• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın olsun.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, domates, sahanda yumurta, çay
Ara: 1 büyük elma

Öğlen: 1 tabak bamya, 1/2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 tane Ülker çokonat (170 kalori)
Ara: domates, salatalık

Akşam: 150 gr kadar hamsi, 1 kase salçalı makarna, yarım kase çoban salata
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: meyve , 100 ml kefir
1461 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.

Günaydın herkese

Dünkü menüm:
Kahvaltı:çok az tereyağı ile yapılmış 2 yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,maydanoz
Öğlen: ton balıklı salata .1 dilim tb ekmeği
Ara:kepek ekmekli domatesli peynirli tost,ayran
Akşam: şehriye çorbası,5 kaşık taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı Ara:5 ceviz,5 çiğ badem ,2 kuru erik(1 cevizde 80 kalori varmış ben 30 40 diye hesaplıyodum fazlaymış) toplam 1350

Dünkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 peynir 1 dilim tava ekmeği 1 tk reçel

Ara elma

öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt

ara 2 hurma 2 ceviz

akşam tavuklu dürüm büyük ayran salata 2 tek patates 2 çatal limonlu pasta

su 2 lt
spor 30+30 yürüyüş
tavuklu dürüm derken 1 tüm pide ekmeği ile yapılanmı

Günaydın olsun.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, domates, sahanda yumurta, çay

1461 kalori
Yine yarım saat yürüyüş yapabilmissin arazide olmakta spor sayılır bence. Menü güzel olmuş. Cokonat çok kalorili değilmiş.
Günaydın herkese

Dünkü menüm:
Kahvaltı:çok az tereyağı ile yapılmış 2 yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,maydanoz
Akşam: şehriye çorbası,5 kaşık taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı Ara:5 ceviz,5 çiğ badem ,2 kuru erik(1 cevizde 80 kalori varmış ben 30 40 diye hesaplıyodum fazlaymış) toplam 1350
5 ceviz fazla olmuş diycektim sen farketmissin.ama menü güzel.
tavuklu dürüm derken 1 tüm pide ekmeği ile yapılanmı
pide değil yarım lavaş ta tavuk kavurma domatesli falan disarda yedik en masum o geldi.

Screenshot_2014-09-17-10-52-17.webp
Bunu yeni çektim kızlar pazartesi çok yemişim.

Günaydın herkese

Dünkü menüm:
orta boy cevizin kalorisi; fatsecret ve diyetkolik'te 26 olarak verilmiş. 1 adet badem de 17 kalori. 2 badem 1 cevizden fazla görünüyor. Şaşırtıcı. Ancak 1 fındık da 6 kaloriymiş.

Kızlar işlerim bugünlerde çok yoğun. Şu an aktif 2 projem var. Yakında 2 proje de başlayacak. Okullar da açıldı. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum. 1 kilomu verdikten sonra sanırım arada bir uğrayabileceğim. Zaten işyerinde girebilirsem ancak. Evde vakit kalmıyor. Akşam yemek yap, çocukların ödevlerini kontrol et. Kızım çarpım tablosunu yazın ezberleyemediği için matematiği benle yapıyor. İlgi istiyor. Telefonu elime alırsam kızıyor. Zaten onlar derslerine odaklansın diye televizyon, bilgisayar hafta içi yok gibi. Strese girdim iyice. Alışmak zor olacak.

E="seyfo, post: 36943464, member: 621559"]canım benim haklısın tabi insanı şüphe bir türlü bırakmaz aklındanda çıkaramazsın.benimde nişanlıyken hatta nikahımız bile olmuştu düğünü bekliyoduk başıma buna benzer bir şey geldi burada yazıp moralimi tekrar bozmak istemedim sen yazınca yazdım.düğün için alışveriş yaparken bi bayan mağazasına girdim iç çamaşırcı olduğu için eşim dışarıda bekliyordu uzun süre çıkmayacağımı düşündü galiba ben oradakileri beğenmeyince hemen çıktım çıktığımda eşimi bi bayanla bakışırken gördüm daha sonra merhaba deyip konuşmaya başladı beni görmedi ne konuştuklarını tam duymadım ama bu bile bana yetti sonradan öğrendim eski sevgilisiymiş karşılaşmışlar geliyomuyum diye kontrl etmek için arkasına baktığında beni görünce şok oldu ben hiçbişey söylemeden yüzüğü atıp gittim gelme diyede bağırdım sonradan özürler çiçekler falan ailelerde araya girince barıştık ama hala içimdekişüphe gitmiyor herşeyinide kontrol ediyorum bir şey bulamadım çok şükür.herkes bunun için ayrılınırmı dedi amabenim için önemli bir şey tabiki[/QUOTE]
Seninkide cok zor bisymis canm dayanamayirz affedyorz ama suphe dedign gibi hep bi yerlerde ben kesn ayrldm bidaha olmaz sindirmeme diyodum ama bisy oldu affettm ama hala kizida internetten bizmknide heryerden takip ederm bu kizlar da cok fena canm benm evli nisanli hic umurlarnda yani allah eslermize akil fikr versin saptirmasin diyelim :/

Hazır meyve suyu almıyorum evde yapiyorum neyseki ama sütü mecburen aliyoruz kaynatma sütü o kadar sık alma şansım yok haftaa 5 kilo ondanda yoğurt kefor yapıyorum maya ölmesin diye hazir sütle yapıyorum.

Amin canım inşallah

kötü bir olay yasamissin ama geçmiş gitmiş. Çok takılma yinede.

Bende her hafta 10 kilo aliyorm yarisi sut yarisi yogurt bir haftaya benm yumrcaklardan hic bisy kalmiyor geriye :))

Dogru diysun canm ama pek yapamyorm :(

Kızlar işlerim bugünlerde çok yoğun. Şu an aktif 2 projem var. Yakında 2 proje de başlayacak. Okullar da açıldı. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum. 1 kilomu verdikten sonra sanırım arada bir uğrayabileceğim. Zaten işyerinde girebilirsem ancak. Evde vakit kalmıyor. Akşam yemek yap, çocukların ödevlerini kontrol et. Kızım çarpım tablosunu yazın ezberleyemediği için matematiği benle yapıyor. İlgi istiyor. Telefonu elime alırsam kızıyor. Zaten onlar derslerine odaklansın diye televizyon, bilgisayar hafta içi yok gibi. Strese girdim iyice. Alışmak zor olacak.
Tatllm hedefne geldin zaten neredeyse masallah tabi en onenlisi evlatlarimiz ilgilen bol.bol tatlm bu donemleri cok onemli ozlicez o zaman seni desene :((

Dünkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 peynir 1 dilim tava ekmeği 1 tk reçel

Ara elma

öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt

ara 2 hurma 2 ceviz

akşam tavuklu dürüm büyük ayran salata 2 tek patates 2 çatal limonlu pasta

su 2 lt
spor 30+30 yürüyüş
Canm guzel menu olmus tebrkler pastayi 2 catalla birakmis olman muhtesem :))

Günaydın olsun.

Dünkü menüm:

1461 kalori

Günaydın herkese

Dünkü menüm:
Menulerniz super kizlar fatsecrete ben yne atladm kac gun yeniden baslym bugn motve olym kendmi biliym :)

Gec olsada bende menumu paylasym internette bi sorn vardi yenii halledebldm ondan su an geldm canlar :))

2 dilim kepek ekmegi , sogus, peynir, cook az acika,bal ve omlet 1 yumurtadan
Ara: 3 badem

Tavuk sote 4 kasik yagsiz makarna
Aksam meyve tabagi ve peynr cesitleri
30 dk cocuklarla dans

Canım kolay gelsin sana zor oluyo ders çalışmak çarpım tablosunu bizde zor ezberlemostik. Senin mezun olmana az kaldı zaten dimi.
Canm guzel menu olmus tebrkler pastayi 2 catalla birakmis olman muhtesem :))
zor oldu ama birakmak zorundaydim :(
Gec olsada bende menumu paylasym internette bi sorn vardi yenii halledebldm ondan su an geldm canlar :))

30 dk cocuklarla dans
aksamnaz olmuş gece acikmadinmi kuzum.

merhaba arkadaşlar
gogo2405 tarafından takımınıza davet edildim.
bugünden itibaren yine kaçamaksız bir rejim hişkayesine başlıyorum kısmetse
adım begüm
hepimize kolay gelsin

yarın sabah tartılıcam ama 82 idim küsürüde vardır büuük ihtimalle.
170 boyum muhasebeciyim

orta boy cevizin kalorisi; fatsecret ve diyetkolik'te 26 olarak verilmiş. 1 adet badem de 17 kalori. 2 badem 1 cevizden fazla görünüyor. Şaşırtıcı. Ancak 1 fındık da 6 kaloriymiş.
hm ben yanlış baktım ozaman bademin kalori çok fazlaymış onun yerine fındık yenebilir

30 dk cocuklarla dans
az yemişsin canım acıkmışsındır tuttunmu kendini

Yine yarım saat yürüyüş yapabilmissin arazide olmakta spor sayılır bence. Menü güzel olmuş. Cokonat çok kalorili değilmiş.

5 ceviz fazla olmuş diycektim sen farketmissin.ama menü güzel.

pide değil yarım lavaş ta tavuk kavurma domatesli falan disarda yedik en masum o geldi.
anladım canım bizim burda dürüm farklı ondan sandım.iyi yapmışsın afiyet olsun:)

Back
X