Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarr..

bu gün yiceklerim

sabah 1 salatalık 2 dilim peynir 2 yumurta

öğlen pırasa yoğurt salata

aksam ton balıklı salata yoğurt..

kızlar hafta sonundan olan şişliğim gitti bu sabah sabit kilomda cıktım cumaya kadar gidicek biliyorum pazar günü gördüğüm rakamı görmek istiyorum cuma günü... :Saruboceq:

dün aksam leslie yapamadım ağladım sürekli sevgilimle kavga ettik ... alsanaalsanasmile
bu gün telafi ederim artık..

Son düzenleme:
tamam sizde yanlız bırakın beni bende yemeklerimle yasayayım evde yanlız işte yanlız topikde yanlız...
en iisi kaçamak hattına kendimi bildireyim onlar yemek yememi engellerler...
özge senide bildiricem haftasonu kzının doğum günü var yemeyi kafasına koymus die :jeyyar:

zevcann dur be canım noluyo

nye kavga ettinizde o kadar ağladın
hiçbir erkek senin gözyaşlarına deymez

zevcann dur be canım noluyo

nye kavga ettinizde o kadar ağladın
hiçbir erkek senin gözyaşlarına deymez

beni ilgisiz bıraktı annesini kardeşlerini bulunca unutuyor sanki yoldan gecen arkadasıyım gibi davranıyo..dedim bende sadece yanımdayken sevgilim gibi oluyorsun die ordan kavga cıktı işte..

zevcan ay seninki de tam odun yani
zaten kendini beğenmişin birisi :oklava: birde üzüyor ya sinir oluyorm
hiç ağlanıcak bişey yok ağlaması gereken o bence
sende ailenin yanına gidince arama sorma o zaman anlar o :kızgın: bulmuş senin gibi kızı birde üzüyor yaw

zevcan ay seninki de tam odun yani
zaten kendini beğenmişin birisi :oklava: birde üzüyor ya sinir oluyorm
hiç ağlanıcak bişey yok ağlaması gereken o bence
sende ailenin yanına gidince arama sorma o zaman anlar o :kızgın: bulmuş senin gibi kızı birde üzüyor yaw

bu hafta sonu gidicem zaten izmite ama istesemde arayamam çünkü o askeriyede olucak deli ediyor beni yaa..
hakkaten bazen düşünüyorumda benden iisini güzelini temiz kalplisini bulamaz ...birazda fazla ii niyetliyim saf yani :roflol:
bulmus benim gibi keki üzüp duruyo alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: haklısın ama ya
bu kadar iyi niyetli olmakta iyi değil
senin yerinde başkası olsa onun dediklerinden sonra 50 kere bırakmıştı
sen yine de çekiyorsun onu

tüh yaa keşke askeriyede olmasaydı o zaman görürdü anyayı konyayı

:roflol: :roflol: haklısın ama ya
bu kadar iyi niyetli olmakta iyi değil
senin yerinde başkası olsa onun dediklerinden sonra 50 kere bırakmıştı
sen yine de çekiyorsun onu

tüh yaa keşke askeriyede olmasaydı o zaman görürdü anyayı konyayı

kurban bayramında artık alırım intikamımı kötükedihüso :jeyyar:

günaydin kizlar ,hepinize güzel bir gün diliyorum.

zevcancim üzülme sende erkek milleti iste ama dikkatlide ol eger ailesine cok düskünse ilerde cok üzer seni yani tabikide ailesine düskün olsun ama aradaki dengeyi saglamak zorunda malesef cogu erkekde bunu yapamiyo

selam millet , geçmişe bakamadım işler var azıcık :)
bu sabah ; klasik kahvaltı ( domates yoktu sadece ve kepek ekmeği ile 1 dilim )
ara : filtre kahve
öğlen : zeytinyağlı kabak - yoğurt - çorba
ikindi : diet bisküvi ya da elma
akşam : salata
sabahta mekikler çekildi :)) kaçıyorum iş çok yoğun öptüm hepinizi :)

Dünki menüm

Sabah domates,salatalık,biber,4 zeytin bir dilim ekmek
Bir bardal light sür
Ara bir elma
Öğlen domates çorbası,tavuklu salata
Ara bir elma
Akşam
Çorba ve 4 kaşık taze fasulye

2,5 litre su
30 dk yürüyüş

günaydin kizlar ,hepinize güzel bir gün diliyorum.

zevcancim üzülme sende erkek milleti iste ama dikkatlide ol eger ailesine cok düskünse ilerde cok üzer seni yani tabikide ailesine düskün olsun ama aradaki dengeyi saglamak zorunda malesef cogu erkekde bunu yapamiyo

yasocum korktuğum sey o zaten ilerdede böyle olursa napıcam ben die düşünüyorum..
basladınmı diyete anlat bakalımm..

selam millet , geçmişe bakamadım işler var azıcık :)
bu sabah ; klasik kahvaltı ( domates yoktu sadece ve kepek ekmeği ile 1 dilim )
ara : filtre kahve
öğlen : zeytinyağlı kabak - yoğurt - çorba
ikindi : diet bisküvi ya da elma
akşam : salata
sabahta mekikler çekildi :)) kaçıyorum iş çok yoğun öptüm hepinizi :)

yasemincim bu gün herkes cok yoğun heralde gelen giden pek yok afiyet olsun menü güsel sporda yapılmıs ohhh gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

Zevcan inan üzülmeye hiç değmez.Erkek milleti işde burunlarını sürtmek lazım ne kadar iyi niyetli olursan ol bazen tutuyor odunlukları

Dünki menüm

Sabah domates,salatalık,biber,4 zeytin bir dilim ekmek
Bir bardal light sür
Ara bir elma
Öğlen domates çorbası,tavuklu salata
Ara bir elma
Akşam
Çorba ve 4 kaşık taze fasulye

2,5 litre su
30 dk yürüyüş

:) umarım domates corbası kremasızdır kaydirigubbakcemile
güzel güzel sporda var hadi cumaya alıcaz karsılığını bu emeklerin zemuszemus

Zevcan inan üzülmeye hiç değmez.Erkek milleti işde burunlarını sürtmek lazım ne kadar iyi niyetli olursan ol bazen tutuyor odunlukları

haklısn düşüncesiz şeyler işte ama napim canım yaa kendimi iice yanlız hissediyorum bide böyle olunca daha köyü oluyorum..
takmamak lazım aslında ahh bi yapabilsem bunu...

yasocum korktuğum sey o zaten ilerdede böyle olursa napıcam ben die düşünüyorum..
basladınmı diyete anlat bakalımm..

yasemincim bu gün herkes cok yoğun heralde gelen giden pek yok afiyet olsun menü güsel sporda yapılmıs ohhh gitsin kilolar kaydirigubbakcemile2

pek basladim sayilmaz canim yavas yavas alistiriyorum kendimi ilk önce su aksam abur cuburlarini kesmeye calisiyorum fena alistirdim kendimi cünkü :(

canim kariari sen vericeksin ileride evlendikten sonra üzülmektense simdi bitirip üzülmek daha iyi bence tabi söylemesi kolay senin icin ne kadar zor oldugunu biliyorum suan herseyin üstesinden gelebilecegini düsünüyosun belki sevginin herseye gögüs gerecegini keske öyle olsa ama malesef evlilik cok farkli birsey dilerim korktugun gibi olmaz ama bile bilede lades deme ,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim bu isler cok zor isler

Son düzenleme:
Back
X