Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet zevcan maalesef :((( neyse sağlık olsun haftaya ay sonuna kadar 1.5 kg verirsem açığı kapatırım ... Ben bu kaçamaklara rağmen verme işini , sanırım yeşil çaya ve oğlumun aktifliğine borçluyum :)) Günde koca fincanla 3 bardak içiyorum ( 1 tanesine funda yaparğı koyuyorum mutlaka ) ve 2 lt yi geçik su içiyorum ekstra :))

Bugün kü mönüm :07.10.2010
sabah : klasik kahvaltı ( kepek ekmeği 1 dilim-1 dilimden az peynir -4 zeytin -1 domates-1 salatalık )
Ara : yeşil çay (olacak )
Öğlen : 1adet dolma -4 yk barbunya (olacak )
İkindi : 1 adet elma ( olacak)
akşam : ne yemek olursa 4yk ( sebze olur büyük ihtimalle - ya da çorba )- yoğurt

Evet zevcan maalesef :((( neyse sağlık olsun haftaya ay sonuna kadar 1.5 kg verirsem açığı kapatırım ... Ben bu kaçamaklara rağmen verme işini , sanırım yeşil çaya ve oğlumun aktifliğine borçluyum :)) Günde koca fincanla 3 bardak içiyorum ( 1 tanesine funda yaparğı koyuyorum mutlaka ) ve 2 lt yi geçik su içiyorum ekstra :))

afiyet olsun canım kacamak yapmadan atlat bu günü haftasonu yemek düzenin olmıcak yine eminim bundan...
inş canım ay sonuna kadar verirsin die düşünüyorum 3 hafta var önümüzde kaydirigubbakcemile2

İnşallah Zevcancım, yok bu hafta sonu kaçamak yapmıcam ortam yok :) misafir yok , misafire gitmicem :) Havada soğuk çorba falan yapar geçiştiririm ...

İnşallah Zevcancım, yok bu hafta sonu kaçamak yapmıcam ortam yok :) misafir yok , misafire gitmicem :) Havada soğuk çorba falan yapar geçiştiririm ...

bu hafta bende ipin ucunu cok sıkı tutucam..haftaya kilo vermiş olmak istiyorum...
gerci pek verebileceğimi sanmıyorum vücudum regl dönemine hazırlanıyo şişmeye basladım ...

bende regl olucam önümüzde ki hafta , ama ben tam tersine regl döneminde yapılan sporun ve diyetin daha fazla kalori yaktığını duymuştum denemesi bedava ha bir de o dönemde daha az tuz tüketmek gerekiyor ödem olmaması için :)) Boğazımıza hakim olursak daha da fazla verebiliriz yane ...

günaydın kızlar..:3: dün çok yogundum gelemedim..bugunde yazdım yazdım sayfayı kapatmak zorunda kaldım üzüldüm boşa gitti mafoldumben

sabah tartıya çıktım kilomda kararsız kaldı..bende ikinci kez bir daha çıktım bi baktım başka sonuç.oldugu kısımda ayarlamaya çalıştım 5-6 defa denedim hepsinde farklı sonuç verdi.kafayı yedim en son aldım salona gittim.üst üste 75,3 (exceli iş yerinde indiremedim pc ye o yüzden hesaplarsanız sevinirim)verdi.herhalde bu kadarım bugun :uhm:

07.10.2010 yediklerim

sabah domates salatalık lor peynirle kahvaltı
ara 1 yeşil elma
öğlen 2 kaşık pirinç pilavı kavurma (sadece et olunca ekmek yemeyeyim dye az pilav almak zorunda kaldım)
ara yok
akşam yogurtlu ıspanak yemeği 1 dilim k.ekmeği
ara yeşil çay

kızlar eşim sabahları çorba içelim diyor.nasıl olur benim için?kahvaltımı yapayım yoksa ona yaptığım çorbadan mı içeyim?

özge dün yazmayı unutmusum..kızının davetiyesine bayıldım..ne güzel özeniyorsun inşallah istediğin gibi bir gün olur opuyorumnanaktan

lethem çokkk güldündün beni..pizza deyince üstüne alman çok hoştu delikafaduldendelikafadulden aldığın ve olamadığın kota olmussun tebrik ederim bayanssulusmile benmde öle bir kotum var.aldığımda çok dardı.29 beden.inşallah bende ona girerimkaydirigubbakcemile2

yasemin strech pantolonada girmişsin tebrik ederim canım olumunekankayizsmile inşallah daha küçük bedenlere de girersinsositososito

zevcan yazdıgın şiir süpermiş çok begendim delikafadulden

takımdan ayrılmak için sebep değil dediğim gibi az girersin menünü yazarsın cıkarsın ama takımda kalırsın ..
yinede sen bilirsin tabi unutma ama takımdan ayrılınca kilo veremezsin..

ya bu çocuk çıkarsa belki hiç giremiceğim günler olucak bilmiyorum =(

Hayır kabul edilmedi. Girebildiğin kadar gir. Diyetini asla bırakmanı istemiyorum. Ekim sonuna kadar 2 kilo vereceksin. Burdasın gitmiyorsun bi yere kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5

Şu altın çilek nerden çıktı zevcan.

Dün yediklerim
Sabah
Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, buğday ekmek

Öğlen
2 ızgara piliç biftek, salata, yoğurt

Akşam
kıymalı ıspanak, yoğurt

kaptan teşekkür ederim. benimde isteğim iki kilo vermek.
inşallah veririm. ama tek olucam ofiste
burayı çok ihmal edebilirim. bilmiyorum.

Günaydın hanımlar :)
Pandomim bence de ayrılma bak ben cumartesi-pazar giremiyorum giremediğim içinde salıyorum , sende girebildiğin kadar girersin olmaz mı :)
özge tebrik ederim seni çok güzel vermişsin :))
Ben ise bu sabah 60,800 gr geldim :) şu boğazıma hakim olsaydım 60 olurdum :(((

haklısın iki günde bile kaçırdığım oluyor. burası iyi güzel seviyorum ama işte bilmiyorum.

bende regl olucam önümüzde ki hafta , ama ben tam tersine regl döneminde yapılan sporun ve diyetin daha fazla kalori yaktığını duymuştum denemesi bedava ha bir de o dönemde daha az tuz tüketmek gerekiyor ödem olmaması için :)) Boğazımıza hakim olursak daha da fazla verebiliriz yane ...

canım regl döneminde daha fazla verildiği kesin ama ben pcos hastasıyım..düzensiz oluyorum ondan şişiyorum o dönemde bakalım nolucak bu ay..

pandomim inşallah iş yükünün altından kalkarsın.Allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

cemreciğim çok iyi gidiyorsun.maşallah maşallahhh :nazar: ben bir haftada 1,6 versem sevinçten uçarım.3-5 gidiyor.patronum sen işe girdin gireli zayıfladınmı dedi dün.burda bi abla var inceldin diyor.ama tartı hep aynı gösteriyor.neyse sabır gidecek yavaş yavaşta olsa süprizzzzz

özgeciğim senide tebrik ederim bu hafta çok güzel vermişsin olumunekankayizsmile

pandomim inşallah iş yükünün altından kalkarsın.Allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

cemreciğim çok iyi gidiyorsun.maşallah maşallahhh :nazar: ben bir haftada 1,6 versem sevinçten uçarım.3-5 gidiyor.patronum sen işe girdin gireli zayıfladınmı dedi dün.burda bi abla var inceldin diyor.ama tartı hep aynı gösteriyor.neyse sabır gidecek yavaş yavaşta olsa süprizzzzz

özgeciğim senide tebrik ederim bu hafta çok güzel vermişsin olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim pericim. inşallah.

**4. TAKIM * * 176. ETAP SONUÇLARI* *

İrem&Özge ( 70,9 / 69,7 / 1,2 / % 1,69 )
meyvenull ( 63,6 / 63,6 / 0,0 / % 0,00 )
NeKss ( 64,5 / 0,0 / 0,0 / % 0,00 )
Pandomim ( 62,7 / 62,2 / 0,5 / % 0,80 )
PrensesPeri ( 75,7 / 75,3 / 0,4 / % 0,53 )
kilovermekistiyorum ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / % 0,65 )
lethem ( 50,4 / 49,8 / 0,6 / % 1,19 )
cemrehalay ( 96,7 / 95,1 / 1,6 / % 1,65 )

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 545,7 / 476,5 / 69,2 / % 12,68 )

Ben beceremdim diye aklemeye kalktım olmadı , Zevcan eklemişsin sağol canım ...

Peri inceliyorsundur canım belki yağların yerini kas alıyordur , ve sende bir gün o kota gireceksin hayallerimize kavuşucaz inşallah ...

Son düzenleme:
Ay çok komik benim elimde liste var , başladığımdan beri buraya yazmadan önce onu yazıyorum ,geçen haftada 400 gr gitmiş , bu haftada 400 bu kadar saçma bir rakam olabilir mi ya :))

pericim kilo vermişsin canım az az da olsa gidiyor kaydirigubbakcemile2
canım etle ekmek yeme pilav alman ii olmus..
biz monti yaparken karbonhidratı sabah kahvaltıda alıyoruz canım sende öyle yapmaya özen göster özellikle aksamları karbonhidtarı oldukca azalt sabah kahvaltıda corba içebilirsin bence ama şu var ya doymazsan sadece corba ile istersen bi dene olmadı normal beslenmene gecersin çorbaların coğu karbonhidrat olduğundan ben yememen için sebep görmüyorum...

ama gr gr vermek insanın motivasyonunu bozuyor ilk hafta 2-3 kilo verince of yaaaa...belki başlangıç olduğu için öyledir bir de aynı gr gitmesi saçma ne demek 400 gr ya bir 100 gr daha gitse yarım kilo dersin of ya bu kadar yersem olacağı buydu işte ...

Back
X