• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geldim ama tek kaldım yaa :19::19:
Bir tapuya gittim geldim muhabbet koyulaşmış valla, Allah muhabbetimizi arttırsın kızlar.
Neyse bir ara bende denk gelirim herhalde :1:
Toprakcım süper görünüyorsun :nazar:

Geldim ama tek kaldım yaa :19::19:
Bir tapuya gittim geldim muhabbet koyulaşmış valla, Allah muhabbetimizi arttırsın kızlar.
Neyse bir ara bende denk gelirim herhalde :1:
Toprakcım süper görünüyorsun :nazar:

Evet tatlım bir tek sen eksikdin.ben de şimdi ders veriyorum.yoksa senle sohbet ederdim seve seve...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pazartesi menum
Sabah.lor az ekmek
Ara.elma iki kayısı
Öğle,patlıcan yemeği cacık,az ekmek
Akşam.bir içli köfte uç tanesini de dışını ben içini kızım yedi,büyük kase cacık.
Su çok az

:28::18:e

Maşallah ne guzel olmuşsun bu. Arada her fotofda ayrı biri gibisin
Yok Vallahi hepsi benim :))) Sadece ruh halim dış görüntüme çok yansıyo benim. Dün birini kıskadırasım vardı :52::52: işe yaradığına emin olabilirsiniz :)))

Kolay gelsin canım.

Afiyet olsun iyi yapmışsın dışardan yiyince hep karbonhidrat.. Çok güzel olmuşsun pek fazlalık görünmüyor, galiba bel göbek bölgesinde birazcık var :)
Aynen öyle fıstık o göbek var ya oo göbeeekkkk :((((

İnşallah canım ya. arkadaşların deyil diskalifiye olması mezun olmasını bile istemiyorum.baksama defne terk etti bizi...:o:o:o

Fıstık gibisin kuzucum.daha ne istiyon.fit,çok sıkı duruyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamamen ışığın kurtarması:36::36:

CNM süper görünüyorsun:)

alışveriş sepetinde mükemmel:)
evet alışveriş çok iyi oldu, çok gaza geldim sanırım bu sefer gidecek bu göbek o kaddarrrrrrrrr:32:

Yok canım ilk kez bildirim yapmadı iki haftası daha var.ev taşımak bu kadar zorlamaz annesi hastaydi inşallah kötü bir durum yoktur.

Gördüm resimlerini facede fıstık gibisin canım. Uygulamayı indiremiyonmu telefona fotoğraf çok kolay ekleniyo.

Süper olmuş.
indirdim ya yine yapamıyorum, ayıp bana benim gibi teknolojiyle çalışan bi hatuna yakışıyomu şimdi yani :(((

Sağol canım, bitmiyor ev işi ya.

öyle tatlım öyle. Benim evi bir gör kalırsın öyle, en fazla 2 gün sonra yerlere bakılmıyor ya, halıların tüyü yünü hala çıkıyor yakın zamana kadar her akşam ilk işim süpürmek oluyordu baktım tükenecek gibi değil bıraktım valla. Yıkanınca kurtulurum insallah.

öyle tatlım öyle. Benim evi bir gör kalırsın öyle, en fazla 2 gün sonra yerlere bakılmıyor ya, halıların tüyü yünü hala çıkıyor yakın zamana kadar her akşam ilk işim süpürmek oluyordu baktım tükenecek gibi değil bıraktım valla. Yıkanınca kurtulurum insallah.
Ay o halılar benimde vardi kaldirdim kurtuldum canım ya. 2 kez yikattim daha vardi düşün. Cocuk olsun o zaman gör sen ev nasıl kirlenirmis. Hem dağılıyor hem kirleniyor 1 gün boslasam halim harap canım.
Kolay gelsin cnm ayy bnmde ütü yapmam lazım bugün akşamda kursum var geç gelicem eve iyi hissedersem kendimi yaparım inş:)

Sağol canım, ben bitirdim şükür, bi beyazlar kaldi 3 5 parca bisey yikayip onlari hallwdicem, ben halledene kadar 1 ton birikir yine zaten.

Benim oğluşum da azı dişini çıkarıyor biraz sıkıntılıyız bizde mızmız oldu iyice uykusunda da ağlıyor inşallah rahatlar ikiside bir an önce.
Ikinizede kolaylıklar dilerim kızlar, dis çok zor ya.
cepten beceremedim:)) alışverişim ve dün akşamki son halimmmmm

Allahım yine dışarı çıkıyorum :(((((( görüşürüz kızlaaarrrr

Eki Görüntüle 1131950 Eki Görüntüle 1131951

Oho ben o kilolara gelsem neler giyerim neler, gayet fit görunuyorsun canım.
Alışveriş de iyi olmus, karpuzda alsaydin ya canım, tok tutuyor baya kaloriside düşük.

Selam kızlar.
Yerleri sildim,2 saat parkda kosturdum geldim. Kızım uyursa ütü yaparim, of bitmiyo işler. Gelirim yine.öptüm sizi.
kolay gelsin tatlım evde olunca iş bitmiyo

Kolayy gelsiinn. Akşamda ben yapacağım bi sürü temizlik :24:
benim de ütü var:43:

Benim önceki halılarım şu tüylü olan yeni çıkan sagy midir nedir onlardandı. Allahım bir koloni yaşıyo onun içinde her hafta balkona atıp dövmekten gına gelmişti :( Bir de süpürgem iyi ama dövünce dünya çıkıyodu içinden

Kolay gelsin cnm ayy bnmde ütü yapmam lazım bugün akşamda kursum var geç gelicem eve iyi hissedersem kendimi yaparım inş:)
Ütüüüüüüüüüü :((( ben bu ara sabah giyerken ütüleme modundayım ama o da çok zor oluyo, bir ara sıkıp dişimi hepsini halletmem lazım

Ikinizede kolaylıklar dilerim kızlar, dis çok zor ya.

Oho ben o kilolara gelsem neler giyerim neler, gayet fit görunuyorsun canım.
Alışveriş de iyi olmus, karpuzda alsaydin ya canım, tok tutuyor baya kaloriside düşük.
benim işyerinde bir kımıl zararlıları var, diyet malzemelerim dokunanı yakarım dedim, yine de salatalıkları kurtaramadım. Adamlar ne bulsalar götürüyolar :)) Meyveyi almadım özellikle sabaha bulamam kesin:52:

kolay gelsin tatlım evde olunca iş bitmiyo

benim de ütü var:43:

Benim önceki halılarım şu tüylü olan yeni çıkan sagy midir nedir onlardandı. Allahım bir koloni yaşıyo onun içinde her hafta balkona atıp dövmekten gına gelmişti :( Bir de süpürgem iyi ama dövünce dünya çıkıyodu içinden

Ütüüüüüüüüüü :((( ben bu ara sabah giyerken ütüleme modundayım ama o da çok zor oluyo, bir ara sıkıp dişimi hepsini halletmem lazım
Sağolasın canım, hallettim büyük ölçüde. Ay bu halılar, benim 1 odamda var o dediğin halidan o cidden çok pislik barındırıyor, aticam bi ara supurulmuyor bile.
benim işyerinde bir kımıl zararlıları var, diyet malzemelerim dokunanı yakarım dedim, yine de salatalıkları kurtaramadım. Adamlar ne bulsalar götürüyolar :)) Meyveyi almadım özellikle sabaha bulamam kesin:52:

Aaa yemesinler yahu. Herseyi ye ic üstüne bide gariban diyet yemeklerinden aşır, çok ayıp çok. Benim esimde dünyaları yedi akşam üstüne benim leblebilerimi bitirdi:1: cornflakeslerimi kraker niyetine yer bazen:1:

Sağolasın canım, hallettim büyük ölçüde. Ay bu halılar, benim 1 odamda var o dediğin halidan o cidden çok pislik barındırıyor, aticam bi ara supurulmuyor bile.

Aaa yemesinler yahu. Herseyi ye ic üstüne bide gariban diyet yemeklerinden aşır, çok ayıp çok. Benim esimde dünyaları yedi akşam üstüne benim leblebilerimi bitirdi:1: cornflakeslerimi kraker niyetine yer bazen:1:

Bir gün çocuklara sütlü hamburger gibi bişey çıktı ya yeni onlardan aldım. Akşam giderken unutmuşum ertesi gün yok:52: deliler hemen süpürüyolar :)))

Bende çıktım işten kızı almaya gidiyoruz neyseki akşama yemeğim var.görüşürüz yine.

Back
X