Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünki menüm
Sabah meyveli yoğurt
Ara bir şeftali
Öğlen tarhana çorbası tavuklu salata
Ara bir elma
Akşam bir tabak limonlu pırasa
2 litre su
40 dk yürüyüş
Ben evli olduğum için bazı şeyleri daha net görebiliyorum ve ilişki nasılsa evlilik da öyle gidiyor , sadece kadınlar kendilerini kandırıyorlar evlenince ben bunu değiştiririm diye ama değişmiyorlar zamanla kadın vazgeçiyor falan filan :)
Bu hafta ben kendimden ümitli değilim üzgünüm takımım ama kilo aldım sanırım şişlik fala ndeğil 2 haftada giden kilolar 3 günde hoooop diye oturdu vücuduma(
Zevcan tatlım biliyordum o kaçamakların topluca vücuduma yerleşeceiğini ama işte salaklık ne yaparsın( şimdi dikkat ediyorum ama olan oldu , cuma günü tartılıcam artıkın görücez ...
kızlar merhaba ben meyvenull arkadışımızın tavsiyesiyle geldim buraya. ismim tülay
55.8 ile 12.10. da diyete başladım hedefim 50 kilo:)
Bugün kü mönüm :)
sabah : evde 1 adet mandalina - iş yerinde klasik kahvaltı ( kepek ekmeği 1dilim -1 dilim peynir - 3-4 dilim domates ve salatalık -4 zeytin )
Ara : yeşil çay ve filtre kahve ( şekersiz )
Öğlen : 2 yk makarna - 1 adet dolma - 2 yk ezme - 1 yk patlıcan
ezme
İkindi : 1 dilim kavun olacak
Akşam : eve gidince süt içicem
bana gelince kurs olayı imkansız ilcede öyle bişi yok merkesede her zamn gidemiyorum..
sevgilimlede ayrıldık az önce...cok kötüyüm ben yaa..
beklerim 10 gün gelene kadar olmadı aramıyormu gönderirim yüzüğünü hediyelerini falan yapacağım baska bişi yok ki beni istemeyen o sonucda sevsem bile yalvarıcak değilim..
Ben evli olduğum için bazı şeyleri daha net görebiliyorum ve ilişki nasılsa evlilik da öyle gidiyor , sadece kadınlar kendilerini kandırıyorlar evlenince ben bunu değiştiririm diye ama değişmiyorlar zamanla kadın vazgeçiyor falan filan :)
Tülay Allah bağışlasın , seninde kızın var benim oğlumda 13 aylık yakın sayılırlar birbirine :)) evlilik düşünür , çocuk filezof yaptı beni , oysa ki annemin biricik kızıydım elime ne sıcak ne soğuk su değmişti , okul formamı bile ütülemezdim , evlenmeden önce canım tatlıydı , azıcık üşüdüm mü ekstra elektrikli soba yakılır , canım meyve çektimi önüme soyulup gelirdi :))) Eh ben onların kıymetini bilememişim ki böyle imtahan ediliyorum :))
evet zevcan 59 kilo gibi bir şey olmam lazım bunun için mucize lazım bana ühhhüüüüü((
zeycan canım ben sade yeşil çay içiyorum iksirdenmi içsemki dahamı etkili acaba
prensesperi hoşbulduk canım.iyi yolculuklar şimdiden sana.
reyhancım sen dikkat et yemene içmene şişmezsin..bak monti topiğinde iksir dedikleri bişi var 1 bucuk litre suyu kaynatıyon içine yeşil cay limon varsa karanfil ve tarcın atıon içiyorsun kızlar cok memnunlar bundan vücuttaki tüm ödemi atıyormus ben henüz denemedim.. ama tarcınlı karanfilli yeşil çay içiyorum..
şiştiğini hissedersen bunu dene..
bide cuma sanahı gelmeye bak canım 75.4 den düşmüşsün yarım kilo az değil 200 gr falan daha versen süper olur...
teşekkürler canım Şeniz
etmeye çalışacağım ama bugun yola gideceğim.18.20 de burdan çıkacağım.yarım saate otogara giderim.akşam için sadece bisküvi yiyebilirim.bu bir eksi.umarım veririm az daha.bir daha birşey denemeyeceğim demiştim ama bunu deneyebilirim.yeşil çayı zenginleştirmiş sadece yerimseniben tarif için teşekkürleropuyorumnanaktan yanlız yeşil çayı ne kadar koyuyorki 1.5 lt ye?