Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar siz taaaaaaa geçmişi okuyup cevap verene kadar benim mesai biter, birazdan çıkıcam
akşama geliyim yoksa ceza bana kalıcak valla bütün gün forumda durup bi de ceza alırsam çıngar çıkartıcam:52: o yüzden gelemezsem çok konuşmayın bak:47:

Zorunlu değil canım , bu şekilde daha kolay oluyor diye başladık yazmaya.

Geçen cumadan bu akşama ...Her cuma sıfırlanacak ve baştan sayılacak .En az katılımda bulunana .....tabii ki kaptandan misss gibi ceza:18:

ben böyle yazınca unutuyorum daha önce kaç olduğunu acaba cumadan cumaya mı saysam? sen aklında mı tutuyorsun

kızlar siz taaaaaaa geçmişi okuyup cevap verene kadar benim mesai biter, birazdan çıkıcam
akşama geliyim yoksa ceza bana kalıcak valla bütün gün forumda durup bi de ceza alırsam çıngar çıkartıcam:52: o yüzden gelemezsem çok konuşmayın bak:47:

Ya ceza sana kalmaz toprağım , kalsa kalsa eftelyaya kalır :1:

aslında kesmiştide portakallar bozulcakmış nerdeyse sırf zebil ziyan olmasın diye inan başka sebebi yok :26:
spora gidemediğime göre yan gelip yatsam içimde yanmıcak aslında da geleneksel ev işi sporlarıyla boğuşuyorum hergün.

benim arkadaşımında aynı derdi vardı, çocuk ev tozuna karşı alerjikti hergün temizlik :(( çok zor kolay gelsin peki okulda ne olacak, okullarda maşallah pek bi temiz:50:[/QUOTE]

geceleri koruyucusunu çiğnetiyoruz binbir zahmetle ben tedbirimi alayımda zaten tozdan kaçış yok bu bir gerçek 7 yaşında geçebilir dedi doktor inşallah tek umudum 3 yıl sonra iyileşmesi benim annemdede kayınvalidemdede var astım ama onlar o kadar allerjik değil sadece parfüm deterjan kokularına tepki veriyolar benim kızım hepsine genetik mirası hiç iyi değil malesef

ben böyle yazınca unutuyorum daha önce kaç olduğunu acaba cumadan cumaya mı saysam? sen aklında mı tutuyorsun

Canım ben başlık kısmına yazıyorum , zaten mesela 102 yazacaksam en son 101 yazdığım çıkıyor orada

Ya ceza sana kalmaz toprağım , kalsa kalsa eftelyaya kalır :1:

ah ne kadar üzüldüm anlatamaaaaaaaaaammmmmmmmm hatta bak ağlıyım:43: diycem de benim kızda bir göz var Maşallah dediği 40 gün yaşıyor oyüzden demedim sayalım :))))

69)

Sabah mynette okuduğum bişeyi yazayım bari buraya da, köyün delisi gibi kendi kendime konuşmuş olmayayım.

Diyeti bozmamak için 11 altın kural varmış

1- Düzenli beslenme, aç kalmama

2- Sağlıklı yemek yedikten sonraki psikolojimizle, kaçamaktan sonraki psikolojimizi karşılaştırma

3- Bol su tüketimi, susamak acıkmak gibiymiş gün içinde su ihtiyacımızı karşılamayı geciktirirsek bir süre sonra kendimizi su içmek yerine bişeyler atıştırırken bulurmuşuz o yüzden yemek yemek gibi su içmenin de düzenli olması gerekiyormuş

4- Fotoshopta , şu anki halimizin resminin yanına, beğendiğimiz bikinili bir mankenin yüzüne kendi yüzümüzün resmini koyarak ikisini yan yana getirmiş şekilde hazırlayıp her zaman göreceğimiz bir yere buzdolabı kapısı veya bilgisayar masa üstü resmi olarak hazırlıycakmışız.

5-Kilo verdiğimiz zaman kalan kilolarımızdan dert yanmıycakmışız. Kalanlara üzülmek motivasyon düşürüyormuş, gidenlere sevinmek de bizi kamçılarmış.

6- Kendimize bir ana hedef ve bir kaç ara hedef koyucakmışız. MEsela ben 69 olduğumda saçımı kestiricem, 65 olduğumda röfleden kurtulup düz bal köpüğü boyatıcam. Ya da ne bileyim ... kiloya geldiğimde şu cafede kendime kahve ısmarlıycam gibi ödül vericekmişiz.

7- Diyet yapıyorum, o bana yasak... gibi cümlelerden uzak durucakmışız. Yemediğimiz birşeyi yasak olduğu için değil, tercih etmediğimiz için yemediğimizi düşünecekmişiz.

Bir kaç tane daha vardı sanırım yada ben birleştirerek yazmış olabilirm bunar kalmış aklımda...

güzel bilgiler teşekkür ederiz canım paylaşım için ve doğru bencede katılıyorum.özellkle yasak kısmına bişey yasak olunca beni 2 katı cezbeder ye beni ye beni diye :)

ah ne kadar üzüldüm anlatamaaaaaaaaaammmmmmmmm hatta bak ağlıyım:43: diycem de benim kızda bir göz var Maşallah dediği 40 gün yaşıyor oyüzden demedim sayalım :))))

Çocukluğumdan beri hep neden benimde bir ablam yok ki derdim , hep beni seven , kollayan bir ablam olsun isterdim :14:......

Vazgeçtim :52:

kızlar bu mesajların hepsini nasıl saycaz bide bende saycam mı bu hafta gruba dahil olunca mı saycam acaba

kızlar menümü yazayım toplantım var mesaj saymıyorum bi ara hepsini toplu sayıcam

sabah
yarım kase nesfit+süt

ara
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
5 leblebi+5 badem

öğlen
simit
kaşar
çay

ara
1 kuru kayısı
3 badem biraz b. leblebi

akşam
bir tabağa az pilav az bezelye
yoğurt

su 2 lt
spor yok maalesef

menün güzel canım ekmek yerine simit olarak kullanmışsın hakkını beğendim

tamam ben de yazıyorum ama bir önceki çıkmıyor neden ki ayarlarda bişey vardır kesin

Olabilir canım , site ayarlarında değil de pc inde geçmişi saklama ayarlarında vardır.

kızlar bu mesajların hepsini nasıl saycaz bide bende saycam mı bu hafta gruba dahil olunca mı saycam acaba

Sende say canım , say ki bu hafta ne kadar katılımda bulunduğun gözüksün , arada kaynamasın :34:

Olabilir canım , site ayarlarında değil de pc inde geçmişi saklama ayarlarında vardır.

Sende say canım , say ki bu hafta ne kadar katılımda bulunduğun gözüksün , arada kaynamasın :34:

olabilir canım benim pc geçmişi hatırlamayacak şekilde ayarlı ondan olabilir

Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy :16:

Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani :29:

Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
:52:

Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu :37:

slm kizlar ben geldim
simdi gecmise cevap vercem
baya kaynatmissiniz ben yokken,ben burdaykende kimse yoktu,ama geldim hemen,mesajlarimi cogaltmam lazim,1. ye ödül var ona göre,ödülü ben kapmaliyim
:56:

sen de say tabi günlük saysan daha kolay olur sanırım haftalık bırakınca zorlanırsın

menün güzel canım ekmek yerine simit olarak kullanmışsın hakkını beğendim
evet bizim işyerinde diyete uygun ve ucuz bir yemek arayınca hemen simite talim ediyoruz:52:

fıstıklar ben kaçaaaaaaaarrrrrrrrrr :)))) kuzucuklarım beni bekler, öpüldünüz:54:

Büyümeyenbabyyyyyyyyyyyyyy :16:

Öyle bir seslenesim geldi sana , aklımdasın bil diye yani :29:

Kaptanda gitti gelmedi , zeynep hiç gelmedi bugün ; belki kayınvalidesi ile bulumuştur yine
:52:

Hele kızlara hiç yok , bahar , wuwum , eftelya toplantı oldu :37:

yemek yapmaya gitmistim cnm,hemen yaptim geldim,az dinlensin yiycez
zeyneple ilgili bende ayni fikirdeyim,
wuwum ne oldu hic haberim yok,insallah yarin bildirimde bulunur:26:
eftelyada ceza alacagini anladi gitti heralde:9:

Back
X