Günaydın
Beci bwn kullandım canım hiç faydası olmadı üstüne su topladım o ara ,aynısı Kurumdan bir arkadaşımda da oldu.
Dün akşam 1 saat yürüdüm. Biraz attım kg. :))
Nerde herkeşlerrr...
Şahnurcum sen daha önce yapışmıydın lahana diyeti* Sen yürüyüşe iyi asıldın inşallah sonucunu güzel alırsın.
Destinacım kafaya konunca yürünüyorum ben hep yürürümde ramazanda başlayan tembelliğim biraz uzun sürdü ,şimdi silkenlendim yeniden. iş çıkışı gidip kızın ödevlerine bakıyorum .7 de yemeğe oturuyoz, hemen toparlayıp 19.40 da çıkıyorum. 1 saat mis gibi.
Fundacıma geçmiş olsun.
Dilek sevindim oğlunun daha iyi olmasına, diyet nasıl gidiyor.
Öğlen kepek ekmeğine tost
ara 1 çokoprens( beci ve şahnur suçlu bu durumdan)
banu dun senle konustuktan sonra sıparıs ettım ve aldım basladım bıraz kan sekerım dustu salatalık yıyın dedı canlı yayındakı bayan ahaha :)) cay ıctım bır tane ıyıyım sımdı ama sık sık tuvalete cıktıgım ıcın ( kı bu hayret benım ıcın ) hafıfledıgımı hıssedıyorum ınan...butun yorumları okuyorum vakıt buldukca tavsıye alıyorum...bu arada kızın ne aşısı oldu gecmıs olsun
cay ıctım bır tane ıyıyım sımdı
su çiçeği aşısı yaptırdık canım 13 aylık oldu benim kız bidahaki ayda hepatit a
evet boşaltım sistemini acayip harekete geçirdi benimde ama çok garip dimi küçücük bant ben hala inanamıyorum canlı yayında bende dedim belki ödem atıyorum henüz hala güvenemiyorum dedim adamda dedi daha önce bu kadar kısa zamanda bukadar ödem atmışmıydınız?:kedi:
canım çaya şeker koymadın değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?