- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
ben hersefernde yapiyorm malesef goncam duzeltiyor saolsun
sagolsum beni gogo rahata alistirdi. aylardir bir kere bile bu sefer sen hesapla da gel demedii.
gerci eskiden hep yanlis yanlis hesaplardim :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hersefernde yapiyorm malesef goncam duzeltiyor saolsun
hosgeldiiin damlanurcumİyi akşamlar kardeş takımcımmm....
Ay bisy kalmamis dogmgunune kac yasina basiyorsun baklm :) kucuck bi dilim dogmgnu hatrina belki gozukmez cnm ya :)
Hoş buldum bitanem.kız sen daha buralardamısın?amma menüler çıkarırdın ha o zamanlarhosgeldiiin damlanurcum
25 oluyorum :)
canm makarna yagsizdi insallah :)raporum
sabah
2 dilim bugday ekmegi
2 dilim peynir
1 yumurta
yarim domates
ara sütlü türk kahvesi
oglen
etli bamya yemegi
2 kasik patates puresi
2 dilim küp şeklinde kavun
aksam
yesil salata
5 kasik makarna
turk kahvesi
2 litre su
Evet canm sorma takimima bi bebis geliyor cok heyecanliyiz :)Güzeliim hamilemisin sen?ay ne güzel.Allah kucağına almayı nasip etsin.benim kız küçükken ikinci kabus derdim.ama büyüdükce tüm eziyetlerine rağmen insan istiyor küçük bebek.bak şimdi yazınca bile içim titredi...ayy mne güzel...
hosgeldin canmm :) nasilsn nasil gecti guunun :)İyi akşamlar kardeş takımcımmm....
aramzda 3 yas var neredyse bende 22 ye giricem 4 araliktaa :)hosgeldiiin damlanurcum
25 oluyorum :)
Yok yok şimdiki menün iyi baya ha...en azından düzenli öyünlerin var...afferim kuzumaraporum
sabah
2 dilim bugday ekmegi
2 dilim peynir
1 yumurta
yarim domates
ara sütlü türk kahvesi
oglen
etli bamya yemegi
2 kasik patates puresi
aksam
yesil salata
5 kasik makarna
turk kahvesi
2 litre su
Çok sevindim kızlar.darisi tün isteyenlerin başına.benim bugünüm çok yoğumdu ya,çok iş yaptım...yarın cuma ya hesap kitap için iş bırakmadım yarına...canm makarna yagsizdi insallah :)
Evet canm sorma takimima bi bebis geliyor cok heyecanliyiz :)
hosgeldin canmm :) nasilsn nasil gecti guunun :)
aramzda 3 yas var neredyse bende 22 ye giricem 4 araliktaa :)
Tatlim hayirli olsun hamileligin mutluluklar dilerimcanm makarna yagsizdi insallah :)
Evet canm sorma takimima bi bebis geliyor cok heyecanliyiz :)
hosgeldin canmm :) nasilsn nasil gecti guunun :)
aramzda 3 yas var neredyse bende 22 ye giricem 4 araliktaa :)
Öyle galiba evde test yaptım pozitif çıktı yarında doktora gideceğim.Güzeliim hamilemisin sen?ay ne güzel.Allah kucağına almayı nasip etsin.benim kız küçükken ikinci kabus derdim.ama büyüdükce tüm eziyetlerine rağmen insan istiyor küçük bebek.bak şimdi yazınca bile içim titredi...ayy mne güzel...
İyiakşamlar.İyi akşamlar kardeş takımcımmm....
:)takimin bebegi :))
Gmaili aciyim sorarim sana yada sen bana bir anlatirmisinSaol canım salonum kırmızı benim zamanında cok aradık koltukları ama yeni alicaklarim soft renklerde olsun istiyorum inşallah. Renkli şeyleri severim bende.
Blog açmak kolay aslında senin gibi yetenwkli hatun kolayca açar. Google hesabın varmı canım hani gmail olandan.
Iyi dayanmissin ben olsam bir iki atistirirdim
Ben baktım şimdi çevrimiçi durumu göster diye işaretli. Az önce yazıp çıktım ama kızımla banyo yaptık şimdi kendime nescafe yaptım burdayım.
Almamissinizdir yaa düşünmeyin öyle şeyler. Hem kimse bi yere gitmiyo herkes oturşun yerine bakiim
Şaşkınlığı bi kenara at durumun keyfini çıkar canım mutlu ol.
HicccccBeril tartilmadin mi hic.
Kiz ben kutlamalara basladiydim bileyavaş yavaş alisiyorum sizinle paylaşmak iyi geldi :) daha hic kimseye söylemedik eşime kalsa dun haber verecekti herkese de ben tuttum bir doktora gidelim sonra soylersin dedim.
Ay simdi yerinde ben olsaydim gerci cildirirdim heraldeHaklisn canm bunlar cok normal bende ogrendgimde oglum 8 aylikti ve memeye oglesine bagliydiki agliyaarak ayirdim ama onu kucagna alinca butn endiselern gidicek inan bana utku kac yasnda canm hatta ben demstm bebegi mhmedim kadar sevemicem diyordm ama simdi ikisnide ope ope doyamiyorm :))
insallah 9 ay oyle gider bizmki beklemek oldugundan doktora gitmeyi hic sevmiyordu onn disnda anlaysli allahi var ama erkek oldgnu ogrendk sonra bir daha doguma yakn gitmistm :)
Arada burayada caya Gelsen diyecemSelam kizlar nasulsiniz.ben bugun yine gezmedeyim kocisle kizla)
Cay iciyorum şuan
Biz yapariz ama ogrenin Canim yawwwwo hesap isini karistiriyorum.ben hata yapmak istemem
Simdiden nice guzel yaslaratesekkurler canim arkadasimdayim turk kahvesi iciyoruz sen nasilsin?
bu arada 10 kasim benim dogum gunum :)) kendi pastamda bile kendimi firenlersem bu is tamamdir
Nasilsin Canimberiiiiiil hellooo
Dogum guundede yenir minik ince bir dilim yaniFormülü yaz bir kenara hesaplarken bakarsın ben öyle yapıyorum canım :)
Maşalllah de :)
Hadi bakalım az kalmış senin için büyük bir sınav olacak doğum günün.
Guzel ve dengeli olmus afiyet olsunraporum
sabah
2 dilim bugday ekmegi
2 dilim peynir
1 yumurta
yarim domates
ara sütlü türk kahvesi
oglen
etli bamya yemegi
2 kasik patates puresi
aksam
yesil salata
5 kasik makarna
turk kahvesi
2 litre su
Kiz sosyetik sen nerden duydun anacimSelamlar kizlar nasilsiniz karataya mi basliyorsunuz oyle seyler okuyorum sanki sizde, ben de dusunuyorum ama cok kararsizim motive edecek arkadaslara ihtiyacim var yoruldum ya iki ileri bir geri![]()
Tebrikler canım benimmm...Öyle galiba evde test yaptım pozitif çıktı yarında doktora gideceğim.
İyiakşamlar.
:)
Selam Hoşgeldin yapan arkadaşlar var yardımcıolurlar sana.Selamlar kizlar nasilsiniz karataya mi basliyorsunuz oyle seyler okuyorum sanki sizde, ben de dusunuyorum ama cok kararsizim motive edecek arkadaslara ihtiyacim var yoruldum ya iki ileri bir geri![]()
Amin canım. Kolay gelsin kaptanlık zor iş tabi :)Çok sevindim kızlar.darisi tün isteyenlerin başına.benim bugünüm çok yoğumdu ya,çok iş yaptım...yarın cuma ya hesap kitap için iş bırakmadım yarına...
Sağol canım hamile olan benim selin değil :)Tatlim hayirli olsun hamileligin mutluluklar dilerim![]()
Kiz sendemi burdasinTebrikler canım benimmm...
E aşağıda koca koca damlanur 10 yazıyor ya berilimmm,kıvırcığımmm...Kiz sendemi burdasin
Hic Haber vermiyonnnn
Takip ediyorum herkesi radikal kararlari hele hic kacirmiyorum tatlim, ben de arastirmalara girdim ilk is kitabini okuyarak mi baslamali bilemedim. Hos ben zamaninda dukani da okumustum ama uygulamadim roman gibi okudum yaniKiz sosyetik sen nerden duydun anacim
Bu hatun her yerde masallah ya bi orda bi burdaE aşağıda koca koca damlanur 10 yazıyor ya berilimmm,kıvırcığımmm...
Ben oyle diyetleri sevemedim hic yapmadimda CanimTakip ediyorum herkesi radikal kararlari hele hic kacirmiyorum tatlim, ben de arastirmalara girdim ilk is kitabini okuyarak mi baslamali bilemedim. Hos ben zamaninda dukani da okumustum ama uygulamadim roman gibi okudum yanie dogru mu duymusum canim
![]()
Hangisi?ben mi tatlımmm?baaa mı dedin?Bu hatun her yerde masallah ya bi orda bi burda![]()