• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim :KK48:
350 kalori nasil yakilir?
- 75 dakika tempolu yürüyüs
- 1 saat dans
- yarim saat eliptik bisiklet / kosu bandi (hizina bagli)
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio
Simdi ben sana hangisini versem bilemedim ki Choco'm :KK64:

Kiz bu kadar sporu yarim ekmek ugruna mi yapiyorsun yoksa :KK48:

Goncam seni böyle azimli görmek mutlu etti beni :21:
Jilliana baslayabilirsin ama sonu bir türlü gelmiyor onun ya :63:
Su boynum gecsin bende Leylanin gösterdigi Tiffany Rothe egzersizlerine baslamayi düsünüyorum :KK49:
Ay cok guldum ya :-) sen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)

Dun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak limonlu ılık su

Sabah 08:30
1 dilim labneli tam buğday ekmeği
5 dilim salatalık
1 haşlanmış yumurta

Ara 09:30
1 kuru incir

Öğlen 11:30
BinAda soslu salata (roka, domates, 7 minik top mozarella)
1 dilim labneli tam buğday ekmeği

Akşam 18:30
El kadar fırında pişmiş balık fileto
Bol karışık salata - biraz nar ekşisi

2 lt su içildi
Spor: 4,5 km yürüyüş + 100 jumping jack
Menün ve sporun gayet güzel.
Binada sosu nasıl birşey ki? Ben bilmiyorum da.
Cumartesi menüm:
10:00 1 haş. yumurta, domates, salatalık, biber, 2 dilim peynir, 1 dilim buğday ekmeği
15:30 1 ceviz 3 badem, 1 incir
18:00 2-3 kaşık tas kebabı, salata,haşlanmış tavuk göğsü(2 parça)
20:00 nescafe
2 litre su

pazar menüsü
07:00 2 dilim peynir, 5 zeytin, 1 sahanda zeytin yağlı yumurta, domates, biber, salatalık
10:30 nescafe
16:00 1 porsiyon ızgara tavuk, salata
18:00 1 avuç leblebi
2.5 litre su
1 saat yürüyüş

bugün ki menüm
14:00 1 poğaça, 1 dilim pasta
19:30 salata
3 litreye yakın su
pastalar için de ceza vermeyin, çünkü cezamı kendim kestim:)
Tam 1 saat step ve + en az yarım saat alet çalışması
Cts ve pzr iyi ama dün hiç olmamış canım yaa. :(
Cezan kesilmiş zaten
Selam kızlar yine ben :) cumartesi girmiştim en son oku oku bitmedi yazdıklarınız maşallah diyeyim...gelelim bana CMT sabah kötüyüm boynun fln filan birşeyler yazmıştım ama gitmemiş galiba.. Perşembe gecesinden beri inanılmaz boyun ağrısı cekiyorum..fıtığım vardı zaten yavrulamis 2 tane olmuşlar. 4 gündür fizik tedavi falan bugün biraz daha iyi.. PC başına da gecemedim, haliyle yazdığım mesajda gelmeyince habersiz kaybolmuş gibi oldum.. Spor salonuna basliycaktim bugün oda yalan oldu.. Bende durumlar bu şekilde iste güzeller.. Bu arada gecen hafta için tebrik ederim güzel gitmiş kilolar..
Çok geçmiş olsun, inşallah biran önce düzelirsin
Hadi sil bastan diyeyim.. Gelsin bugünün menüsü:
Sabah: yarim simit,açık cay
Öğle: 80 gr ton balığı
Ara: 3 kare bitter cikolata
Aksam: yarim kase tarhana çorbası, 1 tabak kadar sebzeli mantar sote, yarim kase yogur
Ara: yoğurt kürü (birazdan yemeğe calisicam)
Su 2 lt ancak spor yok
Menün güzel ancak diyetisyan bana simit yersen yanonda mutlaka ayran, peynir gibi şeyler tüket demişti
Cumartesi pazar iyi olmuş canım.

Ama buna ceza vermeden geçemeyeceğim 50 jamping jack gelsin

Hoşgeldin canım tekrar. Geçmiş olsun inşallah geçer ağrıların en kısa sürede.

Menü güzel sporda yapabilsen daha süper olacak.

Minnacik kesmezki 66 olunca yarım ekmek yiycem bayila bayila

Ilk sayfada var canım form bende yok malesef.

Su ve menü güzel spporu biraz artirsan olur.
İnşallah bende istiyorum ama kızım el verdiği kadar yapabiliyorumo_O
Ama deneyeceğim ;)
Çok gecmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatırsın. Insanın neresi ağırırsa canı orda :KK43:

Spor konusunda haklısın. Hepimiz zaman zaman menü anlamında kötü günler geçirebiliyoruz, toparlarsan sorun yok canım :)

Kas mı yaptın yoksa kız sen :) az çok farketmez eksik göstersin yeter :) 100 gr eksik çıksak bile mutlu olmamız lazım :)

Afiyet olsun güzel olmuş kuzum. Boyun ağrın geçip sporlarına başlayınca daha da güzel olacak :)

Sıkma canını lütfen, moralini yüksek tut. Cumaya daha çok var o zamana kadar şişlik gidecek ve süper bir sonuç alacaksın inşallah :-* (geçen hafta gördük bunu başarabildiğini)

Akşam yemeği biraz geç olmuş onun haricinde beğendim :)

Yoğurt kürümüzü de unutmayalım canlar :)
Evet evet moral bozmak yok.!!
Eşim gelince yiyebiliyorum akşam yemeğimi o yüzden o saate kalıyor :(

Bende bunu soracaktım yapan var mı diye?

Günaydin canim :KK19:

Ay cok guldum ya :-) sen bana aletsiz yapilabilecek her sey verebilirsin canim. Pilates malzemelerinin hepsi var ama baska aletim yok malesef ;-)

Dun zaten hic oturmadan 6 saat ayakta kaldim mutfakta bit iki kere de emzirmek icin ara verdim sadece. Ardindan 1 saat ayagimda salladim bebisimi. Pohacadan eser kalmamistir.
Bu kurdan kebabi da ne zahmetliymis ya. Cok zamanimi aldi walla. Bakalim bugun ne olcak.
Iyi hadi ikna oldum Hoppa
madem o kadar hareket etmissin 20 dakika dans et, 20 de jumping jack yap anlasalim :KK49:
Bugün de kürdan kebabini fazla kacirmak yok tatlim :KK60:

Bugünkü menüm

Oruçtum ben güya bu gün :) Akşamüstü regl olunca oruc falan kalmadı :KK70:

Sahurda
geç kalkmıştım 3 bardak su içebildim sadece

Akşam
et patates yemeği 1 porsiyon (sulu, az yağlı)
2 dilim ekmek
turp, roka, 2 dilim salatalık turşusu

3 fincan çay
su 1 litre belki olmuştur

Tühh.. Sağlık olsun napalım. Benimde başıma gelir :eek:
MENÜM..
sabah 7.30
1 kase nesfit
2 dilim salatalık

ara 10.00
yeşil çay
kahve

ara 12.00
2 adet form bisküvi

öğle13.00
1porsiyon tavuk şiş ızgara yani
bol salata
1 bardak şalgam
bi de çok ince olan baktın mı öbür taraf görünen lavaşlardan 3 parça:) savunmaya bak yaaa..

akşam 18.00
sıcacık fırından çıkmıştı (annem var diye sapıttım diyom yaa )2 tane poğaça
1 parmak kalınlığında her biri
yarım bardak şeftali suyu

misafir geldi saat 20.00
1 lokma ekler

2 litre su
spor yok hiç ama birazdan zıplicam çok şiş hissediom çünkü
yoğurt kürümü de yapcam..
Akşam olmamış :(
Cezan da kesilmiş
Menum
Sabah 10:30
1haslanmis yumurta, 2tatli kasigi kadar krem peynir, iki dilim tam b. Ekmek, 4dilim karpuz, 1cay kasigi recel
Ara ogun(misafirlikte) 15:30
1kase corba, 1kurabiye, uc isirik pogaca.
Aksam 18:15
1muz
1,5lt su
1fincan yesil cay
1saat yürüyüş
O misafirlikler de öyle olıyor napcaz bilemiyorum :(
İyi akşamlar hatunlar :KK53:
Bugünkü Menüm
Sabah 9:00
1 kase müsli 1 b süt ile

Öğle 12:30 2 tane eti form 1 kahve 1 sb kefir

Akşam
saat 16:00 gibi 2 kepek ekmeği üstüne acı sos ince kaşar, salatalk koydum.( işteki menüde patates vardı ve pirinç bana göre bişey yoktu bende ekmek yedim)

Su 2 l.
Spor 7 269 adım
Yoğurdumu yiyip uyuycam kızlar sabah yıne erkn kalkıcam :KK24:
Menü güzelll
Menümü yaziyom bende simdik
Sabah 8.00 2 yumurta 1.5 kaşık yulaf kepeğiyle krep domates salatalık 4 zeytin minik parça kaşar peyniri

Ara 4 eti form

Öğlen 12.30 1 kepçe süzme mercimek çorbası 3 kaşık tavuk sote salata 1 dilim ekmek

Ara 15.00 yarım muz

Ara 17.00 1 incir 8 badem nescafe

Akşam 1 lahmacun bol salata (bu ozsar lahmacunu cücük kadar yapmış hamuruda iyice incelmis çıtır çıtır kurumuş sevmedim hiç kalite yerlerde resmen)

Su 2 lt oldu daha içiyorum
spor 30 + 30 dakika yürüyüş
sabah 50 ziplama
akşam 75 jamping jack 20 dk slim in 6 ve 30 yarım mekik
Mekik diyorum ama şu hem dizleri karnına çekip hem yarım mekik yapiyoz ya ondan adini bilmiyorum.

Menü güzell spor da

Simdi pogacayi 260 kaloriden hesaplarsak, bittere de 95 kalori dersek = 355... senin güzel hatirin icin 350 diyelim :KK48:
- 1 saat dans
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio

Su boynum gecsin bende Leylanin gösterdigi Tiffany Rothe egzersizlerine baslamayi düsünüyorum :KK49:
Ekmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.

Menün ve sporun gayet güzel.
Binada sosu nasıl birşey ki? Ben bilmiyorum da.

Evet evet moral bozmak yok.!!
Eşim gelince yiyebiliyorum akşam yemeğimi o yüzden o saate kalıyor :KK43:

Bende bunu soracaktım yapan var mı diye?
Tesekkür ederim canim :KK68:

BinAda fransiz usulü salata sosu, tam cevirisini bilmedigim icin internetten baktim BinAda yaziyordu :KK22:

Evet biliyorum canim yazmistin esini bekledigini... Peki söyle birsey yapsan nasil olur, aksam yemegini 6-7 gibi yesen esin gelince yine onunla beraber sofraya otursan ama sadece yogurt tarzi birseyler yesen?

O yogurt kürünü yapan yok kuzum, baharati fazla geldi herkese :KK48:

Ekmek bahane diyete uygun ekmeklede yapabilirim sandviç ama bekliycem. Kışa girerken slim gurubu vardı hatirlarsan katilmistim ya 1.5 ay slim 2 hafta jillian yapmıştım sonra bıraktım göbek cevrem 107 den 100 e inmisti bırakalı uzun zaman oldu pazar günü olctum hala 100 cm.yani bu iyi bişey simdi başladım yine birakmadan devam edebilirsem iyi bir sonuç alabilirim sanırım.
Hatirliyorum, hatta öncesi sonrasi resimlerinde de cok belli oluyordu. Denemeye deger goncam, dayanabildigin yere kadar devam edersin :KK39:

Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktum :KK48: saka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten @pembe_dizi'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum :KK22:

O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim :KK48:

Cezalara devammm

Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)

Muhtemelen midem kuculdugu için yarım ekmek yiyemiycem ama hayali bile güzel be ya

Az biside olsa ye bence cnm

Sabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.

Jullian sonuclarina baktigimda genelde gobek bolgesi icin yararli oluyor eger gobisinden rahatsizsan basla kuzum ama sen zayif görünüyorsun

- 1 saat dans
- yarim saat ip atlama
- yarim saat kardio

Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)

Cezalara devammm

Pembenin kankisi elif dilvininde efsun ve ikisininde kankisi yok o halde pembe ile dilvini kanki yapalim :)

Ne guzel cesit cesit cikarmissin cexasini kendiside secebilir kuzum bari alternatifte olsun :)
Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler :KK68:

350 kaloriye nasil ceza verecegimi bilemedim gülüm ondan cesit cikardim, neyse ki anlastik :KK48:

Cezalara devammm

Az biside olsa ye bence cnm

Jullian sonuclarina baktigimda genelde gobek bolgesi icin yararli oluyor eger gobisinden rahatsizsan basla kuzum ama sen zayif görünüyorsun

Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.

Pembem ile dilvinim kanki olduklarina cok sevinecekler :KK68:

350 kaloriye nasil ceza verecegimi bilemedim gülüm ondan cesit cikardim, neyse ki anlastik :KK48:

en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik

Kiyafetle zayif gibiyim ama 23 kilo yağ çıktı gobekten dolayı egzersiz uzmanı çok şaşırdı zaten.

Sadece gobekte degil sanırım vucutta ..
23 kg yagmi yoksa %23 mü cnm.
benim %30 yag varsa ayiptir söylemesi

en iisini yapmissin kuzum cesit olunca kisi istediginide secebilir hangi bolge sorunluysa artik

Sec begen al cezalarrr
Geel abla geeell yeni cezalarimiz varr. Taze tazeee bitmedenn alinn :-)

Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?

Sec begen al cezalarrr
Hic gülesim yoktu :KK48:

Sec begen al cezalarrr

Ahahah cok güldüm kiz :-)

Yag oranini nerde hesaplattirdin canim? Birde su internette olanlar ne kadar güvenilir?

Hic gülesim yoktu :KK48:

Kuzum spor salonunda ölçtürmüştüm o sitedekileri bilemiyorum denemedim.ama sanmiyorum dogru olsun ..

Bütün vücutta 23 kg yağ var ama asıl yaglanma göbek çevresinde görünüyor dedi.[/QUOTE]

ya ben konyalıların hep kötüsüne çattım cidden belki ondan alışamadım kendimi ait hissetmiyorum konyaya :KK70:

kızzzz yediğimiz gün cezamızıda yapalım olur mu :KK70:
Üzüldüm :(

Yapalım yapalım hatta şimdiden belirleyelim ne yapacağımızı.
Spor dan 40' sonra ne yersen ye vücut yakarmış. Bizde önce spor sonra pişii :)

Kizlar yarin aksam yemegi davetim oldugu icin bu aksam cok mesguldum. Saat 6dan beri hic dinlenmedim. 12 den beri de bebek uyutmaya calisiyorum. Alisveris yaptim yemek pasta su bu derken cok yoruldum :-(
Yarin vakit bulursam gecmis mesajlara bakicam. Menumu de girmisken yaziyim.
9.00- bi avuc karisik cig kuruyemis cogu uzum, 1 elma
14.00- 1 ev yapimi lahmacun. Kahvaltilik atistirma yaptim birazda. Peynir yumurta vs.
3 lt su icmisimdir. Sporumu yazdim zaten :-)
Aciktikca cig findik badem atistirdim. 1 avucu gecmez o da. Bi de az once iki lokmalik ispanakli gul boregi yedim. Nasil bi gundu anlamadim.
Kolay gelsin canım
Kizcelerim Gunaydinn

Dun iftara son 3 saatte inanilmaz bir basagrisi cektim.
Gun icinde yaprak sardim sigara boregi sardim aksam yemegimi hazirladim ama yemegin son zamanlari dayanamadim artik.
aclik degilde baa agrisi beni mahvetti son 1 saattede artik acligi hissettim bu ramazan zor gececek sanirim ama Allah sabrini verecek insallahh.

Dun 5 sarma 3 yk makarna ve biraz yogurt yedim ve 10 gibide uyuyakaldim esimde uyandirmamis ancak kalkabildim.
dunden kalma hala bas agrim var gun icinde gecer sanirim.
Geçmiş olsun.
Bir ara ceza dagitamayacagim diye korktum :KK48: saka bir yana bana her türlüsü uyar zeynebim, siz ne derseniz öyle olsun.
Kankileri takip etsen bile bazilarinin kankileri gelmiyor, gelsede ceza vermiyor.
Mesela ben bu sebepten @pembe_dizi'min manevi kankisi oldum, kendisinin kankisi daha önce benim kankim oldugu icin nasil hissettigini biliyorum :KK22:

O zaman bundan sonra yenilen abur cuburlarin kalori miktari belirtilsin, belirtmeyen olursa o yedigi seyin kalori miktarini elbet bulur 2 kati ceza keserim :KK48:
Wuuuuu.. Geldi ceza denetçisi.. Yandık :)
Sabah ziplayamadim geç kalcam diye eve gidince hemen ziplamam lazım. Geçen haftadan beri sporu artırdım ama pek ağrım yok kademeli artirdigim için sanırım. Slim in 6 jillian dan hafif onu biraz yapayım 10 gün kadar sonra jillian a geçmeyi düşünüyorum ne dersiniz kızlar.
Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.
Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin

Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?

Üzüldüm :KK43:

Yapalım yapalım hatta şimdiden belirleyelim ne yapacağımızı.
Spor dan 40' sonra ne yersen ye vücut yakarmış. Bizde önce spor sonra pişii :)

Kolay gelsin canım

Geçmiş olsun.

Rahat yapabiliyorsan neden olmasın.

Bende geçen ramazan her davetime yapmıştım onu. O gün bugündür yapmıyorum :)
Kendisini yapmak zor, çocukla daha zor. Allah kolaylık versin

Bende bel çevresi için bi video var. Ben onu yapıyorum. Acayip sıkılaştırıyor. Buradan paylaşılıyorsa video paylaşıyım?
Paylaş canım bakayım

Tesekkür ederim canim :KK68:

BinAda fransiz usulü salata sosu, tam cevirisini bilmedigim icin internetten baktim BinAda yaziyordu :KK22:

Evet biliyorum canim yazmistin esini bekledigini... Peki söyle birsey yapsan nasil olur, aksam yemegini 6-7 gibi yesen esin gelince yine onunla beraber sofraya otursan ama sadece yogurt tarzi birseyler yesen?

O yogurt kürünü yapan yok kuzum, baharati fazla geldi herkese :KK48:

Hatirliyorum, hatta öncesi sonrasi resimlerinde de cok belli oluyordu. Denemeye deger goncam, dayanabildigin yere kadar devam edersin :KK39:

Hmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek? :KK66:
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim:D

Hmm.. Anladım canım..
Bugün bir deneyim, bakalım ne gibi bir yorum gelecek? :KK66:
Eşime göre zayıflayacam diye kafayı yemek üzereyim:KK70:
Dene bakalim sonra bildirirsin :KK48:

Kendimi tarla da ki korkuluk gibi hissettim :KK48:

Back
X