• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimki uzmanvet in diyetisyenden aldığı liste canım bikac sayfa önce paylaştım ona uymaya çalışıyorum.

Tarçın en iyi ilaç kaynar suya 1 çubuk tarçın 5-6 karanfil biraz beklet iç. Yoksa toz tarçın da olabilir çay kaşığı ucuyla.
teşekkür ederim canım toz tarçın vardı ondan içtim iyi geldi

Hayırlı olsun canım. Neyseki harekette etmissin.neyse burdasin artık dimi.

Kaçamak sayılmaz canım normal geldi bana.

Kola kötü olmuş. Tavuk yağda mı kızarmışti.

Bayada hareket etmissin.

Karatay iki öğün diyodu acıkmadan yemeyin falan. Arada öğlen falan acikirsan meyve ye diy oruç gibi bi durum.
Karatay sabah erken kalkılıyorsa öğlen yenebilir diyor. Öğün aralarında 5 saat idealdir. Tabi öğlen çok acıkılmazsa geliştirilebilirmiş. Ama benim için geçiştirmek çok zor.
Bugün de çok hareketliydi ama yorulmuşum. Dünkü masa tenisi de dizimi zorlamış, ağrım var. Akşam yemek yapacak enerjiyi bulamayınca marketten çocuklara sosis (normalde sosis, salam almam hiç) kendime de kavurma aldım. Aslında karatay pastırmayı öneriyor da bulamadım.

Bende yazayım menümü sabah fırsat bulamadan ameliyata girdim.
Sabah 7 de yoğurt yeşil kırmızı elma mandalina yarimsar tane.

8:30 1dilim ekmek peynir ıhlamur

Ara kaçamak 1 küçük tatlı kurabiye olmasa iyiydi ya neyse

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuk sote 4 kaşık kabak yemeği yoğurt

Ara üzüm abarttim biraz 2 küçük salkım ama 30 40 tane vardır

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık makarna yoğurt 3 kaşık pırasa yemeği

Ara 2 hurma

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Güzel olmuş menün. Ben de ilk hafta 1 dilim kek kaçırmıştım.

imdat kızlar uzun süredir regl olmuyordum bugün oldum iştahım okadar açıkki evde tutku vardı yarım paketi yedim hala canım birşeyler istiyor siz bu dönemler nasıl frenliyorsunuz kendinizi yaa:KK62:
Şekerli ürünler seni çabuk acıktırı. Kuruyemiş, ceviz gibi yiyebilirsin. Fındık yağı regl de iyi geliyor.

Selamlar arkadaşlar ben Nihal 28 yaşında 167 cm boyunda ve 81 kiloyum... 20 aylık bir oglum var evet doğum kilolarımı veremedim hala. Öncesinde de cok zayif degildim ama bu kadar kilolu da degildim tabi neyse :) 92 küsür le başladım zayiflama çalışmalarına gecen yıl Çok düzen otutamama rağmen 11 kilo verdim benim icin büyük başarı :) insallah bu sene daha dikkatli davranip hedefime ulasmak istiyorum. Şimdilik bu kadar.
Merhaba. Öncelikle hoşgeldin. Ben 4 aydır 4. Gruptayım. 10 kilo verip hedef kilom olan 64'e ulaştım. 1,65 cm boyundayım, 40 yaşındayım. Pazartesi günü de karatay diyetine başladım, amacım karın yağlarından kurtulup kas yapmak.

Ben geldimmm anca işlerim bitti oturabildim cay içiyorum. Bizimkiler öğlen yemeğini evde yemeye başladılar bu sene mecburen sürekli yemek yapiyomusum gibi geliyor mutfaktan çıkamıyorum. Yarın misafir gelecek yemeğe perşembe çaya misafir cuma bi arkadaşa ev gormeye gidicez nasıl bi haftaya düştüm ben yaaa:110::KK49:

Ben geldimmm anca işlerim bitti oturabildim cay içiyorum. Bizimkiler öğlen yemeğini evde yemeye başladılar bu sene mecburen sürekli yemek yapiyomusum gibi geliyor mutfaktan çıkamıyorum. Yarın misafir gelecek yemeğe perşembe çaya misafir cuma bi arkadaşa ev gormeye gidicez nasıl bi haftaya düştüm ben yaaa:110::KK49:
O afiyet şeker-siz olsun :KK48:. Kolay gelsin canım yoğun bir tempo seni bekliyor.
Gece gece çocuklara poğaça yaptım. Tadına bile bakmadım. Bu arada çaktırmadan una 1/3 oranında tam buğday unu kattım. Çaylarını da çaktırmadan hurma suyu katıyorum. 1 çay kaşığı hurma suyu 1 kesme şeker yerine. Benden çekecekleri var. Çocuklarınızı zehirliyorsunuz lafı çok ağrıma gidiyor ama doğru. :KK16:

O afiyet şeker-siz olsun :KK48:. Kolay gelsin canım yoğun bir tempo seni bekliyor.
Gece gece çocuklara poğaça yaptım. Tadına bile bakmadım. Bu arada çaktırmadan una 1/3 oranında tam buğday unu kattım. Çaylarını da çaktırmadan hurma suyu katıyorum. 1 çay kaşığı hurma suyu 1 kesme şeker yerine. Benden çekecekleri var. Çocuklarınızı zehirliyorsunuz lafı çok ağrıma gidiyor ama doğru. :KK16:
Oohh o poğaça yi yâpsam yerdim ben kesin. Ben kizima bu seneye kadar çay vermiyodum bu sene arada iciyo artık 11 oldu yaşı. Sütü falan hep şekersiz icirdim şimdi çayı bitki caylarini şekersiz icirmeye gayret ediyorum. Bizde tuz konusu sorun eşim tuzu fazla kullanır ben yemekleri az tuzlu yapiyorum o sonradanbekiyo kizimda ondan görerek ekiyodu hep yumuşak davrandim ama dün dayanamadım cikistim ikisinede.esim tabi pek takmadi ama kizim tuz eklemiyo iki gündür. Inşallah devamı gelir.

Günaydın canlar ilk benmi gelmişim gece kapanisida ben yapmışım. Menümü yazayım.
Sabah yarım muz yarım kırmızı yarım yeşil elma yoğurt

Ara 1 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 haşlanmış yumurta

Öğlen 1 kepçe çorba 6 kaşık nohut yemeği salata yoğurt

Ara 1 elma yeşil çay

Akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav yoğurt salata

Ara yarım mandalina 1 küçük elma

Çayla 2 hurma

Su 2 lt
spor 30 + 30 dakika yürüyüş

kolay gelsin canım misafir olunca kaçamak yapmamak çok zor.yine iyisin biz servistekilerle gün yapıyorduk her hafta birindeydik açıkbüfe gibi gelde tut yani kendini

Günaydın canlar ilk benmi gelmişim gece kapanisida ben yapmışım. Menümü yazayım.

Ara 1 elma yeşil çay

Çayla 2 hurma

Su 2 lt
günaydın canım hoşgeldin menün çokgüzel kaçamak yapmamışsın spor ve suda çok güzel:)

bende yazayım kızlar üzülerek
Sabah:2dilim k.ekmeği,domates,salatalık,2 dilim peynir
Ara:2 ceviz,1 bardak süt
Öğle:5 kaşık tavuk sote,salata,yoğurt,2 dilim k.ekmeği
Ara:yarım paket tutku büsküvi,neskafe
Ara:1 fincan tarçınlı sıcak su
Akşam:4 kaşık tavuk sote,3 kaşık bulgu pilavı,yoğurt

kolay gelsin canım misafir olunca kaçamak yapmamak çok zor.yine iyisin biz servistekilerle gün yapıyorduk her hafta birindeydik açıkbüfe gibi gelde tut yani kendini
Neyseki gün falan yapmıyoruz yoksa mahvolurduk.bizimki arada ev alana bebek görme falan gibi oluyo bakalım kendimi nasıl tutcam en az 10 çeşit olur. Sevdiğim bir arkadaş olmasa gitmezdim.
Çok uzulecek bişey yok canım yaa tutku sadece oda olsun arada o kadar.

merhaba arkadaşlar nasılısnız? bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı . dün de yorgunluk devam etti. gelemedim iki gündür gruba. hala çok yorgunum. hafta sonu malesef pek düzenli beslenemedim. ne yedim ne yemedim hiç hatılamıyorum o karışıklıkta. düğünden sonra da birsürü yemek kaldı. ziyan olmasın diye hep aynı yemekleri yıyoruz :)
bu sabah yürüyerek geldim işe. hafta sonu bolca hareket ettim . tek kazancım bu zaten.
siz neler yaptınız ?
Allah mutlu mesut etsin canm dugun telasi guzeldir cok severm ama karisilklik flan dedgn gbi bir sure gisiyor malum benmde misafrm vardi smdi alisverse flan ciktilar bende evi toparlyrm cocuklarla ugras yemek flan derken ne geceyi anlyorm ne gunduzu :))

günaydın diyeceğimde öğlen olmuş farkında değilimo_Omenümü yazayım kızlar
Sabah:kepekli ekmekli tost,çay
Ara:sütlü neskafe,1 dilimkek
Ögle:közlenmiş patlcan salatası,1 dilim k.ekmeği,yoğurt
Ara:3 ceviz,1 bardak kola(nerden içtiysem)
Akşam:3 parça kızarmış tavuk,1 dilim k.ekmeği,salata,ayran:KK12:
Kola haric guzelms canm birdaha dkkat et hem kendn icin hem diyetn icin cok zararli :)

Bende yazayım menümü sabah fırsat bulamadan ameliyata girdim.
Sabah 7 de yoğurt yeşil kırmızı elma mandalina yarimsar tane.

8:30 1dilim ekmek peynir ıhlamur

Ara kaçamak 1 küçük tatlı kurabiye olmasa iyiydi ya neyse

Öğlen 1 kepçe çorba 2 kaşık tavuk sote 4 kaşık kabak yemeği yoğurt

Ara üzüm abarttim biraz 2 küçük salkım ama 30 40 tane vardır

Akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık makarna yoğurt 3 kaşık pırasa yemeği

Ara 2 hurma

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş
Canm guzel olms menun begendm ben uzumden korkarak yiyorm hep hamilelgmde bi ara cok uzum yedm ve o ay 4 kilo almstm doktorm uzume dlkat et demsti bende korkudan hala yemem cok fazla :))

imdat kızlar uzun süredir regl olmuyordum bugün oldum iştahım okadar açıkki evde tutku vardı yarım paketi yedim hala canım birşeyler istiyor siz bu dönemler nasıl frenliyorsunuz kendinizi yaa:KK62:
cnm bende senn gibi fena oluyorm o donem gozm resmen tatli aryor evn icinde frenlemesi cok zoor :)

Selamlar arkadaşlar ben Nihal 28 yaşında 167 cm boyunda ve 81 kiloyum... 20 aylık bir oglum var evet doğum kilolarımı veremedim hala. Öncesinde de cok zayif degildim ama bu kadar kilolu da degildim tabi neyse :) 92 küsür le başladım zayiflama çalışmalarına gecen yıl Çok düzen otutamama rağmen 11 kilo verdim benim icin büyük başarı :) insallah bu sene daha dikkatli davranip hedefime ulasmak istiyorum. Şimdilik bu kadar.
canm ne guzel baya bi ksm vermissn ins bndan sonrasida boyle devam eder :)

***4.TAKIM 384. ETAP***

uzmanvet ( /64.3/ / /% )
selinmehmethamza( / 81.8/ / /% )
gogo2405 (/68.9/ / /% )
oluroylebazen ( /78.2/ / /% )
BegumD (/83.9/ / /% )
seyyah2806 (/61.3/ / /% )
masumcuk (80.1 / / /% ) 366.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 19'a bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Merhaba kızlar. Akşam Ankara'ya gideceğim için işyerinde bitirmem gereken işleri toparlayıp ancak geldim. Birazdan da eve gidip hazırlanacağım.
Dünkü menüm:
07.30: 2 ceviz, 5 zeytin, 1 dilim çedar peyniriyle 1,5 yumurtalı omlet, yeşillik, siyah ve yeşil çay
10.30: 100 ml ayran
12.30: yarım kase ıspanak yemeği, 1 fileto balık, 7 badem, yeşillik
14.00: 2 adet kızarmış hamur-190 kalori (açılışlardan kaçsam da gıda günü nedeniyle yine yakalandım)
18.30: yarım dilim peynirli-1 yumurtalı omlet, 40 gr kadar et kavurma, yeşillik, 7 badem (dün akşama kadar kurum dışında arazideydim, çok yorgun olunca akşam yemeği yapamadım)
21.00: 1 bardak tarçınlı süt
1289 kalori, 2 litre su, öğlen 40 dakika yavaş hızda yürüyüş

Canm bendede durm ayni esm hergn ayri yemek istyor cocuklarda oyle alsti meyvesi sutu derken butn gun mutfaktaym resmen bide simdi buyudu anne pasta yap anne borek yap diyo oyle diynce dayanamyorm yapiyorm bu sefer hic cikamiyorm tabi :))

Oohh o poğaça yi yâpsam yerdim ben kesin. Ben kizima bu seneye kadar çay vermiyodum bu sene arada iciyo artık 11 oldu yaşı. Sütü falan hep şekersiz icirdim şimdi çayı bitki caylarini şekersiz icirmeye gayret ediyorum. Bizde tuz konusu sorun eşim tuzu fazla kullanır ben yemekleri az tuzlu yapiyorum o sonradanbekiyo kizimda ondan görerek ekiyodu hep yumuşak davrandim ama dün dayanamadım cikistim ikisinede.esim tabi pek takmadi ama kizim tuz eklemiyo iki gündür. Inşallah devamı gelir.
Sorma canm bizdede ayni sorn var esi. Yemegn tadina bakmadn ekler tuz cocuklarda gorerek aynisini yapmaya calisiyorlar malesef bende aksne hic aramam tuz flan

Ara 1 elma yeşil çay

Çayla 2 hurma

Su 2 lt
Canm menun spprun suyn super bende paylasamyorm amaSpor harc dikkat ediyorm kaptanm :)

ay canm o gun olayi kotu gercektn ben hic girmyorm girmemde yesen bi turlu yemesen bi turlu o uuzden uzak durmak en iyisi :)))
canm biskuvi harc guzel oda nazarlik olsn diyelim :)

Öncelikle akşam yemediğim açmanın 1/2'si kadar sabah yedim. Küçük küçük yapmıştım ama. Canım da istemedi aslında neden yediğimi bilmiyorum.
Çocuklar konusunda evet gayretliyiz, seni de takdir ettim. Eşin yanındayken kural koyabilmen güzel. Benim eşim gelince kurallar çiğneniyor. Bizde BABA=FORUM=PİZZA+KOLA (oğlumun reflüsü olduğu için vazgeçirdim ama kızım inatlaşıyor). Zararlı yiyecekler evde ve okulda yok. Önceden markete gidince çikolata alıyordum. Artık onu bile almıyorum. Okulda yiyorlar nasıl olsa.

Ara 1 elma yeşil çay

Çayla 2 hurma

Su 2 lt
Menün güzel olmuş. :-)

Cısssssss. Akşama hani spor cezası. :KK46:
Tutkunun dışında menün çok güzel olmuş. :-)

kizlar hemem mehulerimi paylasip gecmisi okuyayim.bugun derslerim basladi coook yoruldumm.ayrica sevgilimden ayrildim bu ara garip bi donemdeyim

sali
sabah
yarim simit
1 dilim peynir

oglen
2 kofte
2 sogan dilimi
3 tavuk finger
soda

ara turk kahvesi soda

aksam
7 kasik patlican kabak yemegi
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek

gece
yarim armut

carsamba

yarim simit

oglen
3tane tavuk kanadi
1 buyuk ayran

aksam
yarim kase corba
1 kase cacik
salata(1 tabak)

Merhaba kızlar. Akşam Ankara'ya gideceğim için işyerinde bitirmem gereken işleri toparlayıp ancak geldim. Birazdan da eve gidip hazırlanacağım.
Dünkü menüm:
07.30: 2 ceviz, 5 zeytin, 1 dilim çedar peyniriyle 1,5 yumurtalı omlet, yeşillik, siyah ve yeşil çay
10.30: 100 ml ayran
12.30: yarım kase ıspanak yemeği, 1 fileto balık, 7 badem, yeşillik
14.00: 2 adet kızarmış hamur-190 kalori (açılışlardan kaçsam da gıda günü nedeniyle yine yakalandım)
18.30: yarım dilim peynirli-1 yumurtalı omlet, 40 gr kadar et kavurma, yeşillik, 7 badem (dün akşama kadar kurum dışında arazideydim, çok yorgun olunca akşam yemeği yapamadım)
21.00: 1 bardak tarçınlı süt
1289 kalori, 2 litre su, öğlen 40 dakika yavaş hızda yürüyüş
diytistyen mi verdi canim.menjnu cok begendim

Bunlar toka oldu kızımın arkadaşlarına
coook tatliii :)
Böyle algılandıysa üzgünüm..
Bugüne kadar kimseye laf sokmuşluğum olmadı..
Böyle bir karakterim olsa, tanımadığım bunlarca insan sadece kilo versin diye 2007 yılından beri tablolarla boğuşuyo olmazdım.
Böyle düşünüyor olman beni üzdü.

ben sana şaka yapmistim ama şimdi ben de üzüldüm kusura bakma puskuutcum

Kizlar buarada face kullaniyormusunuz yada instagram.ordan birbirimizin resmine bakardık en azından:KK37:
canim ozel mesajlarina bak ekleselim

merhaba arkadaşlar nasılısnız? bu hafta sonu kardeşimin düğünü vardı . dün de yorgunluk devam etti. gelemedim iki gündür gruba. hala çok yorgunum. hafta sonu malesef pek düzenli beslenemedim. ne yedim ne yemedim hiç hatılamıyorum o karışıklıkta. düğünden sonra da birsürü yemek kaldı. ziyan olmasın diye hep aynı yemekleri yıyoruz :)
bu sabah yürüyerek geldim işe. hafta sonu bolca hareket ettim . tek kazancım bu zaten.
siz neler yaptınız ?
canim kardesine mutluluklar diliyorum bir yastikta kocasinlar insallah
Günaydın diyecekken öğlen olmuş. Sabah erkenden yine arazideydim. Öğleden sonra da gideceğim.
Dünkü menüm:
Kalkınca limonlu su
07.30: 2 ceviz, tereyağında 1,5 yumurta ,5 zeytin, 1 kupa siyah 1 kupa yeşil çay, yeşillik (roka, ekşimen, maydanoz, marul, dereotu
11.00: 3 kaşık yoğurtla ayran
12.20: 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 80 gr ızgara et, 2 ceviz, közlenmiş 2 yemek kaşığı kırmızı biber-domates ezmesi
15.30: 1 elma (normalde saat 3'ten sonra meyve yok)
18.00: yarım yumurta (dayanamayınca)
19.00: 1 kase sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 3 kaşık domates soslu makarna (kaçamak oldu), 2 yemek kaşığı ezme, 2 kornişon, 5 fasulye turşusu
20,30: 1 çay, 1 yeşil çay
makarnadaki sos disinda ben bisey gormedim cok begendim canim benim
eski uyelerden kalmamis miiiii beni nasil unutttuuum :) hos geldin tekrardan canim

Ara 1 elma yeşil çay

Çayla 2 hurma

Su 2 lt
gogocum senin menjnu de begendim dikkat et meyveyi fazla kacirma ama

tutku olmamis okadar da menun guzelmis ama saglik olsun :)

Back
X