• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:D dusunebılıorumm ohoo bnde 1 ekmek bıle yıordum kızartmalar gelsın dondurmalar gtsın kolaydı cekırdektı anam saymıyım smdıkı menumu goren braz ye dyo zamanında ne kadar yedım bı bılselr ama o ılactan snra :D

yok yok zayıfla haftada bi kere ödül verirsin kendine fıstık :34::34:

kaptan ya sen beni görmez oldun ha valla da billada küstüm bi sürü sordum hiç cevap yok sormuyorum bi daha :14::14:

Son düzenleme:
ne sormustun yaa,görmedim:44:
ceza sana degil rapunzele cnm,yanlislikla yazmisim,el aliskanligi:9:
hımm bn almadım dimi
kaptan ben geçen hafta ceza almıştım ya 30 dakka artı 300 kalori artı 250 kalori şimdi o 30 dakka kaloriyi oryantal yaptım bitermi bide carsamba perşembe fazldan spor yaptım kalori cezamdan düşebiliyormuyuz birazcık :24:

Arada sıvıştığım vakitlerin hepsi oğlumla geçiyor zaten ,şimdi babayla beraber traş olmaya gittiler , yemeğimde var , yaydım bende bostana yine :52:

İş hayatı başka zor , ev başka zor ...İkisi bir arada en zor , asıl size kolaylık versin .
:34:
sağol canım cidden zor

Topraksım kapatmam gerekti kusura bakma. Görüşürüz.
hiç önemli değil bir resim gönderdim ama çok iyi olmadı aceleden tekrar yapıcam

saolş bebegım dusunmen bıle yeterlı halım olmuo bu kansızlıktan oluyo hastalıgı gectım uyuorum resmen bu bı donem gene oluyodu okuldan geldıgımde drek uyuyodum hep gundz gzumu acamıodum dktor bu kanla normal demıstı :(
canım sağlığına dikkat et önce sağlık oralarda sen aslında doğal yiyecekler bulursun kansızlık için bi araştır

bende çok begeniyorum gökçem maşallah bebek gibi :16:

Bu arada söylemen geçemiycem, Topraks adeta bir afetmiş. Kilolu halini gördükten sonra son halini gördüm bayılıyordum. Yüzü bebek gibi olmuş. Maaaşallah çok beğendim.:nazar:
kızlar bugün çok şımarttınız beni mersi:21: sizin kalbiniz güzel ondan öyle görüyorsunuz

ayyy ne çenesi düşük kadınım ben :51: :51: 117 mesaj :52::52: :52:
bizimde bebegimizin diş hedigi vardı hem mevlüt okundu hem hedik yaptık ama valla hiç bir sey yemedim sadece bugüm baklagil günümdü 3 kaşık hoslama nohut yedim :)
bizde de var diş buğdayı

gazan mübarek olsun :52: :52:

ha ha bu komikti:52:

bu hafta sporlar 3 saat olucak bayanlar :47: :47: kaptan spor yapmayana ceva lütfen hatta takımdan atalım :36: :36: :37: :37:
naptın arkadaş, ben 3 maymun hiç okumadım saydım:36:

hımm bn almadım dimi
kaptan ben geçen hafta ceza almıştım ya 30 dakka artı 300 kalori artı 250 kalori şimdi o 30 dakka kaloriyi oryantal yaptım bitermi bide carsamba perşembe fazldan spor yaptım kalori cezamdan düşebiliyormuyuz birazcık :24:

yok sen almadin:34:
30 dk silindi
carsamba-persembe ek spordan 300 gitti
kaldi 250 kolay gelsin:34:

Merhaba Arkadaşlar zeynep_canan ablamın vesileysiyle bende takıma girmek istiyorum. var mıdır bir kişilik daha yeriniz :34::54:

kızlar bu hafta hangi takımbirinci biz kacıncıyız gecmişe baktım göremedim ama 6. takımdan biri 4.4 kiloyu nasıl verdi çok merak ettim yag mı aldırdı aceba :9: :9:

Back
X