• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Beğendim bu fikri , zaten sonuçta günlük 4 mesaj ile konuşulmuştu en az . 5 değilde kaptanın dediği gibi 10 olursa mesela , kimse offf yazamadım bugün derdine girmez. Zaten kendini menüsünü yazıp , diğer menülere yorum yapsa , bir de hal hatır sorsa 10 olur.

Hoş benim için farketmez , evde ise o gün katılımda sorun olmayacağını baştan demiştim kaptanada.

Ama bu fikir herkes için ideal bence de . Baksan adün büyümeyen baby bir ara kendi kendine yazmaya başlamıştı :52:

Hiç öyle düşünme güzelim , istersen ve bilinçli beslenirsen hamilelikte kilo almazsın çok fazla.

Bende de var o arkadaşlardan bir tane ama ikna edemiyorum , zorla da olmuyor bu işler .

Çok gizli adımı özelden bildiriyorum :34:
aslında iyice merak etmeye başladım halbuki gönüller bir olsun adın ne önemi var ama bana da gönder istersen:52::52:

:9::9::9:

hos gelmis cnm,yarin yazsam olurmu:44:

bende özelden ne dagitiyor diye düsünüp duruyordum:9:

1 saate yakin orta tempolu herhangi bir spor yap tamamdir cnm:8:

Promosyon var kaptan özelden , 100 gr yağ yakana bir aus posteri hediye :37:

hos geldın verıcek az kılon varmıs braz azım et tamamdır adın ne :D:D

Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum. :34:

tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh :21:
hoşgeldin canım, olursun burda merak etme:)))

tabi ki 10 gün sonra 29 yaşına gireceğim, birisi 8 diğeri 2.5 yaşında 2 meleğim var, Aöf öğrencisiyim 1. sınıf :) Kktc'de yaşıyorum.
Nisan 9'dan beri Diyetisyen eşliğinde kilo verme serüvenime başladım ... Kilo vermem biraz yavaş gidiyor, o tarihten bu yana 3.5 kilo tartıda 5.5 kilo yağdan verdim. Yarın haftalık kontrollerimden birisi var. Sauna eşfoamnımla haftada en az 3 kere olmak üzere 1 saate yakın yürüyorum. Boyum 1,57 bu arada :) Hedef 54 inşallahhh :21:

memnun oldum canım benim :16::16: bende bahar

pegasus canım suyu 3, 3/5 lt cıkarrtım ama bu seferde wc den cıkamaz oldum yaaaa sende demi olduydu :9:

Çiğdem ismim :) Az ama asla verilemeyen kilolar, hiç birsağlık sorunum yok ama 10 yıldır 60'dan aşağısını asla göremedim. Kış gelir eve kapanırız o 60 kilo geçen yıl 68 olur bu kış 65 oldu. artık sefer kökten çözeyim diyorum.. Kızıma 10 yıl önce hamile kaldığım kiloya döneyim istiyorum. :34:

Canım bende ilkokuldan beri 50 ile başlayan kilo görmedim :52:

Aus ben 34 yaşındayım , 8 yıllık evli 3,5 yaşında bir oğlu olan , şuan 2. üniversitesini okuyan ama hiiiiiiiiiiç ders çalışmayan , gayet kendi halinde , sessiz sedasız bir kadınım :37:

68,8 ile takıma başladım bugün itibarıyla 63 kg :21:

Hedefim 56 :31:

Ha bir de fanatik FENERBAHÇE liyim
:34:

hoş geldin gülüm zeynep canan bende :54: :54:

hımm ınslahh ınersın canım ama bnce basarırsın az var zaten braz tempo braz hıtlaktan kes tamamsın :D bu arada benımde ısmım merve menmun oldum :52::52:

Back
X