- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Hoşgeldin canım.Selam ben yeni katıldım :) Ne yapmam gerekiyo.Bana bilgi verir misiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.Selam ben yeni katıldım :) Ne yapmam gerekiyo.Bana bilgi verir misiniz:)
Saadet sen naptın güzelim oy oy yarına gözdağımı bu yarın 30 bine mi yürücez
Uygun abliş dünün rövanşını bugün yaptım buarada :)Gün içinde en çok yürüyen kazansın uygun mu
Hoşbulduk canım :)Hoşgeldin canım.
Bugün ev temizliği vardı ondan az oldu tabi yarın uçalım değil miSaadet sen naptın güzelim oy oy yarına gözdağımı bu yarın 30 bine mi yürücez
Beni bu gece yoğurdu kovasıyla yesem kurtarmaz ama yenilence yazacağın şiiri merak etmiyor değilimEn acayip rakibem korkutamadi ama beni
Lale gül papatya hanimeli
İlk yenilgisini alacak cuma gunu benimle
Firlak firlak olacak gozleri gorunce eksileri
@Hayaller35 tatlim bi akrostis de sana yogurt ye zehirlemesin :)))))
Amin gülüm tabi inşallah o zamana kadar fit olurum ben ama yinede seni desteklemeye gelirim kuzum ♥Rabbim o günleri gösterir inşallah bitanem
Aramıza hoşgeldin Derya abla :)
Ben seni tutmayım madem iyi uçuşlarBugün ev temizliği vardı ondan az oldu tabi yarın uçalım değil mi![]()
Ama hedeflerimize az kalınca yapalım baya sıkılaşırız valla hem alıştık kadına :)Yapalim valla jilian olunca akan sular durur
Yok madem yarışıyoruz beraber uçarız sensiz olmazBen seni tutmayım madem iyi uçuşlar![]()
3 ogun et canim. Omleti bile kiymali. Hindiye de bayiliyor:) Balikta somon yiyor sadece. Pembe pembe hosuna gidiyor:)
Evdeki herkes hasta neredeyse.Grip gibi basit seyler de degil.Bende yardimci olmak icin onlarla gidiyorum hastaneye.
Katılım formum:)
Asyaca
Derya
31
Evliyim
Tokat
167
84
63
Cok yemek ve spor yapmamak..
sabah kalktığımdan beri üzerimde bir sıkıntı halsizlik vardı canım hiççbişey yapmak istemedi ne bileyim sıkıldım öyle herşeyden
sanirim bizde annemle böyleyiz zaten kimse annr kiz olduğumuza inanmiyordaohh ne guzel imreniyorum size anne ogul:)
benim oglumunda buyudugu gunleri gorurum insallah.
gecen hafta avmde 50li yaslarinda bir anne ile 20li yaslarinda oglunu gordum.
gule aynaya, sohbet ede ede yemek yiorlardi, ahh ahh bir hosuma gitti anlatamam.
Insallah bizlerde, isteyen herkes de goruru o gunleri..
Bütün kuralları okudum ve kabul ediyorum.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tiffany20
İsim (İsteğe Bağlı ):melis
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:Isparta
Boyunuz :1.63
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :üniversite sınavlarına hazırlanırken 63 kg kadar çıktım.4 ayda 3 kilo vererek 60 a düştüm.Ama bu aralar veremiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Sağlığım için vermek istiyorum
H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm
haeshin
![]()
Rizzoli&Isles. Ben dusa oradan kuzuyu yatirmaya![]()
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
:)
inşallah gülüm bugün yengemin ablası kapı önünde gördü ayak üstü neler zırvaladı neler erkek milleti çocuk olmassa boşar gider bilmem ne dedim Allahım sen beni ve benim ibi olanları böylelerinin diline düşürme çokk zorr rabbim içimi biliyor çaresiz ondan istiyorum..tüm gün boğazım düğümlenmiş ağlamamak için zor tutarak dolandım durdum
imkansızz tatile çıkabilmemiz veya şehri değiştirmemiz gülüm...atıyorum tatile gitsek gelince yine aynı insanlar..aman konuşuyorlar gülüm ya bende böyle lafları yiyip oturmaya alışacam işte yapacak hiçbişeyim yok
Tamam çok teşekkür ederim:)Hosgeldin canim:)
10 kiloyu hizla verirsin.
hergun gunluk menulerimizi, ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
cuma sabahlarida ac karnina,tuvalet sonrasi tartiliyoruz :)
ben ozge 27 yasindayim evliyim, 1 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
H astane koselerinde basladin bu yarisa,
A rtik cumaya kadar disci korkunu unut da,
E srada bak -400 deymis,
S aadetimde Ebruyla ittifak olmus,
H ayir amazonum hayir, kacamak yapmak yokmus,
I lk harflere bak sen guzelim
N eredeymis benim birincimmmmmm
haeshin
[/QUOTE
Ama olmadı bu özgem bak sen yanlış tarafı seçmişsin bilesinarkadaşımı uyarmak görevim ondan uyarayım yani
![]()
![]()
Ben yaşlı bir kadınım yavrucağım sana nasıl yetişeyim :)elimden geleni yaparım artıkYok madem yarışıyoruz beraber uçarız sensiz olmaz![]()
Sağol kuzum ♥harikasin canim :)
ne guzel incelmis saadetim,tebrikler..
cok sukur daha iyi olur insallah afacan:)
kolay gelsiinn:)
kuzum et suyuna corba yap pasama iyilesir biran evvel insallah..
amaninnnnn 2. kez teyze mi oluyorsun mavisim, ananenede cook sevindim:)
bende isterim siir amazonum:)
hayiiiiin blincik:)
ssssshh caktirma kuzum:)
ohhhh en guzeli, dogal yasamina terk etmek:)
oyy yesinler o etobur pasayi:)
fena mi kiz Ebruyla takilirsiniz bikac gun:)
yok canim kas kaybi falan olmaz, kim demis onu ya, birde spor hocasi miymis
bende de cok oluyordu agri Ebrusum normaldir canim:)
offf ya bakmadik yer kalmadi Hustinda ama bulamadim su hayiiiiin cayi
canim stres yapma ondan gecikmistir, gelir hemen insallah.
bende regli oldum davul gibi sisim abla:)
Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum canim..
canim ictigin su miktarini birde egzersiz yapip yapmadigini da yazarsan gunluk tablomuza eklerim guzelim:)
super gidiyorsun masallah canim:)
hosgeldin canim :)
Tamam abliş maksat yarışmak.kazananın önemi yokBen yaşlı bir kadınım yavrucağım sana nasıl yetişeyim :)elimden geleni yaparım artık
Ayrıca 20lik çıtırları da taş çıkartırsın söyleyeyim.Ben yaşlı bir kadınım yavrucağım sana nasıl yetişeyim :)elimden geleni yaparım artık
Olmayacak seyler uzerine merak duygusu gelistirmezdim senin yerinde olsam :) daha coook merak edersin yenilmeyecegim :))))Beni bu gece yoğurdu kovasıyla yesem kurtarmaz ama yenilence yazacağın şiiri merak etmiyor değilim