Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kızlar nasilsiniz bakalim.. Yine nöbet yine diyet sinavi bana...bu nöbetlerde yememeyi öğrenmem lazim.. PC de yanimda bugün birazfan açarım geçmişe bakarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın dannes cim nasılsın canım![]()
Herkese merhaba.Foruma girdiğimde bu cuma yarışmalarını gördüm iyi geliceğini düşündüm.inşallah bundan sonra sizlerle birlikte paylaşımda bulunacağım.
Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim çok zayıf bir çocukluk geçirmişim ergenlik zamanında 98 kiloya kadar çıkıp 2 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim ama sınav stresi derken yine 88 e çıktım.daha sonra yaşadığım ve yaşadığım her an için pişmanlık duyduğum ama artık unutmaya çalıştığım bi ilişkim yüzünden 107.8 kiloya kadar çıktım ama artık dur dedim 1 hafta oldu diyete başlayalı 2 kilo verdim.spor yapmadım ama onu da eklicem artık.bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende.burdaki azim çok hoşuma gitti inşallah bende sizlerle birlikte kilo vericem
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ya senin yediğin neki.. ben 250 gr helva yedim ya...bende de ne mide varmış banamısın demediYaa kızlar ben bi halt ettim kızlarla dayanamadım hamburger yedim küçük olanlarindan ama şimdi midem berbat madensuyu ictim geçmedi bidahami icsem acaba pisbogazligin sonu işte
iyi taktik ama bu bende öyle yapayım..Depresyon halleri yiyemiyosan yiyeceklerini hazırla :)
Günaydın kızlar.Hepimiz için güzel bir gün olsun. Yine uygulama çalışmıyor.akşam da ondan gelemedim...
Aaa çalışdı...o zaman ben de dünkü menümü yazayım...
Sabah 2dilim ekmek,salata,peynir,çay
Ara kiraz
Öyle 4kaşık fasulye,2kaşık yoğurt,1dilim ekmek,salata
Ara çay
Akşam(5 gibi) 1.5patatesli yağsız gözleme
Ara kiraz
3.5 litre su,20dakika yürüyüş
canım o gün içinde yemeyen az yiyen en başta ben vardım.. kızların yaşı genç büyük ihtimalle.. hayat boyu o şekilde beslenebileceklerse ne güzel ama eninde sonunda normal düzene geçecekler.. ve hayatı boyunca spor yapabilecek çok az kişi var dolayısıyla koruyamazlar.. bünyeleriaz yemeye alıştıgı için ilerde kilo da vermezler.. ben 1 ay düzenli yemek yemeyi öğrendim ilk başladıgımda diyete ve kilo veremedim.. önünden yaptıgım isveç diyeti de metabolizmayı halletmişti birde o var..şimdi yiyerek aç kalmadan kaçamaklara rağmen verebiliyorum demekki doğru olan bu.. alırlar kesinlikle o verdiklerini diyorum işin özü..Kızlar benim 1sorum var yine.hanı az yiyip de zayıflayan insanlar mesele sadece ayranla beslenen biri sonra bir az normal diyete dönerse kilo alır mı acaba?hani benim qrupdakı kızlara bir şekilde fazla yemeyi öyretmeye çalışlyorum.dün fena deyillerdi.ama bir az tedirginim.ya kilo alırlarsa diye...çünki gün içinde neredeyse bir şey yemiyorlardı.siz ne diyorsunuz?
Olsun gogocum ya.ne olucak.arada olur öyle şeyler...gogoom senin kız da gitmiş.Allah kavuştursun hayatım...
Amanin öyle ne çok olmuş öyle.ama spor müthişşşş...artık tek başınasın güzelce yaparsln diyetini sporunu.....
Günaydın canım
Güzel olmuş menün beğendim ben
Alırlar illaki ama düzenli yiyip spora devam ederlerse bozmadan verirler.
Gitti kızım canım Saolasın. Arada haftasonu gorcem ama ev ıssız kaldı.
canım hoşgeldin öncelikle.. kendini tanıtmışsın bende tanıtayım da tanışalım32 yaşında 1 çocuk annesiyim 112 de çalışıyorum.. istekli kararlı olursan, acele etmeden sağlıklı bir şekilde kalıcı olarak bereberce veririz kiloları.. ilk sayfadaki kuralları okuman gerekli birde canım kaptanımız davet etmiş heralde önce onları kabul etmelisin.. en önemli kuralımız sağlıksız şok diyetler yasaktır bizim grupta..çok güzel kendinde anlatmışsın hızlı verilen kilo hızlı geri alınıyor..
çok güzel demekki takımla uyum içinde olacaksın.. haftasonları buralar biraz ıssızlaşır haberin olsun.. 2 hafta deneme süren başladı aktif olursan kaptan daha da erken alabilir seni.. belli uyguladıgın bir liste varmı bu arada..kendi yemeklerini kendin mi hazırlıyorsun onuda sorayım önemliHoşbulduk tanıştığıma memnun oldum canım.teşekkür ederim ilk sayfada yazılanları okudum sorun yokbenimde istediğim öyle bişey zaten şok diyet yapamam yavaş yavaş kalıcı olarak gitsin bi daha da gelmesin
Günaydın canım bende nobetciyim. Iyi nöbetler canım sana.Gunaydin kızlar nasilsiniz bakalim.. Yine nöbet yine diyet sinavi bana...bu nöbetlerde yememeyi öğrenmem lazim.. PC de yanimda bugün birazfan açarım geçmişe bakarim
Herkese merhaba.Foruma girdiğimde bu cuma yarışmalarını gördüm iyi geliceğini düşündüm.inşallah bundan sonra sizlerle birlikte paylaşımda bulunacağım.
Ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim çok zayıf bir çocukluk geçirmişim ergenlik zamanında 98 kiloya kadar çıkıp 2 ay gibi bir zamanda 20 kilo verdim ama sınav stresi derken yine 88 e çıktım.daha sonra yaşadığım ve yaşadığım her an için pişmanlık duyduğum ama artık unutmaya çalıştığım bi ilişkim yüzünden 107.8 kiloya kadar çıktım ama artık dur dedim 1 hafta oldu diyete başlayalı 2 kilo verdim.spor yapmadım ama onu da eklicem artık.bu kilolardan kurtulmak istiyorum bende.burdaki azim çok hoşuma gitti inşallah bende sizlerle birlikte kilo vericem
Teşekkür ederim aktif olurum okulum bitti artık nasılsa yazın rahatım bol bol burdayım artık :) ailemle yaşıyorum o yüzden genelde annemle ikimiz hazırlarız yemekleri yani bi liste var elimde tabi diyetisyene gittiğim zamandan kalma ama tam onu uygulayabilirmiyim bilmiyorum ama yine ona benzer olucak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
güzel canım listen varsa.. birebir uygulaman şart değil aslında..ıvır zıvır hamurişi kızartma yemiyoruz, her öğüne salata eklemeye çalışıyoruz, ara öünlerimizi yapıyoruz ve her besin grubundan alıyoruz.. bir öğün sebze 1 öğün protein alıyoruz işin özü.. spora yeni başlıycaksan internette leslie sansone 2 mil yazıp arattır 30
dk sürüyor başlangıç için iyi olur.. kilonda fazla oldugu için bununla başlayabilirsin yada en güzeli dışarda yürüyüş imkanın varsa.. ben çıkıyorum artık görüşürüz yine buralarda olursan..
Kızartma ve abur cuburu kesin çıkardım zaten.aynen öyle bi liste zaten birebir olmasada ona uygun olucak.spor daha önce yaptım biraz alışkınım uzun zamandır yapmadım ama yine alışırım gibi geliyo çabucak :) sağol canım teşekkür ederim görüşürüz:) artık var ilişkim bittiğine göre esarette bitti dışarı çıkabiliriimmm:))
Spor illa gerekiyo ama hafiften başlamak lazım. Nasıl bi ilişki canım dışarı falan cikamiyosun uzak durmak lazım öyle adamlardan.
Aramıza hoşgeldin canım...doğru yoldasın...Herkese merhaba.Foruma girdiğimde bu cuma yarışmalarını gördüm iyi geliceğini düşündüm.inşallah bundan sonra sizlerle birlikte paylaşımda bulunacağım.
canım ya senin yediğin neki.. ben 250 gr helva yedim ya...bende de ne mide varmış banamısın demedi
iyi taktik ama bu bende öyle yapayım..
az olmuş canım akşamki gözleme senin 1 numaralı kaçamağın zatenbenim bu ara kimseye yorum yapacak halim yok gerçi çıkardıgım listelerle...
canım o gün içinde yemeyen az yiyen en başta ben vardım.. kızların yaşı genç büyük ihtimalle.. hayat boyu o şekilde beslenebileceklerse ne güzel ama eninde sonunda normal düzene geçecekler.. ve hayatı boyunca spor yapabilecek çok az kişi var dolayısıyla koruyamazlar.. bünyeleriaz yemeye alıştıgı için ilerde kilo da vermezler.. ben 1 ay düzenli yemek yemeyi öğrendim ilk başladıgımda diyete ve kilo veremedim.. önünden yaptıgım isveç diyeti de metabolizmayı halletmişti birde o var..şimdi yiyerek aç kalmadan kaçamaklara rağmen verebiliyorum demekki doğru olan bu.. alırlar kesinlikle o verdiklerini diyorum işin özü..
Çok sevdim aşık oldum 20 yaşında yaşamadığım şey kalmadı hem fiziki hem sözlü şiddet vardı kıskançlıktan bırakmıyodu dışarı Allah'tan kurtuldum rahatım hatırlamak bile istemiyorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızartma ve abur cuburu kesin çıkardım zaten.aynen öyle bi liste zaten birebir olmasada ona uygun olucak.spor daha önce yaptım biraz alışkınım uzun zamandır yapmadım ama yine alışırım gibi geliyo çabucak :) sağol canım teşekkür ederim görüşürüz:) artık var ilişkim bittiğine göre esarette bitti dışarı çıkabiliriimmm:))
canım gogonun dediği gibi birden spora vurma kendini alıştıra alıştıra..
o diğer konuda da 20 yaşında oldugun için çok sevmişsindir canım.. biraz daha yaşın olsaydı öyle birini sevemezdin... allah kurtarmış düşünme artık yola devam..