Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aslıdan haberi olan varmı dün de pek fazla yoktu..
kuyabiyemm akşam dolmalar fazla olmamış mı :26: afiyet olsunnkızlar bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt
bugün de spor yapamıycam çünkü akşam kursum varoff spor yapamayınca kilo vermem duruyo resmen
öğleden sonra çok yoğunlaştım.
şimdi geldim burdayım :78:
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Öğlen Tavuk şiş. 1 kutu diet kola.
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
Öğle yemeğinde Yarım saat yürüdüm.
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
kuyabiyemm akşam dolmalar fazla olmamış mı :26: afiyet olsunn![]()
Bugün ki menümü yazayım.
Sabah yarım simit-Karper
Ara Rezene çayı
Ara yeşil çay içiyorum.
Akşam Ispanak yoğurt.
kızlar bugünkü menüm
sabah: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 dilim kaşar peyniri, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: 3 tane biber dolması, 2 kaşık yoğurt
bugün de spor yapamıycam çünkü akşam kursum varoff spor yapamayınca kilo vermem duruyo resmen
canlarım, benim bugünkü menüm;
SABAH (09:30)
1 dilim uno light ekmek
1 adet yumurta
2 çay kaşığı tulum peyniri
ARA ÖĞÜN (10:30)
1 Adet mandalina
ÖĞLEN (13:30)
2 dilim uno light ekmek
1 dilim peynir
(basit bir sandviç yaptım yani)
ARA ÖĞÜN (15:30)
1 BARDAK SÜT
AKŞAM (19:30)
1 KASE DOMATES ÇORBASI
2 ADET KABAK SANDAL SEFASI (1 ADET KABAĞI İKİYE BÖLÜNMÜŞ DÜŞÜNÜN VE ORTASINDA PEYNİR VE DEREOTU KARIŞIMI VAR. FIRINDA HAZIRLANACAK)
1 DİLİM UNO LIGHT EKMEK
Yok be caydacım zaten yediğim altı üstü azıcık pirinçli, yağsız dolma. Ne ekmek var yanında ne bişey, tam doyamadan bitiyo bile zaten![]()
tebrikler çok güzel, böyle giderse kolay kg verirsiniz inş. ben yeşilçay içemiyorum![]()
canım bende içemiyordum.ama sana anlatacagım şekilde denersen beki sende seversinçaykurun bergamut aramolı yeşil çayı var.küçük kutuda normal çay gibi poşet çay değil.benim 2 su bardağı büyüklüğünde kocaman bardaklarım var onun içine 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su döküyorsun.5 dk dinlendirip süzüyorsun.ılınmaya başlayınca içine az limon sıkıp afiyetle içiyorsun.bende içemiyordum yine kk dan biri bana bu şekilde anlattı o zaman bir başladım halada severek içiyorum
yag eritmede bire bir bence denemelisin
![]()
canım bende içemiyordum.ama sana anlatacagım şekilde denersen beki sende seversinçaykurun bergamut aramolı yeşil çayı var.küçük kutuda normal çay gibi poşet çay değil.benim 2 su bardağı büyüklüğünde kocaman bardaklarım var onun içine 1 tatlı kaşıgı koyup üzerine sıcak su döküyorsun.5 dk dinlendirip süzüyorsun.ılınmaya başlayınca içine az limon sıkıp afiyetle içiyorsun.bende içemiyordum yine kk dan biri bana bu şekilde anlattı o zaman bir başladım halada severek içiyorum
yag eritmede bire bir bence denemelisin
![]()
günaydın bayanlaaar
![]()
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))
günaydın bayanlaaar
![]()
Günaydın hatunlar:) artık ben de gruptayım ve bugün diyetisyenimin verdiği iki günlük diyete başladım. umarım aralık sona 10 günde 69'u görebilirim:))