Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banada bir iksir lazım , hatta sihirli çubuk :(( bakalım yarın şu iksiri deneyelim mantıklı , hepsi metebolizma hzılandırıcı şeyler işe yarayabilir ...Zevcan sen yerinde dur geliyorum ben tatlım ama o zmaantakımdan atılkıcam çok alıştım hepinize :(((

Banada bir iksir lazım , hatta sihirli çubuk :(( bakalım yarın şu iksiri deneyelim mantıklı , hepsi metebolizma hzılandırıcı şeyler işe yarayabilir ...Zevcan sen yerinde dur geliyorum ben tatlım ama o zmaantakımdan atılkıcam çok alıştım hepinize :(((

hızlan hızlan durma yerinde...
bak takımdan atılırsan baska takımlarada giremion diskalifiye olanlar öyle oluyor kural gereği..
toparlanma zamanı...

Zevcan canım sana çok teşekkür ederim epey bilgi sahbi oldum sayende.şimdi ben çıkıyorum kızlar kızımı alayım annemden belki acile götürürüz ishalde olmuş çünkü:(( iyi akşamlar

offf ya :(((( su pisboğazıma hakim olaydım dötümüde sıkaydım olmayacağıdı bunlar bana ühhühühüüüü , 2 hafta sıksamda 3 kilo veremem ben ya :(((

kızlar slmlar sizlere yazmadan gitmek istemedim sabah fırsat bulamam 8 olmadan evden çıkcaz ama koşturmacadan giremem sanırım haftaya cumaya da yokum ben bir şekilde iletirim kilomu kendinizi sakın salmayın bakın bayrama çok az kaldı biraz da olsa zayıflamak çok iyi olacak 6l rakamları bir görebilsem belki 6 sene oldu 6ları görmeyeli neyse uykum geldi ben yatıyorum 7de kalkcam daha oturuyorum arabada uyumak istemiyorum iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görüyorsunuzdur umarım:roflol:görüşmek üzere hoşçakalııııııııııınbuyrunnnnnnnnnhadi ben kaçar ; istanbul yolcusu kalmasıııııııııınkaydirigubbakcemile4:roflol:

günaydın kızlarr.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sabah 2 dilim t.b.ekmek 2 dilim peynir

öğlen tavuklu omlet yoğurt

aksam süt meyve...

kızlar günaydın herkes iyidir umarım.ben dünkü menümü yazıyorum

sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay

öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata

akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.

günaydin kizlar,ben liste vermiyorum daha basliyamadim cünkü
tamam canım sen pazartesiye kadar baslamaya calıs..pazartesiden itibaren paylasırsın listelerini..
kızlar günaydın herkes iyidir umarım.ben dünkü menümü yazıyorum

sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay

öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata

akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.

tülaycım montide sarküteri yasak die biliyorum canım sosis olmamıs yani birdaha ki sefere yeme bence...

tamam canım sen pazartesiye kadar baslamaya calıs..pazartesiden itibaren paylasırsın listelerini..

tülaycım montide sarküteri yasak die biliyorum canım sosis olmamıs yani birdaha ki sefere yeme bence...

canımsaol.biliyorum aslında sadece eşime yaptığım salçalı sosisi kontrol ederken yedim.0,2 gr bile yoktur iki ince halka:)) ama bir daha ağzıma sokmam kendi baksın tatlarına

canımsaol.biliyorum aslında sadece eşime yaptığım salçalı sosisi kontrol ederken yedim.0,2 gr bile yoktur iki ince halka:)) ama bir daha ağzıma sokmam kendi baksın tatlarına

a.s a.s a.s yeme yersen canın ister sonra baska seyler de ister..
işi bastan sıkı tut ki benim gibi olma bak ben şimdi istediğim kiloda olabilirdim ama yediğim için hala sürünüyorum..

Zevcan güldürdün beni.yok canım yemem bu arada beni tanıyan arkadaşalrım genelde bilirler.çok iyi ahçıyımdır ve eşime hergün diyette yasak olan bir sürü yemekten yaparım ama asla ağzıma sürmem:)) bide şu var benim metabolizma sanki çok yavaşya gitmicek gibi geliyor bu iğranç kilolar.tabi yaş faktörüde var:(((((((((((

Zevcan güldürdün beni.yok canım yemem bu arada beni tanıyan arkadaşalrım genelde bilirler.çok iyi ahçıyımdır ve eşime hergün diyette yasak olan bir sürü yemekten yaparım ama asla ağzıma sürmem:)) bide şu var benim metabolizma sanki çok yavaşya gitmicek gibi geliyor bu iğranç kilolar.tabi yaş faktörüde var:(((((((((((

ben asla dayanamam yapığım yemekten mutlaka yemem gerekir...
benim durum vahimm oburum kaydirigubbakcemile3
verirsin tatlım %100 monti yaparsan 0 kacamaksız 2 ayda amacına ulasırsın..
iksirin afiyet olsun..
bende dün tavuk salatama kornison tursu eklemiştim 4 tane minik sanırım ödem yaptı bu gün 4 bardak yesil cay içicem yarına kadar gider inş...

Günaydın hanımlar :) ,

14 ekim 2010
Sabah : kepek ekmekli klasik kahvaltı ( domatesü zeytin -salatalık -yeşil biner - 1 dilim peynir -1 dilim ekmek )
Ara : 2adet diet bisküvi (paket değil adet :))
Öğlen : Mercimek Çorbası - ıspanak ve yoğurt olacak ( ıspanak yemeyebilirim prinçli olursa )
İkindi : Elma ya da süt ile müsli
Akşam : evde meyve

günaydın hanımlar :) ,

14 ekim 2010
sabah : Kepek ekmekli klasik kahvaltı ( domatesü zeytin -salatalık -yeşil biner - 1 dilim peynir -1 dilim ekmek )
ara : 2adet diet bisküvi (paket değil adet :))
öğlen : Mercimek çorbası - ıspanak ve yoğurt olacak ( ıspanak yemeyebilirim prinçli olursa )
ikindi : Elma ya da süt ile müsli
akşam : Evde meyve

günaydın canım..

Ben asıl haberi vereyim, akşam tartıldım net 61 geldim , çok sevindim çünkü ondan önce sabah 61.700 düm çok üzülmüştüm , yarın sabah geçen haftaki kilomda çıkabilirim ve artı olmamış olur inşallah ...
Ben yaptığım yemeğin tadına bakmam asla , annem kızar tadını tuzunu bilmeden sofraya koyma diye , ama tadılan her kaşık kalori yahu ..

Back
X