- 12 Mayıs 2012
- 5.352
- 24.984
- 348
- 43
Hmm bn sinif adabi pek bilmem ki demet biraz rahat bi ogretmenim ben elestirilirim genelde:)) ama problem yasamadim hic. Zaten sen neredeyse yetiskin insanlara ders vereceksin cok zevkli olacak. Goz temasi kur hepsiyle ama. Sadece anlatim yapacaksan cok sıkıcı olacak. Ogrencilere mi yapacaksin sunumu hocalara mi ogrenciyse fikir al dusunduklerini sor kavrayip kavramadiklari ile ilgili donutler almaya calis. Rahat ol sen yaparsin zaten. Sakin ol. Hata yapmaktan korkma hizli anlatma elini kolunu koycak yeri sasirma bir kalem al eline olmadi. Rahat bir sekilde gizlerine bak dinleyicilerin. Genelde sunumlari mikrofonku isleri kinusmalati bana yikarlar okulda rahat oldugumdan hayir demem. Hata olursa hic uzulmem. Cuma gunu kaymakam geldi kisa bi toren sunumu gerekti son yarim saat olur dedim kisa bi metin yarattim kaymakamin gozlerine baka baka sundum :)))) hepsi insan. Cok iyi gececek emin ol.Pestisitlerin insan ve cevre üzerindeki etkileri:) Amazonum sınıf adabı hakkında bilgi ver biraz![]()