Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 cinekop orta boy 3 barbunGüzel olmuş. Yalnız balık 6 tane hangisi? Hamsi, çinekop, istavrit? Ben bir oturuşta 6 çinekop yerim aslında.
Pişman olursun sonra. Herkesin en az 1 kardeşe ihtiyacı var. Yıllar önce doktora danışman hocam tezim için geldiğinde doğuma yakındım. "Keşke hiç çocuk yapmasaydın, ama yaptın 2. mecbur yapacaksın yoksa çocuğuna haksızlık etmiş olursun" demişti. Ordan zihnime yer etti ve 32 yaşındayken kızım oldu. 38 yaşındayken göğsümdeki bir problemden dolayı doktor 3.'yü tavsiye etti, düşündüm de ama kilo veremedim ve dizim çok kötüydü. Vazgeçtim.Ooo maşallah bizde pek önemseyen yok ortuyu falan zaten mobilyalar değişecek diye vitrinleri bile yerlestirmedim tasindiktan sonra.
Evet bi tane canım. Düşünmüyoruz eşim istemedi bende 35 e kadar olursa olur yoksa bende istemem dedim eh kız 11 oldu ben 38 artık olmaz bundan sonra.
Hatırlıyorum bu resmiiiii
Canım sın
Supersn canm bu hizla dahada asgya iniceksin eminmYaa herkes gitmiş. Geç kaldım. İşten biraz geç çıkınca düzenim altüst oluyor.
Menümü yazıp yatıyorum. Sabah vaktim olmuyor pek.
07.30: 4 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, yeşillik, 2 ceviz, 1 haşlanmış yumurta
12.30: 1 tabak et sote, yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tel kadayıflı muhallebi (arazide çok üşüdüm, ancak bu kadar frenleyebildim, menüdeki pilavı da yemedim).
15.30: 1 küçük elma
19.00: 2 küçük yağsız pirzola, 6 kaşık pırasa yemeği, 2 kaşık yoğurt, yeşillik, 2 kaşık aşure
1350 kalori, 1,8 litre su, 15 dakika yürüyüş, 20 dakika pilates
Diyetisyende bazal metabolizma için günlük 1515 kalori ihtiyacım çıktı. Hareket durumuma göre de + eklenecek. İlk gittiğimde metabolizma yaşım 45 iken şimdi 40 çıktı. Yaşımdan 1 yaş aşağıda.
Teskkur ederiz canmEvlerinizde gule gule saglikla oturun canlar :)
Sakin canm sut ic bi bardakhe ne dersin :)Patlamis misir var suan önümde kizlarrrrr
Bizde iki kiz kardesiz aramizda 9 yas var oda benm zorlamamla oldu yoksa dusunmuyorlardi ama yek basna cok kotu canm o geldi hersey degisti :)Pişman olursun sonra. Herkesin en az 1 kardeşe ihtiyacı var. Yıllar önce doktora danışman hocam tezim için geldiğinde doğuma yakındım. "Keşke hiç çocuk yapmasaydın, ama yaptın 2. mecbur yapacaksın yoksa çocuğuna haksızlık etmiş olursun" demişti. Ordan zihnime yer etti ve 32 yaşındayken kızım oldu. 38 yaşındayken göğsümdeki bir problemden dolayı doktor 3.'yü tavsiye etti, düşündüm de ama kilo veremedim ve dizim çok kötüydü. Vazgeçtim.
Benim çocuklar kedi istiyor. Kızım küçükken Suzimiz vardı. Rahat bırakmadı kediciği. Yemek yerken, uyurken hep tepesindeydi, sonunda kızkardeşime verdik.Evet canim bir can var
Sağol canım inşallah hep beraber.Supersn canm bu hizla dahada asgya iniceksin eminm
:) mennde gyt guzel gozkuyor bence :)
Evet tarçınlı süt iç hem de. Anında iştahın söner.Patlamis misir var suan önümde kizlarrrrr
Bunu esim almisti bakimi. Zor ama can elif ona kardes diyo bazen döver karisik isteEvet tarçınlı süt iç hem de. Anında iştahın söner.
Yatamadım tartı lafı üzerine. Diyetisyende tok karnına gittiğim için 65 çıktım. Benim tartı sabah aç karnına 63,2 tarttı.Tartiyla araniz nasil
Bazen ısırabilir de. Başıma geldi ondan. Çocuklar sinirlenince neler yapabilir inanamazsınız.Bunu esim almisti bakimi. Zor ama can elif ona kardes diyo bazen döver karisik iste
Geleyim kız. Canım çekti ya şimdi. İlahi Beril. Tatlı rüyalar.Iyi geceler rüyanda bana Gel kahve höpürdetek
Kedi otunu bilmiyomda sen bana cok iyi geliyorsun