Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün damat bohçasını götürdükk.. :)
kayinvaldem donaltmis herzamanki gibi yemezsem olmazdii hepsinden tek tek yedim vallah dedim rejimdeyim diye herkes burda diyet olmaz git evinde yap dediler .. eehh bende yedimm yani anlicaginiz cokta güzeldi:)

bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık

18.00
bi kepce mantı ( azdi 5 kasik falan)
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma

iki catal puddingli pasta

1.5 litre su
spor yok ..

yazarken yoruldumm ne yemisimm ben boylee yaaa :KK43:(( allahimmm siz bana ceza degil ben yarin kendimii sporaa vereyimmm... acisini mecbur cikarmam lazim
Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap iç;) Benim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..

Yine alıntılar gitti:KK23:
@LeyL35 canım menün sporun şahane..
@AKovser cim pasta detoksunda mutlaka haber verinn bende yapiciğim:cool:
Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeye :KK53: Hakikaten pasta detoxumu varmış ?o_O

Benim menüm
Sabah 11.00 yulaf ezmesi yarım muz sütle

Ara 15.00 az yer fıstığı

Öğlen ve akşam 17.00 2 kepçe çorba 4 kaşık lorlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası

Ara 20.00 4 tane kuru neydi Beypazarı kurusumu ne tarcınlı bi tadı vardı

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 jj 30 ar yarım mekik ve squat
Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum. :KK64:

Evvett.. Gelelim bamyanın faziletineee ;

11:00
2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber

Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal

19:30 Ben memnun değilim ama kv deydimo_O
Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği

Sadekahve

Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.
Etliekmek :kk77:

Allah rahatlık versin kızlar, herkese iyi geceler :KK15:

Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap iç:KK66: Benim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..

Çikolata detoxu olursa beni de ekleyin listeye :KK53: Hakikaten pasta detoxumu varmış ?o_O

Menün sporun herzamanki gibi güzel. Yalnız Beypazarınkurusu nu ilk defa duydum. :KK64:

Hamurişi akşam olunca kalıyo illaki vucutta. Ama az yemişsin, üstüne yeşil çay içseydin büyük bardak.

aynen oyle yapiyim hemsom vallah fazla kactii yarin dengelicem artık cok az yiyip spor yapicam .. bide hani okadar emek vermis kayinvaldem simdi az yesemde ayip olurr sanki istemeyerek yermis gibi . o yüzden yumdum gozumu yedim haha

2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber

Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal

Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği

Sadekahve

Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Akşam geç yemişsin sporda az olmuş 50 squat 50 yarım mekik de sana gelsin.
.

yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü :KK43:
Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmii :KK47: bahane yok zayifladiktan sonra çok özel gün kutliycan bebeğim :KK19:
Gülüm senin düğüne kadar fit olman lazımm, sonra yersin kayınvalidenin lezzetli ellerinden. Böyle bir günde insan hayır da diyemiyor işte. Neyseki az az almışsın. Yarın yapabilirsen 1 lt zencefil/limon karışımı yap iç:KK66: Benim kuzenimin düğünü var kışın. O zamana kadar incelmeliyim bende..

Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.

Bak yine bahane gelinlik giyme zamanı gelince kayinvalidene hep senin yüzünden kilo veremedim dicenmii :KK47: bahane yok zayifladiktan sonra çok özel gün kutliycan bebeğim :KK19:

Ben duymuştum ama daha önce yedimmi hatırlayamadım çaya arkadaşa geçtik akşam ekler ve kurabiye vardı ben yemeyince kurulardan verdi yedim lezzeti güzeldi tarçınlı değişik bisey.
Haklısın :KK15::KK23:

Menü yine güzel olmuş

Gayet iyi düzenli.

Hadi bakalım bekliyoruz tartı sonucunu.

Iyiyiz canım nolsun işte yuvarlanip gidiyos

Ben beğendim menünü güzel.

Hâbire dedin ama düzenli ve ölçülü olmuş.

Istedigin gibi gel canım biz burdayiz sporunu yazarsın yorum yaparız destekleriz.

Pilav geç saatte olmasa iyiymiş ama yine güzel olmuş.
Canim aceleden yazamadin yemegin adi perde pilav. Ben genelde tavugundan yedim. Pilavindan iki kasik ♥

Iyi akşamlar kizlar :*
Bugunku menum
Sabah 09:00 zencefilli limonlu ılık su
10:00 2 dilim light ekmekbiri labneli digeri lorlu,salatalik

Oglen 13:00
2 dilim ananas
Zencefilli limonlu ılık su

Aksam 18:30
5 kofte
Light ekmekle avokado lu sandvic
2 yk yoğurt
detox cayi(elma karabiber tarcin zencefil zerdecal karanfil)
1 yk dondurma

2 lt su ictim şimdiye kadar..
Tlfnum biraz sarj olsun eliptikle bulusucam :))
Birde yer hareketlerime ekstra aldigim 30 mekik cezami uygulucam :*
Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥

Menüm
11:00 2dilim peynir,5zeytin,1haş.yumurta domates salatalık marul 2dilim kepek ekmeği
15:00 5kaşık kabak yemeği 1bardak ayran
19:00 1kase mercimek çorbası,1dilim buğday ekmeği
2.5l su,1saat yürüyüş.
Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★

Menum ..
sabah 10.00
1 yumurta 1 dilim peynir
5 zeytin bol domates salatalik biber
2 dilim beyaz ekmek (malum misafirlik dewam ediyordu )
Ara 12.00
kahve
2 kare bitter %80

Öğlen ve aksam 15.00
1 adet karniyarik
1ymk kasigi pat.puresi
4 ymk kasigi pirinc pilavi
cacik

Ara 19
4 tane yenidunya
kahve
su cok az ictim spor da yok yoldaydik zaten yeni geldik canlar..hhemen esimi tam bugday almaya yolladim :)
bi de yarin sabah ac karnina kendi tartimda tartilcam gercek farki bi gorelim dimi ama..
Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim. :-) misafirligin bedeli 50 jj. 20 yarim mekik ♥

Bugunku Menum
Sabah 9:00 2 kepek ekmegi, 2 ince dilim kasar, 2 haslanmis yumurta
Ara 12:00 yarim dilim kek 1 sekerz kahve
Ögle 14:00 1 tabak diyet kisir, marul, 2 parca lahana tursusu, cay
Aksam 18:30 2 labneli wasa, 1 porsiyon meyve (cilek, yesil erik)
1 fincan zencefil cayi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk yuruyus
diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabi :-) guzel menu sadece spor az geldi bana

Bugünkü Menüm
Sabah
10:00
1 bardak ılık su
1 kepçe menemen+ 1 kepçe çökelekli yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Salatalık +yeşillik
Şekersiz çay

Öğle: 1 kase cevizli yoğurt
3 4 badem

Ara: 1 kase çilek
1 kase cacık

Akşam
18:30 2 adet biber kızartması
1 adet patlıcan kızartmasi
Ara: 3 -4 adet kuru kayısı
Spor:leslie 3 mil +50JJ kalan cezam
Su:2 lt

Habire yemişim
Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu

kayinvaldem donaltmis herzamanki gibi yemezsem olmazdii hepsinden tek tek yedim vallah dedim rejimdeyim diye herkes burda diyet olmaz git evinde yap dediler .. eehh bende yedimm yani anlicaginiz cokta güzeldi:)

bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık

18.00
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma

1.5 litre su
spor yok ..

yazarken yoruldumm ne yemisimm ben boylee yaaa :KK43:(( allahimmm siz bana ceza degil ben yarin kendimii sporaa vereyimmm... acisini mecbur cikarmam lazim
Manti ve pasta icin 40 yarim mekik. Ah bu kaynanalar. Ben de kayinpeder kurbaniyim. :-)

Benim menüm
Sabah 11.00 yulaf ezmesi yarım muz sütle

Ara 15.00 az yer fıstığı

Öğlen ve akşam 17.00 2 kepçe çorba 4 kaşık lorlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası

Ara 20.00 4 tane kuru neydi Beypazarı kurusumu ne tarcınlı bi tadı vardı

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 250 jj 30 ar yarım mekik ve squat
oooo spora geeelll :-) kurular tereyagli sanirim. Ama vucudun saglikli yaglara ihtiyaci var. O yuzden ceza yok benden

2 dlm peynir
5zeytin
2,5 dlm ekmek
1,5 tatlı kaşığı tahin
domates salatalık biber

Ara öğle yemeği niyetine
14 erik
2 çilek
1/8 armut
1 dlm portakal

Büyük 1 bardak ayran
Yarım etliekmek
1/4 konya böreği

Sadekahve

Su 3lt
Spor 30' yürüyüş
Kankacim naptin ya. Ben de dun kv deydim ve ben de aksam yemegimi begenmedim. Gerci genelde tavuktan yedim ama yine de saati gec oldu bana gore. Neyse sen bana kiyamadin ama ben sana kiyiyorum. Cuma yuzun gulsun diye 30 yarim mekik 30 jj benden sana hediye♥

Ne cok yazmisim bu arada herkese gunaydin. Bugun bebisim erkenciydi ben de 7 de uyandim. Simdi biraz daha uykumu alip guzel bi spor ve ev isi yapmaliyim ♥ bu arada dun gece iki lokma browni yedim saat 21.00 civari . Cezam olursa bugun yaparim . Herkese az kalorili bi gun diliyorummm♥♥♥

Günaydın alintilar gitti yine.
O kurularin yağlı olduğunu bilsem yemezdim ama yağlı değil gibiydi sert diye çaya bandım birde :(

waaooowww o ne adım öyleeee :KK57:maşallah.. dün o kadar zorladım zorladım 18 binde kaldım :KK51:
:21:

kuzum normal bir gunde en fazla 20binde kaliyorum ama ctesi günü heryere yürüdük birde ayaklarimda vans ayakkabidan vardi en son ayaklarim sismis yuruyemiyordum.
birfe eve geldik banyo yaptim düğün icin tekrar ciktim.
hala sisim ve hala agrilarim varr.

Bu takımdaki ocak - mart seruvenimde tanıdığım birbirimize destek olduğumuz arkadaşları gerçekten unutmadım. Leyla,gonca,zeyzey ablalarım sizi özellikle sevdim Allahtan sizin için hakkınızda hayırlı olan her şeyi dilerim mutlu olun inşallah .:)

Yuzme düşünüyorum inşallah olur :) hayır kg verirsinde bacak niye hala incelmez anlamıyorum moralim bozuluyor ya

merhaba rabiacim hosgeldin tatlim.
Oncelikle guzel dusuncelerin icin tesekkur ederiz. butun hersey aslinda senin basarin unutma.
males3f kilo verirken vucudumuzun yumusamalari gitmesinin aksine fazlalasir bunun guzel bi yani gercekten zayifladigini oralardan anlayabilirsin.
sikilasmak icin ise ufak tefek kisa sureli seyler yerin yuruyusle destekleyebilecegin spora yonel pilates gibi.aslinda sansin varsa yuzme on numara olur kuzum

Girdi canım çok şükür..
Uzun zaman geçmesine gerek bile kalmıyor ki, üzerinden 2 gün geçse herşey normale döndüğünde yine insan üzüldüyüne yanıyor..
Her halimize şükür, hep sevinmek yok ya arada bir üzüntü de gerek :KK70:

o yuzden fazla yipratma kendini sen kendine daha lazimsin :)

Genetik genetikte bi yolu olmalı ama dimi ? :KK70: İyiyim incelirsem daha iyi olucam boyum 1.72 kilom 62-63 tur. Geri aldım kiloları :KK43: Yani boyuma gore bu kg yine iyi inceyim
ama bir şeyler denedim bugün baya iri duruyorum sanki bi sseksen boy yetmiş kilo gibi abartıyorum cevrem ise elli beş en fazla diyor ama ben memnun değilim böyle etli butlu olmaktan :KK70:

Ya benim bacaklarımı inceltmemde yardımcı olacak olan yok mu burda sistem nasıl birbirimize karışıp çabuk kalk egzersizini yap neden ince olmak istediğini hatırla falan dicrk mptive etcekler var mıı ? Yine gelsem buraya alırsın dimi gogoo :)

yukarida yazdim canım

bugünkü menüm
kahvalti 12.00
iki kepek ekmek
1 tane boncuk sosis
kk beyaz peynir
salatalık

18.00
3 kaşık pirinc pilav
2 kasik patlican yemeği
3 kasik et sote
havuc salatasi
2 tane sarma

1.5 litre su
spor yok ..

.

yarin 1500 kalori yakicamm.. ve yollicam buraya :) ama bu benim özel ggünümdü :KK43:

bir gun onceside pizzalar redbullar ertesi gunude ayni...
tatlim sen bizim icin degil kendin icin kilo veriyorsun senin kilo alman bizi uzmekten baska bi zarar vermez.
ama senin yazptigin o küçük cikolata kacamaklari bile seni geri iterken senin bu yediklerini toplamak oyle 1500 kaloriyle olmuyor.
evet bu senin ozel gunun olabilir biz sana hic yeme de demiyoruz oyle bi hakkimiz yok ama en azindan herseyden yeme manti alıyorsan pilav alma patlican aliyorsan sote alma sarma alma .
kbakma kuzum ama sana cok kizdim surda düğününe az kalmis birisinin bunu yapmasi beni kizdirdi. o yuzden ben sana ceza vermicemm sekerim

Kizlar Gunaydinnnn ve Iyi Bir Haftaya Baslangiclariniz olsunnnn

Bu hafta benim icin yogun gececek
Malum haftaya kismetse tatile gidecegim bu hafta bahar temizligine giriyorum hergun 1 yada oda bölümü dip bucak temizleyecegim.
sadece camlari en sona birakicam ne olir ne olmaz yagmur yagiyor falan :))
birde pazar gunu bizim bebisin mevlüdü var persembe yada cuma gorumceme yardima gidicem temizlik icin.

Kizlarr

Dun o kadar cok magazaya baktim bi istedigim gibi bi sort bulamadim
hepsi minicik minicik kisaaa bende o kadar kisayla rahat edemiyorum zaten bi tatil yerinde sort giyebilicimm onada istedigim gibi bulamadim iyi mi ? :))
Neyse uzatmadan

Saglicakla Kalin
Öpüldünüzz

50 squat ı 50 ip atlamayla değiştirdim müsade varsa ve yaptım. Diğerini de sonra yapıyım
diyetisyenler tursunun da kilo yaptigini soyluyor tatlim malum cok da tuzlu bisey. Ama kisirin yaninda super gidio tabi :-) guzel menu sadece spor az geldi bana

Kizartma olmamis :-( 50jj daha cezan oldu
Turşu ödem yaptığı için istemiyor diyetisyenler yoksa kalorisi çok çok düşük.
Tuzu az olanlardan yenilebilir aslında ;)
oooo spora geeelll :-) kurular tereyagli sanirim. Ama vucudun saglikli yaglara ihtiyaci var. O yuzden ceza yok benden

Kankacim naptin ya. Ben de dun kv deydim ve ben de aksam yemegimi begenmedim. Gerci genelde tavuktan yedim ama yine de saati gec oldu bana gore. Neyse sen bana kiyamadin ama ben sana kiyiyorum. Cuma yuzun gulsun diye 30 yarim mekik 30 jj benden sana hediye♥
Akşam yapıyım kanka;)

Menun cok iyi canim ins. Bu cuma daha cok eksiler cikacak tartida♥

Guzel olmus . Kahvaltiyi seven biri oldugum icin sabah ogunun hosuma gitti ★

Canim kahvaltini ekmeksiz de yapabilirsin. Ben mesela sadece bal yiyeceksem ekmek tuketiyorum o da iki lokma falan. Aksam yemegin bana fazla geldi karniyarik yagli zaten ustune hem patates hem pirinc olmamis. Bunlari yakmak lazim. :-) misafirligin bedeli 50 jj. 20 yarim mekik ♥
Bende kahvaltıyı çok severim. Sabah kaçırıp yapamazsam bile başka öğünde yağıyorum:)

Herkese günaydınn..

Sabah ezanında uyudum gece çok zordu. Kızım resmen bağıra bağıra ağladıı:KK43:

Şimdi de hastaneye gidiyorum. Öpüldünüzz fırsat buldukça gelirim :KK66:
niye ağladı cnm o kadar hasta mı acaba? bizimki de her saat başı kalktı 15er dakika oyalandı:( bnm uykumu sen düşün artık yaa...ne zmn düzelcek bu bebişler???

Back
X