Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar merhaba. Kaptanımızlada konuştum. Ben bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum.
Yine buralardayım ama bir süre kendime mola vermek istiyorum.
Diyet psikolojisinden sıyrılıp ondan sonra daha bi sıkı sarılmam gerekiyor.
Herkese sevgiler...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. Kaptanımızlada konuştum. Ben bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum.
Yine buralardayım ama bir süre kendime mola vermek istiyorum.
Diyet psikolojisinden sıyrılıp ondan sonra daha bi sıkı sarılmam gerekiyor.
Herkese sevgiler...

hayırlısı olsun aslıcım opuyorumnanaktan

bende bu sabah tartıldığımda 68,5 çıktım ama
hiç inandırıcı gelmedi
dikkat etmiyorum nerden gitti ki kilolar :1:

selamlar kızlaar:
bugünkü menüm
(12.10.10)

sabah tost
ara 3 diyet bisküvi
öğle 1 adet schnitzel, havuç salatası
ara yapmam
akşam da salata

biliorum schnitzel bozdu ama çok açtım hem pratikti hem de buzlukta 1 haftadan fazladır duruyor. bitsin bi daha almicam die şeettimmm :kedi:

bende bu sabah tartıldığımda 68,5 çıktım ama
hiç inandırıcı gelmedi
dikkat etmiyorum nerden gitti ki kilolar :1:

neden olmasınn bence bu fırsatı kacırma vermeye baslamıs vücut bi cabukta veriver şu kiloları kurtul..
selamlar kızlaar:
bugünkü menüm
(12.10.10)

sabah tost
ara 3 diyet bisküvi
öğle 1 adet schnitzel, havuç salatası
ara yapmam
akşam da salata

biliorum schnitzel bozdu ama çok açtım hem pratikti hem de buzlukta 1 haftadan fazladır duruyor. bitsin bi daha almicam die şeettimmm :kedi:

bencede olmamıs ama sen olunca hoş görülebilir bu durum hedefine ulasmak üzeresin sonucda ondan normal beslenmene yakın beslenmen gerek yani vücudunu hep böyle besleyemezsin az az herseyden yiceksin er yada gec..

selam kızlar..sabahtan beri ancak fırsat bulabildim..

11.10.2010 yediklerim

sabah salatalık lor peynir k.ekmeğiyle kahvaltı
ara 2 tane etsiz çiğ köfte(burda bi ark elleriyle yapmıs kıramadım)
öğlen fırında tavuk 2 kaşık pilav
ara 1 elma
akşam köfte ve patlıcanı fırınladım yogurtla yedim
ara yok

Sevdiceğimi ailemde artık herkes biliyor komşular bile biliyor.
Çok ciddi bir adım atıyoruz.Babam hop oturdu hop kalktı ama sonra annelerin bir araya gelip tanışmasını kabul etti.Tabi ben konuşmadım kardeşim anlattı.Bakalım ne olucak anneside haftaya geliyor.Başka heyecanlar içindeyim.Şu iki üç hafta çok sıkı asılmam lazım.

canım hakkında hayırlısı olsun..bundan sonraki zamanlar tatlı bir koşturmacayla geçip gidecekk.en kısa sürede sevdiğine kavuşursun inş.

canım seni duydukca içimde bişiler parcalanıcak gibi hissediyorum daha anneme bile biz ciddiyiz diyemedim napıcam ben yaaa :sinifsinif:
senin adınada seviniyorum en kötü kısmı atlattın kurtuldu artık ben bi anneme söylesem ...
bi kere ima etmeye kalktım düşnme öyle bişi dedi uzak yere kız vermek falan yok dedi napıcam ben off ooofff mafoldumben

ailenden uzakta çalışman onların,senin uzaklara gelin olma fikrine alışmalarına sebep olur bence..bencede şimdiden söyle ancak alışırlar yerimseniben

slm kizlar ben geldim,malesef berbat bi izn gecirdim.esim zatüre oldu hic birsey yapmadik yollarda cektigimiz eziyet yanimiza kar kaldi :(

özgecim ben dönmek istiyorum ama cok utaniyorum cok kilo aldim senağlama istersen bi kac hafta disardan katilip bi kac kilo vereyim :(

çok geçmiş olsun eşine.umarım daha iyidir..aldığın kilolar oturmadığı için bence hemencik verirsin olumunekankayizsmile

Selam hanımlar :) işten fırsat buldum geldim cuma günü regl oldum ben ,
cumartesi : 09.10.2010
ikindi : kısır + salata
gece : peynirli pide ( bunların dışında şekersiz çay ve kahve )

pazar : 10.10.2010

sabah : muz ( 1adet )
akşam : 1 adet kumpir + diyet kola

11.10.2010 pazartesi

sabah : 1 adet poğaça
öğlen : bulgur pilavı + 1 köfte + 1 kase cacık
ara : yeşil çay
akşam : çorba

ve bu sabah tartıda 71.7 çıktım anlam veremedim yani bu yediklerim yaklaşık 2 kg almamı sağlamış olamaz değil mi ?

canım zevcanda söylemiş bir düzen oturtman şart..ama dediğin gibi bu kadar almış olamazsın..şiş olman muhtemel bence

Zevcancım ben de et yemiyorum diye bugün köfte yedim işte:) ama katı yiyecekleri çok az tüketiyorum salata dışında. ondan sanırım pişman oluom bide salata da olsa çok yedim diee:))

canım salata bu sınırsız yiyebilirsin ondan neden pişman oluyorsun :uhm: seninde düzen oturtman şart..sağlığından olacaksın diye korkuyorum eyvahedigeldismile

bende pastadan hiç bahsetmeyince bu saaat oldu gelmeyince kendi kendime heralde dedim koca bir dilimi götürdü bu :1:
aferin kız basardın işte olumunekankayizsmile

delikafaduldendelikafadulden

beni ilgisiz bıraktı annesini kardeşlerini bulunca unutuyor sanki yoldan gecen arkadasıyım gibi davranıyo..dedim bende sadece yanımdayken sevgilim gibi oluyorsun die ordan kavga cıktı işte..

canım belki bana kızacaksın ama söylemek zorundayım.banada söylediler ama ben takmadım.belki senin aklının bi köşesinde kalır.bahsettiğin durum benim en sinir oldugum durum.% 90 da değişmez.evlendikten sonra çıldırıyorsun kendini yiyorsun başka da bişi yapamıyorsunkötükedihüso

selam millet , geçmişe bakamadım işler var azıcık :)
bu sabah ; klasik kahvaltı ( domates yoktu sadece ve kepek ekmeği ile 1 dilim )
ara : filtre kahve
öğlen : zeytinyağlı kabak - yoğurt - çorba
ikindi : diet bisküvi ya da elma
akşam : salata
sabahta mekikler çekildi :)) kaçıyorum iş çok yoğun öptüm hepinizi :)

bugun toparlamışssın olumunekankayizsmile aynen devam opuyorumnanaktan

Dünki menüm

Sabah domates,salatalık,biber,4 zeytin bir dilim ekmek
Bir bardal light sür
Ara bir elma
Öğlen domates çorbası,tavuklu salata
Ara bir elma
Akşam
Çorba ve 4 kaşık taze fasulye

2,5 litre su
30 dk yürüyüş

süpersin canım olumunekankayizsmile yürüyüşle 2,5 lt su özellikle çok güzel olmus..

özgeciğim toparla kendini aman hafta sonuda doğum günü var..çok üzülürsün sonra boshayallersmile

Son düzenleme:
hoşgeldin reyhancımm ..
olmamıs çiğ köfteler onları yemeseydin keske ama napalım....

hakkımda hayırlısı olsun canımm bilebile hata yapmak derler ya benimkisi öyle inş üzülmem..

hoşgeldin reyhancımm ..
olmamıs çiğ köfteler onları yemeseydin keske ama napalım....

hakkımda hayırlısı olsun canımm bilebile hata yapmak derler ya benimkisi öyle inş üzülmem..

inşaallahhh canım.evlenipte mutsuz olanlara çokkk üzülüyorum.Allahım hayırlı mutlu yuvalar versin sizlere :Saruboceq:

sorma canım ya..gecen gün tartıştıgım yapmıs getirmiş.konuyu kapattık ya yemesem kesin yanlış anlaşılırdı ohaoldumsmile

inşaallahhh canım.evlenipte mutsuz olanlara çokkk üzülüyorum.Allahım hayırlı mutlu yuvalar versin sizlere :Saruboceq:

sorma canım ya..gecen gün tartıştıgım yapmıs getirmiş.konuyu kapattık ya yemesem kesin yanlış anlaşılırdı ohaoldumsmile

amin canım ...
doğru yemesen olmazdı nys cumaya kadar erir gider... kaydirigubbakcemile2

çok geçmiş olsun eşine.umarım daha iyidir..aldığın kilolar oturmadığı için bence hemencik verirsin olumunekankayizsmile

tesekür ederim canim ins dedigin gibi olur.

zaten gelir gelmez ilk isim spor salöonuna yazilmak oldu pazartesi gittim kilo yag su kasa baktilar yeterince kasim cikti ama nedense ben hic öyle hissetmiyorum %35 kasim varmis ozaman niye heryerim bingil bingil :uhm: neyse kadinin vakti yoktu persembe yine gidicem daha kapsamli bakilacak bisikletle kondisyonum filan ölcülcek sonrada program yapilcak bana göre tam anlamadim ama ya 8 gün yada 8 hafta sonra yeniden ölcüm yapilip yeni program verilecek böyle iste diyete gelincede dukan dieti yapicam kitabini netten siparis ettim onun gelmesini bekliyorum

tesekür ederim canim ins dedigin gibi olur.

zaten gelir gelmez ilk isim spor salöonuna yazilmak oldu pazartesi gittim kilo yag su kasa baktilar yeterince kasim cikti ama nedense ben hic öyle hissetmiyorum %35 kasim varmis ozaman niye heryerim bingil bingil :uhm: neyse kadinin vakti yoktu persembe yine gidicem daha kapsamli bakilacak bisikletle kondisyonum filan ölcülcek sonrada program yapilcak bana göre tam anlamadim ama ya 8 gün yada 8 hafta sonra yeniden ölcüm yapilip yeni program verilecek böyle iste diyete gelincede dukan dieti yapicam kitabini netten siparis ettim onun gelmesini bekliyorum

cok sevindim yasocum spor salonuna yazılmana kaydirigubbakcemile2 dukkan diyetini pek bilmiyorum basarırsın sen zaten vericeğin 10 kilo var kaydirigubbakcemile4 gitsin kilolar zemuszemus

Back
X