( 76.7/ / /% )
Topraks:( 68.5/ / /% )
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )
Masumcuk:(82.3/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

açılışı üçümüz yapmışız.ela ve masum gelir birazdan.ardından da sadanes ve toprak.ardından ED ebruyu göremiyorum.gerçi onun internet sıkıntısı var sanırım.bir ay yoktu.yaa kızlar iyice azaldık.yeni birileri de gelse ya.biraz hareketlenelim.hadi yaaa.az kaldı kiloların gitmesine sündükçe sündü bu iş.hadi toparlanıp.her hafta kendimize hedef kilo belirleyelim.en azından hafta hafta daha motive oluruz.ne diyorsunuz bu işe.toksa bu kiloların gideceği yok.işte yaz da geldi.havalar da ısındı.başka neler yapabiliriz.bir beyin fırtınası yapalım.yeni yöntemler bulalım.hareketlenelim.

Back
X