Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 çay kaşığı yeşilçay koyayım o zaman poşet yok çaykurun var bende.
Banada bir iksir lazım , hatta sihirli çubuk( bakalım yarın şu iksiri deneyelim mantıklı , hepsi metebolizma hzılandırıcı şeyler işe yarayabilir ...Zevcan sen yerinde dur geliyorum ben tatlım ama o zmaantakımdan atılkıcam çok alıştım hepinize
((
Zevcan canım sana çok teşekkür ederim epey bilgi sahbi oldum sayende.şimdi ben çıkıyorum kızlar kızımı alayım annemden belki acile götürürüz ishalde olmuş çünkü( iyi akşamlar
tamam canım sen pazartesiye kadar baslamaya calıs..pazartesiden itibaren paylasırsın listelerini..günaydin kizlar,ben liste vermiyorum daha basliyamadim cünkü
kızlar günaydın herkes iyidir umarım.ben dünkü menümü yazıyorum
sabah
1 mürdüm eriği 20 dakika sonra
3 dlm t.b.ekmeği
domates salatalık biber
5 zeytin ve şekersiz çay
öğlen ise
1 kase yoğurt
1 tabak kabak yemeği
1 tabak akrışık yeşillikli salata
tabi günde 2 lt su ve 2 kupa yeşil çay
akşam
1/2 tabak kabak yemeği
1/2 kase yoğurt
2 minik sosis parçası
bide tere roka domates salatalık taze soğan karışımı salata
akşam yatmadan önce 1 armut ve 1 erik yedim.
tamam canım sen pazartesiye kadar baslamaya calıs..pazartesiden itibaren paylasırsın listelerini..
tülaycım montide sarküteri yasak die biliyorum canım sosis olmamıs yani birdaha ki sefere yeme bence...
canımsaol.biliyorum aslında sadece eşime yaptığım salçalı sosisi kontrol ederken yedim.0,2 gr bile yoktur iki ince halka:)) ama bir daha ağzıma sokmam kendi baksın tatlarına
Zevcan güldürdün beni.yok canım yemem bu arada beni tanıyan arkadaşalrım genelde bilirler.çok iyi ahçıyımdır ve eşime hergün diyette yasak olan bir sürü yemekten yaparım ama asla ağzıma sürmem:)) bide şu var benim metabolizma sanki çok yavaşya gitmicek gibi geliyor bu iğranç kilolar.tabi yaş faktörüde var((((((((((
günaydın hanımlar :) ,
14 ekim 2010
sabah : Kepek ekmekli klasik kahvaltı ( domatesü zeytin -salatalık -yeşil biner - 1 dilim peynir -1 dilim ekmek )
ara : 2adet diet bisküvi (paket değil adet :))
öğlen : Mercimek çorbası - ıspanak ve yoğurt olacak ( ıspanak yemeyebilirim prinçli olursa )
ikindi : Elma ya da süt ile müsli
akşam : Evde meyve