• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özür dilerim canım, densizlik ettim kusura bakma ama inan bilmiyordum, öyle sandım sadece.
Inşallah alisiriz ikimizde.
Beni mi sordun canım, ben ağlıyorum hala. İnşallah yemek yerde pişman olmam.

Kızzz yok Allah soyletti belki de bakarsın bir kısmet cıkar evlenirim:) cnm ağlama artık yaa sende insansın sonuçta insanın her anı bir olmuyor. Yeme cnm bak yemek yer sonra gelip aglarsan çok gulerim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam güzeller.
Çok moralim bozuk saatlerce ağlasam içim soğumaz sanki. Kızım bişey yemiyodu söylemistim ya. Az önce tepem attı limon sürdüm ama yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum, sinirlerim bozuldu, hazirmiydi değilmiydi hiç düşünmeden yaptım , iyi keyfi yerinde gibi ama ben çok üzüldüm, huysuzlanmazsa geri adım atmayacağım ama çok zorlanıcam sanırım. Offf ya ne zor annelik. Her türlü içim acıyor.

canım senin kızın bırakma vakti gelmiş artık... hiç üzülme yemek yemiyorsa bırakacaksın mecburen.. ve emin ol sen kararlı olursan sandığın kadar zor olmayacak yaz sıcakları iyice bastırmadan bırakman daha iyi olur bence..

Özür dilerim canım, densizlik ettim kusura bakma ama inan bilmiyordum, öyle sandım sadece.
Inşallah alisiriz ikimizde.
Beni mi sordun canım, ben ağlıyorum hala. İnşallah yemek yerde pişman olmam.

canım sen böyle yaparsan kızın da anlayacak ve bırakmayacak bak...

Kızlar bu arada küçülen ay fazında iştah azalır yediklerimiz daha az depolanır diye bir bilgi yazmıştım ya buraya, bende pek etkisi olduğu söylenemez ama 28 mayısta büyüyen ay fazına girmişiz yani iştahın açılacağı ve yediklermizin daha fazla depolanabileceği dönemdeyiz ve ben 28 mayıs akşamı başladım oburluğa :52: Şu iki hafta kat be kat dikkatli olmam gerekiyor küçülen fazın olumlu etkisi olmadı ama büyüyen fazın olumsuz etkisi başladı bile bende:52:

aynı şey aklımdan geçti bu gün ayın durumuna bakayım diyordum.. bende kontrolsüz iştahın sebebi bu mu acaba gerçekten ya akşamları kriz geliyor şimdi de aklım mutfakta hep..

Bizimkide tele tabileri izlerdiii

Çocuklar öyle dusuyolar bi ara aynı kişiye ben tek kolumla kucaklardim öbür elimle çorba karistirirdim misafir gelse kol bacak ahtapot gibi sarilirdibana hareket edemezdim.b

Onu bende yapıyorum bugün elbise denedim kotonda 42 bedendi.gecen gün de mavide kot denedim 29 beden tam oldu.gecken bile 32 yaa 31 giyiyodum bedenlerimi degistirdiler anlamadım.

Boşver canım vermişsin agzinin payını nasılsa yapamaz bi daha bazen çıkıyo öyle densiz insanlar.
Ben de 40 beden elbise 29beden cin giyiyorum..inşallah daha da düşer...
Ay canım benim brunch a gidin, eşinle yemeğe çıkın bol bol yiyin emi, iyi tatiller:1::1:

Sütte ekle canım, fazla eklersen daha az kalori alirsin isine yarar.

Ye kuzum ye, rakiplerin kiloları verirken sen veremeyince görürüm ben seni:1: sonrada dersinki niye veremiyorumm.
Amannn tatlım baya güldürdünüz beni...
Tühh damlacım keşke senle rakip olsaydık :1::1:

Verdim ağzının payını ama hala şakayla takılıyor, hayır yani senelerdir tanıyor beni sinirlendiğimde yapamayacağım şey yok o da biliyor kaç kez şahit oldu ama bakalım şimdilik ya sabır diyorum.
Mavinin jeanslerinden nefret ettim ben ya çok döküyor rengini bacaklarım masmavi oluyor şirinler gibi :1: ama bedenime en uygununu orada buluyorum :1:

fazla eklediğimde nasıl az oluyor kcal anlamadım canım. fazla olsa bile olsun 2 gündür yediklermi anca böyle telafi ederim, hem 2 koca paket aldım ziyan olacaklarına yiyeyim :1:

Haha canım kararrrsabrrr'e önerine de bayıldım. Çok iyimsersin :D:130:

Ayyy canım çok güldüm ya,rakiplerim nasıl sevinmişdir kim bilir.ayrıca başına geleni de okudum.çok sıkıcı bir durum ama atlatırsın inşallah.

Selam güzeller.
Çok moralim bozuk saatlerce ağlasam içim soğumaz sanki. Kızım bişey yemiyodu söylemistim ya. Az önce tepem attı limon sürdüm ama yüzüne bakıp bakıp ağlıyorum, sinirlerim bozuldu, hazirmiydi değilmiydi hiç düşünmeden yaptım , iyi keyfi yerinde gibi ama ben çok üzüldüm, huysuzlanmazsa geri adım atmayacağım ama çok zorlanıcam sanırım. Offf ya ne zor annelik. Her türlü içim acıyor.

Canım o kadar üzülme bugun olmasa başka birgun bunu yapacaktin. Zaten zamanı gelmiş anne sütünden alacağını almış. Sen kararli ol sabirli ol çünkü bir kere geri adim attığında bir daha ki sefer cok daha zor olur unutma birkac gün zor olur sonra geçer. Sucluluk hissetmene falan hic gerek yok bu dogal bir süreç artık yemek yemeği öğrenmeli. Amma konustum :)

aynı şey aklımdan geçti bu gün ayın durumuna bakayım diyordum.. bende kontrolsüz iştahın sebebi bu mu acaba gerçekten ya akşamları kriz geliyor şimdi de aklım mutfakta hep..

Bu ay olayini bende inceleyecektim unutmuşum. Bende de acayip bir tatlı isteği var sanki bir şey icimi kemiriyor tatlı tatli diye. Evde olsa kesin yerdim iyi ki yok :)

Selam kızlar.sanırım bizim uçlu takım bu hafaa kilo almazsa sevinecek.sadness ddanes canlarım ben bugün dağıttım.sizde aynı durumdasınız gördüğüm kadarıyla.
Ellaacım kızı memeden kesiyorsun sanırım.anlayabiliyorum duygularını sanki kızındaan da ayrılıyor gibi oluyorsun.aama vakti gelmiş. Artık.sen kararlı ol lütfen.duygusal daavraanma.

Evet kızlar ben geldim.eşim ve arkadaşlarımızla gezmeye gittik.yemek yeme düşünülürken dürüm yeme kararı alındı.ben de ilk başlarda tereddüt ettim ama sonra verdiyim 12kilo için bir de hedefime az kaldığı için yedim.ama yanında bir koca bardak ayran içtim ve 9000 adıma yakın 4km.den fazla yürüyüş yaptım.yani kalorisini yaktım.ayrıca regl de oldum. Buna rağmen dün 63.8olmam güzel.inşallah bu hafta daha iyi olur.hem meto çayı da içiyorum hem de regl oldum.neyse canlar.2.5litreden fazla su içtim . kahvaltıda sıradam oldu,öylen omlet yedim,saat 7de de tavuklu dürüm,ardından dondurma.neyse ki gün bitti.uyumaç gerel.yorgunluktan bayılacak gibiyim. İyi geceler herkese...

Kızlaaaar asın beni,kesin beniiii...dürüm yiyorum...

Afiyet olsun sevgili rakibemmm
Ne güzel canım ah 29 beden ahhhh. Az kaldı bende geliyorum.
Gel canım bekliyorum bende 28 giymek istiyorum artık.
Tühh damlacım keşke senle rakip olsaydık :1::1:

Verdim ağzının payını ama hala şakayla takılıyor, hayır yani senelerdir tanıyor beni sinirlendiğimde yapamayacağım şey yok o da biliyor kaç kez şahit oldu ama bakalım şimdilik ya sabır diyorum.
Mavinin jeanslerinden nefret ettim ben ya çok döküyor rengini bacaklarım masmavi oluyor şirinler gibi :1: ama bedenime en uygununu orada buluyorum :1:

fazla eklediğimde nasıl az oluyor kcal anlamadım canım. fazla olsa bile olsun 2 gündür yediklermi anca böyle telafi ederim, hem 2 koca paket aldım ziyan olacaklarına yiyeyim :1:

Haha canım kararrrsabrrr'e önerine de bayıldım. Çok iyimsersin :D:130:
Ben musliyi 4 yemek kaşığı sütü 1 bardak katiyorum bence ideal tam doyuruyo.
Kızlar bu arada küçülen ay fazında iştah azalır yediklerimiz daha az depolanır diye bir bilgi yazmıştım ya buraya, bende pek etkisi olduğu söylenemez ama 28 mayısta büyüyen ay fazına girmişiz yani iştahın açılacağı ve yediklermizin daha fazla depolanabileceği dönemdeyiz ve ben 28 mayıs akşamı başladım oburluğa :52: Şu iki hafta kat be kat dikkatli olmam gerekiyor küçülen fazın olumlu etkisi olmadı ama büyüyen fazın olumsuz etkisi başladı bile bende:52:
Bende pek farketmedi ama dün nöbette koptum resmen.
selam kızlar yoğun bir nöbet ardından geldim ama kimse kalmadı tabi akşam yemeği vakti... niye ortalarda yoktum belli aslında bol kaçamaklı bir nöbet oldu aynı zamanda... rakibeler benden korkun diyemiycem bu hafta halim berbat ne oldu bana yemek düzenim niye bu kadar bozuldu bilmiyorum.. geçmişi de okudum bakıcam birazdan uyuyup kalmazsam öğle öyle oldu maalesef..
Senmi benmi canım yaaa acaip çalıştık.
Selam güzeller.

Ağlama canım bunlar olağan şeyler olacaktı bi sekilde zamanı geldi.sen uzulup aglarsan kizinda etkilenir üzülür.

canım senin kızın bırakma vakti gelmiş artık... hiç üzülme yemek yemiyorsa bırakacaksın mecburen.. ve emin ol sen kararlı olursan sandığın kadar zor olmayacak yaz sıcakları iyice bastırmadan bırakman daha iyi olur bence..
Kıyamadım maalesef, eşimde sabote etti beni sağolsun sanki kendi yaşıyor sıkıntıları, gece emziririm, gündüz vermem bişeyler yapıcam kendim artık.
canım sen böyle yaparsan kızın da anlayacak ve bırakmayacak bak...
Canım eşim sabote etti beni, yukarıda yazdım maalesef, sanırım bende hazır değildim.
Canım o kadar üzülme bugun olmasa başka birgun bunu yapacaktin. Zaten zamanı gelmiş anne sütünden alacağını almış. Sen kararli ol sabirli ol çünkü bir kere geri adim attığında bir daha ki sefer cok daha zor olur unutma birkac gün zor olur sonra geçer. Sucluluk hissetmene falan hic gerek yok bu dogal bir süreç artık yemek yemeği öğrenmeli. Amma konustum :)
Sağol canım ama sabote oldu bu girişimim.
Selam kızlar.sanırım bizim uçlu takım bu hafaa kilo almazsa sevinecek.sadness ddanes canlarım ben bugün dağıttım.sizde aynı durumdasınız gördüğüm kadarıyla.
Ellaacım kızı memeden kesiyorsun sanırım.anlayabiliyorum duygularını sanki kızındaan da ayrılıyor gibi oluyorsun.aama vakti gelmiş. Artık.sen kararlı ol lütfen.duygusal daavraanma.
Maalesef basaramadım canım, yukardada anlattım, bu saatte film koptu.
Evet kızlar ben geldim.eşim ve arkadaşlarımızla gezmeye gittik.yemek yeme düşünülürken dürüm yeme kararı alındı.ben de ilk başlarda tereddüt ettim ama sonra verdiyim 12kilo için bir de hedefime az kaldığı için yedim.ama yanında bir koca bardak ayran içtim ve 9000 adıma yakın 4km.den fazla yürüyüş yaptım.yani kalorisini yaktım.ayrıca regl de oldum. Buna rağmen dün 63.8olmam güzel.inşallah bu hafta daha iyi olur.hem meto çayı da içiyorum hem de regl oldum.neyse canlar.2.5litreden fazla su içtim . kahvaltıda sıradam oldu,öylen omlet yedim,saat 7de de tavuklu dürüm,ardından dondurma.neyse ki gün bitti.uyumaç gerel.yorgunluktan bayılacak gibiyim. İyi geceler herkese...

Hadi bakalım spor yapılmış süper
Afiyet olsun sevgili rakibemmm

Gel canım bekliyorum bende 28 giymek istiyorum artık.

Ben musliyi 4 yemek kaşığı sütü 1 bardak katiyorum bence ideal tam doyuruyo.

Bende pek farketmedi ama dün nöbette koptum resmen.

Senmi benmi canım yaaa acaip çalıştık.

Ağlama canım bunlar olağan şeyler olacaktı bi sekilde zamanı geldi.sen uzulup aglarsan kizinda etkilenir üzülür.
Maalesef olmadı canım.
Ya bendede bir iştah patlaması var. Mutszum

Off of acayip bişey benimde gündüz hiç canım istemiyor bişey, saat 9dan sonra acıkıyorum çok, idare ediyorum bende işte.

4. takima kocaman bir selam Haftalar sonra haftasonu icin Eve geldim( 24. Mayis elifimizin dogum Gunuydu kutlayamamistik.insallah bir aksilik olmazsa yarin kutlayacagiz)
Gelincede sizlerede özlendinizi söylemek istedim.

4. takima kocaman bir selam Haftalar sonra haftasonu icin Eve geldim( 24. Mayis elifimizin dogum Gunuydu kutlayamamistik.insallah bir aksilik olmazsa yarin kutlayacagiz)

Canım benim seni görmek cok mutlu etti beni insallah çabucak iyileşip donersin aramıza seni cok ozledik.

Ayyy berilimmmm.hoş heldin canımmmm.biz de seni çok çok özledik. Kuzunun da yeni yaşı kutlu olsun . sağlık durumun nasıl canım benim?inşallah çabucak aramıza dönersin.

Günaydın güzeller,günaydın rakibelerimmm.dün rakibelerimi mutlu ettim biliyorum ama bugün etmiycem işte,yemiycem işte...bana ne,bana ne..

canım hoşgeldin merak ediyorduk seni selamın ne güzel oldu..kızının doğumgünü de kutlu olsun umarım herşey yolundadır..:54:

Günaydın güzeller,günaydın rakibelerimmm.dün rakibelerimi mutlu ettim biliyorum ama bugün etmiycem işte,yemiycem işte...bana ne,bana ne..

günaydın damlanurum bende erkenciyim bak bugün:1: görüşemedik ne zamandır keyifler yerinde mi bakem:34:

Back
X