Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim çoktan ama telefonu kurtaramadim herifcimden.Tikkat et gidince mesajla
Kimsenin saydığı yok canımGogo mesaj sayma ne oldu
Iyi gezmelerGun icinde giremedim yine.kiz uyudu simdi bizde hu saate gezmeye gidiyoz)
Sağlıkla oturun canım ama hakkaten çok kokos evin.ben sade seviyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.Ay iki arada ayagimi burktm nsil becerdiysem.daha oncede burkmustm ayni yeri sismisti acile gitmstm aama incinmisti sadce neyseki smdi o kdar fena olmadi:)
Menumu yazayim cikmadan;
Sabah;2 dilim ekmek.peynir.cay
Ara.1 elma
Oglen;5kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara;1 kucuk tost
Ara.2 mandalina.ayran
Aksam;balik 6 tane.2 lokma ekmek.1 kasik tahin pekmez.bi kasik asure
canm sana bisy diymde sen inanma butn evi esim dekore etti o kdar susludrki bi yere ben bi gun ortu flan koymiym hemensoyler nerde burannortusu bakiym diyeGeldim çoktan ama telefonu kurtaramadim herifcimden.
Kimsenin saydığı yok canım
Iyi gezmeler
Sağlıkla oturun canım ama hakkaten çok kokos evin.ben sade seviyorum.
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Güzel olmuş canım menün
Senn bitane kizn var dimi canm dusunmiyormusun baska :).O koltukta yatan elifi yerim benbenim elif koca kız oldu özledim küçük çocuk sevmeyi yaaa
Yerim ben onu. En tatlı zamanları.
Güzel olmuş. Yalnız balık 6 tane hangisi? Hamsi, çinekop, istavrit? Ben bir oturuşta 6 çinekop yerim aslında.Menumu yazayim cikmadan;
Sabah;2 dilim ekmek.peynir.cay
Ara.1 elma
Oglen;5kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara;1 kucuk tost
Ara.2 mandalina.ayran
Aksam;balik 6 tane.2 lokma ekmek.1 kasik tahin pekmez.bi kasik asure
tesekkur ederiz canm :) evimi gonlumu arkadasligmi actm size ben canlar :)Canlarım ya evlerini de açmışlar bize. Ağız tadıyla oturun inşallah. Beril senin Köpüşün mü var. Çok tatlı.
Ooo maşallah bizde pek önemseyen yok ortuyu falan zaten mobilyalar değişecek diye vitrinleri bile yerlestirmedim tasindiktan sonra.canm sana bisy diymde sen inanma butn evi esim dekore etti o kdar susludrki bi yere ben bi gun ortu flan koymiym hemensoyler nerde burannortusu bakiym diyeonn sayesinde boyle aslnda canm gider surekli bi saat sus esuasi almak pesinde
![]()
Evet bi tane canım. Düşünmüyoruz eşim istemedi bende 35 e kadar olursa olur yoksa bende istemem dedim eh kız 11 oldu ben 38 artık olmaz bundan sonra.Senn bitane kizn var dimi canm dusunmiyormusun baska :).
Hatırlıyorum bu resmiiiii
Canım sıntesekkur ederiz canm :) evimi gonlumu arkadasligmi actm size ben canlar :)
Canm olurmu oyle sey senn ecin bir ayri guzel buyuklugu yeter vallahiSeinin evden Sonra benm ev siyah beyaz tv gibi kaldi
iyi yapmssn canm temizler yenisine yerlestirrsin :)Ooo maşallah bizde pek önemseyen yok ortuyu falan zaten mobilyalar değişecek diye vitrinleri bile yerlestirmedim tasindiktan sonra.
Evet bi tane canım. Düşünmüyoruz eşim istemedi bende 35 e kadar olursa olur yoksa bende istemem dedim eh kız 11 oldu ben 38 artık olmaz bundan sonra.
Hatırlıyorum bu resmiiiii
Canım sın