• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.

Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.

Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim..
Dogru soyluyosun aslinda oyle yada boyle bi sekilde gidicek bunlar yarin annemle spor salonu bakmaya gidicez

Muhabbet kusu bende de var canim tek daha iyi konusuyolar.ama evde genelde yoksan yalniz kalmasindan daha iyi .anlasamayabiliyolar bazen ikinci gelenle.dikkat et canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın güzeller önce dünkü menümü yazayım..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:150 gr kadar haşlanmış tavukla yeşil salata
ara: tuzlu ayran
ara: bitter çikolata 2 parça,1 parça pestil,birkaç tane siyah üzüm kurusu( belki şekerim düşmüştür diye yedim biraz)
akşam: 1,5 kase buğdaylı yoğurt çorbası, 4 tane acı biberle
ara: 1 pk çubuk kraker, tuzlu ayran, 1 parça incir pestili yine
su 2 lt ancak olmuştur, meto çayı 3 kupa, spor yok..

Kizlar ben bugun denize gittim kardesim ve arkadaslarimla ben utandim biliyomusunuz soyunup giremedim denize ve psikolojum cokmus durumdaydi resmen. Annemlerin yanina gelip ipin ucunu kacirldigim icin cok kizdim kendime
Hatta raporumu da hergun yazmiyorum gogo kesin farketmistir.coookk kizdim kendimeee coook

arada kendimize kızmak iyi oluyor aslında gaza geliyoruz.. benim kilo fazla kalmadı belki ama öyle gevşekki vucudum.. nerdeyse 10 kilo verdim kıyafetle iyi ama aynaya baktıgımda görüntümü sevmiyorum..baktıkça spor diye kendimi gazlıyorum ama 3 gündür de bu baş dönmeleri va bel ağrısından başlayamıyorum bi türlü.. ama ben sadness e de katılıyorum bu kadar da takmamak lazım hani öncelikle hepimiz sağlık için zayıflıyoruz sonuçta eğlence vakti eğlenmekte lazım..

Geçmiş olsun canım. Ayaklarını yüksek bir yere kaldırıp biraz dinlenirsen belki faydası olur. Ama yattığın yerde çarpıntı oluyorsa kendine gelmen uzun sürebilir.
oluyor canım hepsi oluyor. genetik olarak tansiyonumuz düşüktür bizim zaten...hamileliğimde 5/3 tansiyonla gezdiğimi bilirim ama bu ara sanki şekerle ilgli gibi geliyor neden gitmedim dün bilmiyorum da hastaneye..birkaç gündür vardı da dün daha çok etkiledi.. bi izne çıkayım tekrardan check uptan geçicem zaten..
Ne kotu bisey bas donmesi ya, birgun gun boyu araliksiz basimin dondugunu bilirim. Uyumak bile uyuyamamistm. Gecmis olsun canim duzelmistir umarim.

Canim amacimiz kilo vermek ama yinede cok moralini bozma derim arada o anki halimizle kendimizi sevmek gerekli ozguven acisindan diye dusunuyorum. Nasil olsa gidecek fazlaliklar kafana takma derim.

Benimde muhabbet kusum var yetistiricisinden almistim, 2 yasini gecti ve es almak istiyorum es aldigimda kendi evime getircem. Gun boyu evde kimse olmadigi icin getrmiyorum evime, asabi ve yalnizliktan nefret ettigi icin psikolojisi bozulur diye korkuyorum. Ama petshoplara da karsiyim biraz umarim aldgim adamdan tekrar alabilirim.
Agiz yaralari neden kaynaklaniyor acaba benimde ayda bir muhakkak oluyor. Annemin ben bildim bileli oyle cok zor. Sanada gecmis olsun canim.
sağol canım şimdilik daha var gibi bakalım öğleden sonra geçmezse doktor yolu görünür artık bana
Canım geçmiş olsun beslenmene dikkat et bikaçgün çokta sıcak belkide ondandır umarım daha iyidindir.
sağol canım düzenli yiyorum aslında hatta fazla bile yiyorum bu aralar.. sıcak dersen oruç tutanları buraya davet etmem lazım benim:1: hava sıcaklıgı gayet iyi canım daha terlemedim bile hergün yağmur yağar dolu yağar fırtına çıkar öyle memleket burası:52:
Canim oruclumuydun bugun?

Benim de vardi su kaplumbagam ama kocaman oldu suan izmir fuarin göletinde takılıyor :)

Ben bi avuç cigdem yedim kizlar :(

değilim canım tutmuyorum ben..daha önce 2 vukuatım var ilk bayılmada kolumu kırdım( geçen kış) 2. de merdivendeydim kuyruk sokumu zedelendi 2 ay oturamadım.. açıkçası cesaret edemiyorum 2 sinde de açtım yemek öncesiydi.. izinde noroloji ye gidicem zaten..

Canım benim çocukta olmuştu nedeni pekte belli olmayan bişey ama genelde vitamin eksikliğinden derler bide demir bizim genelimizde zaten b vitamini eksikliği var hepimiz ara ara unutkanlıklar yaşıyoruz benim aslında düzenli kullanmam gereken demir ilacım vardı yanınada b12 vermişti dr ama ben kilo alırım diye bi kutu bitince bıraktım:)bu arada haşimatom da var hamileyken çıktı guatrın bi çeşidi onun içinde tekrar dr a gitmem gerek çok ihmal ediyorum iş yüzünden:(

anam sende de bayağı sıkıntı varmış canım..haşamato tiroid varsa ilaçsız zor verirsin canım git mutlaka doktora ilaçlarını düzenlesin.. demir ilacını bende kullanamıyorum karın ağrısı çok yapıyor bende..anneminde ağız yaraları çk olur ve ondada b12 eksikliği var arada ignelerim onu ben..

Kizlar ben bugun denize gittim kardesim ve arkadaslarimla ben utandim biliyomusunuz soyunup giremedim denize ve psikolojum cokmus durumdaydi resmen. Annemlerin yanina gelip ipin ucunu kacirldigim icin cok kizdim kendime
Hatta raporumu da hergun yazmiyorum gogo kesin farketmistir.coookk kizdim kendimeee coook

Canım bundan sonra dikkat edersin toparlarsin.uzulme hic
allahım nasıl bir baş dönmesi bugün bu boyle.. sabahtan beri uzanıyorum belki azalır diye hiç azalmadı.. tansiyon fena düştü de tuzlu cubuklar ayranlar hala düzelmiyor... yatıyorum kızlar yarına düzelirim inşallah iyi geceler..
Ay kiyamam canım cok kötüdür birde sıcak. Umarım toparlamissindir.
Merhaba hanimlar hwpiniz cok iyi tavsiyeler yazmissiniz. Evliligin ilk zamanlarini cok guzel anlatmissiniz tek tek alintilayamadm. Umarim herkes iyidir.
Canlar Buraya carrefour ekspress acilmis gidelim bi hosgeldn diyelim dedik. Malum buralar köyden hallice, gelismislik bakimindan, o swbepten sevindik. neyse uzatmayayim henuz yazlik bir tunik alamadgm icin eski 2 tunigimle idare ediyorum ve uzun zamandir birini giymiyordum digeri utulenecek usendim giyeyim bunu dedim icinde cok komik durdum:D esimde dediki cocuk gbi oldun, kizdim ona ama bi yandan da sevindim baya kilo vermisim:) normalde dar geliyordu. biarn once giysi almak istiyorum...
Canım ne güzel insan seviniyor giyim kusam konusunda kilo verince
Ellanazz iyi bir hayvanseversin. Anladığım kadarıyla da çok hümanistsin.
Kedi ve küçük köpeklere, küçük kemiklerinden dolayı tavuk eti vermiyoruz. Yu tarsa kemikler barsaklarını tıkayabilir. Ama kemiksiz göğüs eti olur. Kedilerde aşırı proteinle besleme böbrek büyümesine neden olur.

Canım ya ismini öğrensen çok sevinirim. Gece nöbetçi eczaneden sprey aldım ama hala acım geçmedi. Dilim dışarda geziyorum evde.
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar ya sizden izin istiyorum bir küçük dilimcik börek için. Kayınbabam kıymalı börek istedi benden sahur için. Eziyet olmasın diye de ekledi. Bilse ki fiziksel değil de ruhsal ve iştahsal eziyet var. Zaten iki gündür memümdekileri bile tam yiyemedim.
Çorba günü diyeti zormuş bu arada.
Böreği de ağız tadıyla yiyebileceğimi sanmıyorum ya bu yaralarla.
Canım hic kacamagin yok yiyebilirsin ki yedin muhtemelen
Sabah
1 yumurta bir dilim ekmek
2 cay kasigi cikolata

Oglen
1 zeytinli puaca

Aksam
2 kofte
1 tavuk but
1 kuzu çopşiş
3 bardak ayran
Salata

2 litre su
20-30 dk yuruyus

Güzel canım, arada çikolata olur.ayran fazla geldi bana
günaydın güzeller önce dünkü menümü yazayım..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:150 gr kadar haşlanmış tavukla yeşil salata
ara: tuzlu ayran
ara: bitter çikolata 2 parça,1 parça pestil,birkaç tane siyah üzüm kurusu( belki şekerim düşmüştür diye yedim biraz)
akşam: 1,5 kase buğdaylı yoğurt çorbası, 4 tane acı biberle
ara: 1 pk çubuk kraker, tuzlu ayran, 1 parça incir pestili yine
su 2 lt ancak olmuştur, meto çayı 3 kupa, spor yok..
Güzel olmuş canım, aci tatlı karismis cok belki rahatsız eden o olmustur.
günaydın canım nasıl geçti haftasonunuz dinlenebildin mi biraz?
Iyi diyesim var ama maalesef berbatti canım , akşam lunaparka götürdüm 4 kişi basedemedik kızımla. Aglıyor katila katila. Dünde sabah agladi ayagina olmayan terligi giyemedigi icin.sanırım intikam aliyor benden. Bende melisa cayi içiyorum gidip gelip salak gibi dolaniyorum relaxxx relaxxx. Gece 3de uyudum 6da ayaktaydim ruh gibiyim bugünde.
Sen nasılsın canım, toparlandinmi biraz?

Son düzenleme:
Canım bundan sonra dikkat edersin toparlarsin.uzulme hic

Ay kiyamam canım cok kötüdür birde sıcak. Umarım toparlamissindir.

Canım ne güzel insan seviniyor giyim kusam konusunda kilo verince

Çok geçmiş olsun canım

Canım hic kacamagin yok yiyebilirsin ki yedin muhtemelen

Güzel canım, arada çikolata olur.ayran fazla geldi bana

Güzel olmuş canım, aci tatlı karismis cok belki rahatsız eden o olmustur.

Iyi diyesim var ama maalesef berbatti canım , akşam lunaparka götürdüm 4 kişi basedemedik kızımla. Aglıyor katila katila. Dünde sabah agladi ayagina olmayan terligi giyemedigi icin.sanırım intikam aliyor benden. Bende melisa cayi içiyorum gidip gelip salak gibi dolaniyorum relaxxx relaxxx. Gece 3de uyudum 6da ayaktaydim ruh gibiyim bugünde.
Sen nasılsın canım, toparlandinmi biraz?

meto cayını içmedim bugün özellikle hala hafif bi sarhoş gibiyim:1: canım senin kızın 2 yaş krizi vakti de geldi.. aslında sadece memeyi bırakmak olmayabilir bana ikisi birleşmiş gibi geldi.. bu tarif ettiklerin bu küçük ergenlik dedikleri dönemde yaşadıklarıma benziyor.. ağlamadan çıglıklar atmadan eve girmezdi bi koca yaz aynı elbiseyi giymişti öyle bir inat..yıkardık elbiseyi kuruyana kadar atletle gezerdi..üstüne düşmeyip her krizde sakinleşene kadar beklemen lazım..ağladıgı dönemde sakın istediğini yapma bi kenara geç sakinleşmesini bekle..bu ara ev düzeni daha iyi geliyor çocuklara birde.. ya ben o dönem o kadar sıkıntı yaşamıştım ki balkona geçip ağladıgımı bilirim...o içerde ben dışarda ağlardık, kapıyı kırmışlıgı var sinirinden üstüste çarparak..kızımı bilenler asla inanmaz o kadar akıllı sakin bi kız şimdi anlatsam hikaye gibi geliyor:1:

Anaaam kızlar şimdi gördüm benim ismim mezun kolyesinde ve kupasında çıkmış.çok mutlu oldum.çok şükür bu günleri gördüm.ilk defa buraya sırf bu yarışma için üye oldum ve hiç bu neticeyi göreceyime inanmıyordum.o zaman benim için 15kilo vermek hayaldi.evet kilo almamın nedeni hamilelikdi ama yine de zayıflayacağıma inanmıyordum.çünki 6aydı hep diyetler yapıyordum ama 2kilo verip alıyordum.neyse ki umutsuz da olsam çıktım bu yola ve o zaman kaptanımız gogo izinde olduğu için beni takıma beril arkadaşım aldı.başta 4cü takıma ve en önemlisi beni takıma alan berile çok minnetarım.onlar olmasa ben bu sağlıklı beslenmeyi asla öyrenemezdim.evet zayıflamaktan çok beni mutlu eden şey doğru beslenmeyi öyrenmem oldu.evet ben artık doğru besleniyorum genelde.nefsimle başa çıka biliyorum.eskiden bir tabak patates kızartmadı yerken şimdi 5 6 ince dilimle doyuyorum,eskiden 2tabak pilav yerken şimdi 5kaşıkla doyuyorum,eskiden bir kica tabak spagetti yerken şimdi 1avuç yiyorum,eskiden heryemeye mayonez kullanırken şimdi dolabımda yok,eskiden köfteyi,tavuğu kızartırken şimdi fırınlıyorum,eskiden tere yağı ekmeyin üzerine kalın kalın sürüp yerken şimdi kesinlikle kullanmıyorum,şekeri hemen hemen kullanmıyorum,eskiden yumurtayı,yoğurdu,ayranı,salatayı tuzsuz yemezken şimdi tatlandırmak adına pul biber kullandım,eskiden reçelle siyah çaya bayılırdım,şimdi hurmayla zencefilli,tarçınlı yeşil çay içerim,eskiden de tatlı çok sevmiyordum şimdi de sevmiyorum zaten bunda bir deyişiklik yok :sly::sly::sly: bi de en önemlisi su.eskiden 1bardak bile su içmezken şimdi günde en az 2litre su içerim,eskiden yürümekden nefret ederdim,gezmeye çıktığımızda bile oturmaya yer arardım şimdi fırsatını buldukca heryere yürümek istiyorum....böyle daha yazacak şeyler var da hatırladıklarım şunlar.evet kızlar ben 01.2014de diyete başladım.buraya katıldığımda 73.300düm ama onda 10gün öncesinden diyete başlamışdım ve 2kilo zayıflamıştım buna rağmen ilk hafta 2kilo vermiştim.genel olarak her hafta kesin verirdim.sadece arada 1ay falan 65lerde takıldım ama do ra onu da aştım ve çom şükür 60kiloyu gördüm.aslında herkes yeterli olduğunu söyledi ama ben bir iki kilo daha vermek istiyorum,onu da yavaş yavaş veririm inşallah...şimdi sizinle önce sonra fotoğrafı paylaşıcam.herkese,tüm yeni katılanlara motive olsun...4.takım arkadaşlarım,kaptanım ve canım berilim çok sağ olun herşey için...iyiki hayatıma katıldınız....

Son düzenleme:
İşte bu...

Eklentiler

• $1405324104718.webp
    $1405324104718.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60
  • $1405324131262.webp
    $1405324131262.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $1405324149239.webp
    $1405324149239.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
Anaaam kızlar şimdi gördüm benim ismim mezun kolyesinde ve kupasında çıkmış.çok mutlu oldum.çok şükür bu günleri gördüm.ilk defa buraya sırf bu yarışma için üye oldum ve hiç bu neticeyi göreceyime inanmıyordum.o zaman benim için 15kilo vermek hayaldi.evet kilo almamın nedeni hamilelikdi ama yine de zayıflayacağıma inanmıyordum.çünki 6aydı hep diyetler yapıyordum ama 2kilo verip alıyordum.neyse ki umutsuz da olsam çıktım bu yola ve o zaman kaptanımız gogo izinde olduğu için beni takıma beril arkadaşım aldı.başta 4cü takıma ve en önemlisi beni takıma alan berile çok minnetarım.onlar olmasa ben bu sağlıklı beslenmeyi asla öyrenemezdim.evet zayıflamaktan çok beni mutlu eden şey doğru beslenmeyi öyrenmem oldu.evet ben artık doğru besleniyorum genelde.nefsimle başa çıka biliyorum.eskiden bir tabak patates kızartmadı yerken şimdi 5 6 ince dilimle doyuyorum,eskiden 2tabak pilav yerken şimdi 5kaşıkla doyuyorum,eskiden bir kica tabak spagetti yerken şimdi 1avuç yiyorum,eskiden heryemeye mayonez kullanırken şimdi dolabımda yok,eskiden köfteyi,tavuğu kızartırken şimdi fırınlıyorum,eskiden tere yağı ekmeyin üzerine kalın kalın sürüp yerken şimdi kesinlikle kullanmıyorum,şekeri hemen hemen kullanmıyorum,eskiden yumurtayı,yoğurdu,ayranı,salatayı tuzsuz yemezken şimdi tatlandırmak adına pul biber kullandım,eskiden reçelle siyah çaya bayılırdım,şimdi hurmayla zencefilli,tarçınlı yeşil çay içerim,eskiden de tatlı çok sevmiyordum şimdi de sevmiyorum zaten bunda bir deyişiklik yok :sly::sly::sly: bi de en önemlisi su.eskiden 1bardak bile su içmezken şimdi günde en az 2litre su içerim,eskiden yürümekden nefret ederdim,gezmeye çıktığımızda bile oturmaya yer arardım şimdi fırsatını buldukca heryere yürümek istiyorum....böyle daha yazacak şeyler var da hatırladıklarım şunlar.evet kızlar ben 01.2014de diyete başladım.buraya katıldığımda 73.300düm ama onda 10gün öncesinden diyete başlamışdım ve 2kilo zayıflamıştım buna rağmen ilk hafta 2kilo vermiştim.genel olarak her hafta kesin verirdim.sadece arada 1ay falan 65lerde takıldım ama do ra onu da aştım ve çom şükür 60kiloyu gördüm.aslında herkes yeterli olduğunu söyledi ama ben bir iki kilo daha vermek istiyorum,onu da yavaş yavaş veririm inşallah...şimdi sizinle önce sonra fotoğrafı paylaşıcam.herkese,tüm yeni katılanlara motive olsun...4.takım arkadaşlarım,kaptanım ve canım berilim çok sağ olun herşey için...iyiki hayatıma katıldınız....

:nazar::nazar:canım ne güzel anlatmışsın tebrik ederim bidaha alayım deme sakın:1: şu yazdıklarını benimde örnek almam lazım kaç aydır buralarda sürünüyorum hep aynı kilolarda..uğra arada bak gelirim dedin bekliyoruz herzaman..

meto cayını içmedim bugün özellikle hala hafif bi sarhoş gibiyim:1: canım senin kızın 2 yaş krizi vakti de geldi.. aslında sadece memeyi bırakmak olmayabilir bana ikisi birleşmiş gibi geldi.. bu tarif ettiklerin bu küçük ergenlik dedikleri dönemde yaşadıklarıma benziyor.. ağlamadan çıglıklar atmadan eve girmezdi bi koca yaz aynı elbiseyi giymişti öyle bir inat..yıkardık elbiseyi kuruyana kadar atletle gezerdi..üstüne düşmeyip her krizde sakinleşene kadar beklemen lazım..ağladıgı dönemde sakın istediğini yapma bi kenara geç sakinleşmesini bekle..bu ara ev düzeni daha iyi geliyor çocuklara birde.. ya ben o dönem o kadar sıkıntı yaşamıştım ki balkona geçip ağladıgımı bilirim...o içerde ben dışarda ağlardık, kapıyı kırmışlıgı var sinirinden üstüste çarparak..kızımı bilenler asla inanmaz o kadar akıllı sakin bi kız şimdi anlatsam hikaye gibi geliyor:1:

İcmemekle iyi yapmışsın canım. Belki oda etkiliyordur. Bu kadar stres yasadin patlak veriyor canım artık cok doğal. Dikkat et kendine duzelmezse doktora git ihmal etme.
Kızımı görende inamaz canım bu haline. Dün markete gotürdüm bal gibiydi kadının biri durdurdu soruyor kaç aylık dedim 22 aylık kadin diyorki ay ne akıllı laf dinliyor gel diyorum geldim diyor, bırak kızım diyorum eline birşey alınca yerine koyuyor bıraktım diyor felan kadın bizi izlemiş merak etmiş gelmiş yanıma. Desem böyle böyle kimse inanmaz canım dışarıdan. Ama g3l görki inadı bir tutuyor yumruklarinj sıka sıka bir ağlıyor küçücük boyuyla şok olursun. Hiç tepki vermiyorum artık dün ağladım bende onunla. Bende 2 yaş sendromu diye düşünüyorum söylediği anlasilmasin deliriyor agzinin icine bakiyorum ne soylüyor diye. Geçecek sinirlenmemek için melisa içiyorum melek gibiyim kesseler öldürseler kanım akmaz o derece. Allah tüm annelere yardım etsin inşallah bu mübarek günde.

:nazar::nazar:canım ne güzel anlatmışsın tebrik ederim bidaha alayım deme sakın:1: şu yazdıklarını benimde örnek almam lazım kaç aydır buralarda sürünüyorum hep aynı kilolarda..uğra arada bak gelirim dedin bekliyoruz herzaman..

Canım benim geliyorum zaten.okuyorum yazdıklarınızı.sağolsun uygulama beni herşeyden haberdar ediyor...

İcmemekle iyi yapmışsın canım. Belki oda etkiliyordur. Bu kadar stres yasadin patlak veriyor canım artık cok doğal. Dikkat et kendine duzelmezse doktora git ihmal etme.
Kızımı görende inamaz canım bu haline. Dün markete gotürdüm bal gibiydi kadının biri durdurdu soruyor kaç aylık dedim 22 aylık kadin diyorki ay ne akıllı laf dinliyor gel diyorum geldim diyor, bırak kızım diyorum eline birşey alınca yerine koyuyor bıraktım diyor felan kadın bizi izlemiş merak etmiş gelmiş yanıma. Desem böyle böyle kimse inanmaz canım dışarıdan. Ama g3l görki inadı bir tutuyor yumruklarinj sıka sıka bir ağlıyor küçücük boyuyla şok olursun. Hiç tepki vermiyorum artık dün ağladım bende onunla. Bende 2 yaş sendromu diye düşünüyorum söylediği anlasilmasin deliriyor agzinin icine bakiyorum ne soylüyor diye. Geçecek sinirlenmemek için melisa içiyorum melek gibiyim kesseler öldürseler kanım akmaz o derece. Allah tüm annelere yardım etsin inşallah bu mübarek günde.

bu melisa çayı o kadar etkilimi canım ben herzaman içsem olur zaten :1: ya ne bileyim canım hep olurdu arada baş dönmelerim.. ilk dönemler hamilemiyim diye çok test yaptıgım olmuştu:1: şimdi arada oluyor geçiyor diye bekliyorum öyle evde işte.. ama oturduğm yerden kalkarken falan çok kötü oluyorum yatarken iyi.. dışarı çıkıcam birazdan sırf hava alayım diye bakalım etki edecekmi..

bu melisa çayı o kadar etkilimi canım ben herzaman içsem olur zaten :1: ya ne bileyim canım hep olurdu arada baş dönmelerim.. ilk dönemler hamilemiyim diye çok test yaptıgım olmuştu:1: şimdi arada oluyor geçiyor diye bekliyorum öyle evde işte.. ama oturduğm yerden kalkarken falan çok kötü oluyorum yatarken iyi.. dışarı çıkıcam birazdan sırf hava alayım diye bakalım etki edecekmi..
Valla canım, sinirlenmeyecegim diye sartlandım ondanmı yoksa çaydanmı yada psikolojikmi bilemiyorum ama sakinim. Bak az önce bir baktım duvarı boydan boya karalamış kalemle, hemde az buz değil, gittim yanına kalemi aldım elinden sakince, kızım duvar boyanmaz, yaptığın cok yanlış yapma bir daha bebeğim dedim, duvarı sildim geldim.
Yoruldum sanırım danesim birde didismekten yapma etme demekten, inatlasmaktan oluruna bıraktım.
Çay şuan seni kötü etkileyebilir canım, tansiyonun iniyor sanırım , git bir nöroloji uzmanına belki vitamin eksikliği vs vardır, uzun zamandır diyettesin, herseyi kısıyoruz azar azar yiyoruz yetmiyordur belki. İhmal etme canım sen, çalışıyorsun sonuçta ayakta saglam olman gerek. Yanına suyunu al canım çıkarken. Iyi yürüyüşler.

Valla canım, sinirlenmeyecegim diye sartlandım ondanmı yoksa çaydanmı yada psikolojikmi bilemiyorum ama sakinim. Bak az önce bir baktım duvarı boydan boya karalamış kalemle, hemde az buz değil, gittim yanına kalemi aldım elinden sakince, kızım duvar boyanmaz, yaptığın cok yanlış yapma bir daha bebeğim dedim, duvarı sildim geldim.
Yoruldum sanırım danesim birde didismekten yapma etme demekten, inatlasmaktan oluruna bıraktım.
Çay şuan seni kötü etkileyebilir canım, tansiyonun iniyor sanırım , git bir nöroloji uzmanına belki vitamin eksikliği vs vardır, uzun zamandır diyettesin, herseyi kısıyoruz azar azar yiyoruz yetmiyordur belki. İhmal etme canım sen, çalışıyorsun sonuçta ayakta saglam olman gerek. Yanına suyunu al canım çıkarken. Iyi yürüyüşler.

:1::1: duvar konusu herkeste var zaten canım..en son bursaya gittiğimde tüm tahlillere baktırmıştım ama nöroloji ye gitmem lazım yazmıştım daha önce 2 defa düştüm bilinç kaybıyla diye..bide ordan sağlam çıkarsak genetik hipotansiyon başkada bişey yok demektir.. diyetimde ben pek kısmıyorum ki canım ondan yana hiç şüphem yok aslında daha sağlıklı besleniyoruz sonuçta.. eskiden bu kadar sebze yemezdim protein almazdım.. süt ürünleri de daha azdı..bakalım geçer 3 gün oldu bugün yarın nöbetçiyim zaten geçmezse nöbette hastaneye uğrarım..yürüyüş olmayacak benimki oturup gelicem zaten de suyu arttırayım bakalım midem bulanmazsa.. burası sıcak değil bu arada canım..

:1::1: duvar konusu herkeste var zaten canım..en son bursaya gittiğimde tüm tahlillere baktırmıştım ama nöroloji ye gitmem lazım yazmıştım daha önce 2 defa düştüm bilinç kaybıyla diye..bide ordan sağlam çıkarsak genetik hipotansiyon başkada bişey yok demektir.. diyetimde ben pek kısmıyorum ki canım ondan yana hiç şüphem yok aslında daha sağlıklı besleniyoruz sonuçta.. eskiden bu kadar sebze yemezdim protein almazdım.. süt ürünleri de daha azdı..bakalım geçer 3 gün oldu bugün yarın nöbetçiyim zaten geçmezse nöbette hastaneye uğrarım..yürüyüş olmayacak benimki oturup gelicem zaten de suyu arttırayım bakalım midem bulanmazsa.. burası sıcak değil bu arada canım..
Canım ya. Git doktora Allah korusun düsersin bi yerlerde tek başına. Yanlız çıkma bari. Aklım kalacak sende, gelince haber et olurmu?

Back
X