Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olmuş menün ama akşam artirmissin miktarı biraz.iyi geceler kızlar menümü yazayım
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1dilim çavdar ekmeği, salata, 1 haşlama tavuk but
ara: 1 avuç kadar çekirdek
akşam: yarım kase mercimek çorbası, 4 kaşık mantı, 2 çatal kadayıf tatlısı, patates yemeğinin patateslerinden birkaç tane
ara: 2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynir domates
spor leslie 2 mil+ 60 mekik, su 2 lt kadar, meto çayı 3 kupa
Günaydın güzeller iyi pazarlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın,
Iyi pazarlar hepinize.
Daha dengeli olabilirdi ama doğumgünü varmış bişey demiycem.Bende dünkü menümü yaziyim dün annemin doğum günüydü gerçi biraz değişik oldu
Sabah evdeydik domates peynir salatalık 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği yedim
Öğlen dışardaydık buharda sebze yedim
Yarım saat yürüyüş yaptık sahilde sonra da 2 top dondurma yedim
Akşamda karpuz yedim 2 tanede kepekli bisküvi yedim
Bide 2 lt su içtim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kolay gelsin bebeğimİyi akşamlar kızlar.gelemedi tüm gün.çok yoğundum.alışverişe gittik.çok yorgundum.burda öyle bir rüzgar var ki tüm ev toz içinde,kızım çok huysuzdu. Çok gerginim çok kötüyüm,çok yorgunum.hala evi temizliycem,böyle uyuyamam,berbat Heryer. Sonra banyo falan.sonra da imkan bulursam gelirim
Bi bakayim dedim de kimseler yok heralde.. Leslie ye basliyayim bende
Benim evde canım sıkıldı kankimle çarşıya gittik gezdik iyi oldu kociste geliyo yolda. Helirken markete uğradım nesfit aldım samba cd si için üstünde 2 vcd yazıyo ama tek cd çıktı alan varmı aranızda kizlar 2 tane cikmasi gerekiyorsa degistireyim yarın.
Ah canım yaa olsa dükkan senin bi tane var bende gerçekten dostum olan.Fazla varsa babada bi kanki gondersene canim :) bende bu yil resmen yaprak dokumuydu... Of bizim bu tayinler off..
Kizlar yatiyorum ben PC den sabah yazayim menumu usendim simdi telden yazmaya
Benim evde canım sıkıldı kankimle çarşıya gittik gezdik iyi oldu kociste geliyo yolda. Helirken markete uğradım nesfit aldım samba cd si için üstünde 2 vcd yazıyo ama tek cd çıktı alan varmı aranızda kizlar 2 tane cikmasi gerekiyorsa degistireyim yarın.
Güzel olmuş spor var çünkü canım. Çekirdeği sevmedim o ayrı.iyi geceler kızlar menümü yazayım
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1dilim çavdar ekmeği, salata, 1 haşlama tavuk but
ara: 1 avuç kadar çekirdek
akşam: yarım kase mercimek çorbası, 4 kaşık mantı, 2 çatal kadayıf tatlısı, patates yemeğinin patateslerinden birkaç tane
ara: 2 dilim çavdar ekmeği arası beyaz peynir domates
spor leslie 2 mil+ 60 mekik, su 2 lt kadar, meto çayı 3 kupa
Güzel olmuş canım haftasonu na göre.Dünün menüsünü de yazayım unutmadan
sabah 2 parça haşhaşlı ekmek peynir salatalık domates acı sos çay
ara 1 sigara böreği
öğlen 4 kaşık kısır 1 elma
ara 1 çatal kek 2 dilim karpuz
akşam 1 avuç kiraz 2 dilim karpuz peynir 1 sigara böreği 2 kaşık kısır
su 2.5 lt
spor 50 zıplama ip atlama niyetine![]()
Güzel olmuş ama akşam az olmuş sanki. Geç saatte yediysen normal tabi.Bende dünkü menümü yaziyim dün annemin doğum günüydü gerçi biraz değişik oldu
Sabah evdeydik domates peynir salatalık 1 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği yedim
Öğlen dışardaydık buharda sebze yedim
Yarım saat yürüyüş yaptık sahilde sonra da 2 top dondurma yedim
Akşamda karpuz yedim 2 tanede kepekli bisküvi yedim
Bide 2 lt su içtim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar kızlar.gelemedi tüm gün.çok yoğundum.alışverişe gittik.çok yorgundum.burda öyle bir rüzgar var ki tüm ev toz içinde,kızım çok huysuzdu. Çok gerginim çok kötüyüm,çok yorgunum.hala evi temizliycem,böyle uyuyamam,berbat Heryer. Sonra banyo falan.sonra da imkan bulursam gelirim
günaydin kizlar
iyi bir haftasonu geciriyorsunuzdur umarim
Evet bendekide ritmik samba.Yok bitanem tek vcd veriyor,2 vcd'den birini almış oluyorsun, biri Brezilya sambası, diğeri ritmik samba sanırım. Bende almistim bendeki de ritmik samba olan tek vcd yani.
Hoşgeldin canım. Is konusuna takılma çok hayırlısı olsun belki kendi işini kurarsin.Günaydın güzeller,
Tatil bitti ben aranıza bomba gibi dönüyorum artık daha rahat gelebileceğim sanırım.
Is konusu hala muallakta, sanırım sezon açılmadan giremeyeceğim bu şartlarda.
2 günlük menümü yazayım bu arada.
Cumartesi
Sabah:2 dilim tam buğday ekmek, peybir, domates, salatalik cay
Pazar
Sabah:1 dilim tortilla ekmek, sucuklu yumurta ile yedim, çay
Cumartesi
Öğle: 4 köfte, 1 dilim ekmek, marul, zero
Pazar
Öğle:4 yk tavuk sote,2yk pilav, ayran
Cumartesi
Akşam:6yk kadar yeşil fasulye, 1 kase yogurt,1 dilim ekmek.
Pazar
Akşam
6tane mantı, 4dilim kadar karpuz, 1 kup vanilyalı dondurma.(dondurma araydı kızlar)
Menülerimde ara olmadı bu günlerde, farkındayım yanlış ama dışardaydık çoğunlukla hafif alternatifler bulamadım pek, mısır tarzı atıştırmalıklar tüketmek istemedim.
Bugünden itibaren daha dikkatli olacağım. Dışarda yedik genelde çok sağlıklı olmadı menülerim, su icemedim çok ve düzenim bozuldu, bağırsak faaliyetlerim bile düzensiz oldu.
Biraz yeşilçay, yeşilkahve içmeliyim bu hafta.
Neyse ne çok anlattım dimi?
Sizi ozlemişim.
Öpüyorum, gelirim birazdan yine. Gogomun tarifini verdigi balli tarcini hazirlayıp içmeye gidiyorum.
günaydın canlarım nöbete gidicem yine gitmeden bi leslie 2 mil yapayım görüşürüz..