• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohh ıı yapmısın :D tabıkı vurcanda sevcende kocan deılmı snucta hep onlarn kızcak halı yok heralde

bebegim vurmadım :27: :27: kanım kaynadı çimdikledim kılcal damarı çatlamış adamın :52: adam müdür düşün koskoca bir mor kolla gezdi nedrdeyse 10 gündür soranlara hanım şaka yaptı demiş :52:

ayyy ben ne fenayım ya adam personel müdürü benim yaptıgıma bakım kötü kadın müzeyyen

ama bız kımden hoslandıgımızı sormadık:D
sarkıya versıyon yapalım
nasıl kılo aldık deyip durduk
güzelim havalıyım dıye avunduk
ne zamankı elbıseler dar geldı
şikoyum dıyıp üzüldük
sonra bızde düşündük nanan nanna nanan nanna (tabı bu nannan nannalar muzık lutfen )
nasıl bi care aradık
bütün kadınlar topladık
kadınlar külübünde bulustuk
:52::52::52::52::52:

süpersin wuwuuuuuummm :46::9::9:

ay ağzımdan aldın canısı, size doyum olmuyo bayanlar ben kaçar:)) öpüldünüz
yarın kuzenimin tiyatro gösterisi var oraya gidicez sabahtan uğramaya çalışırım öğleden sonra yokum:54:
iyi geceler cnm:16:
doğru zeynep abla 23 yasındayım :9::9: darısı benim başıma benimki ultra üst seviyede kıskanc :9::9:

benimkide ondan:43:
yemek yarismasina gireyim dedim,mutfak sirlarimizi kimseyle paylasma dedi,özellermis:9::9:

bebegim vurmadım :27: :27: kanım kaynadı çimdikledim kılcal damarı çatlamış adamın :52: adam müdür düşün koskoca bir mor kolla gezdi nedrdeyse 10 gündür soranlara hanım şaka yaptı demiş :52:

ayyy ben ne fenayım ya adam personel müdürü benim yaptıgıma bakım kötü kadın müzeyyen

:D:D brazcık doverek sevme moduna grmıs sevınce bıtane patlatacaksın dermısım sıddet içerıgı yoktr ltfenn ama azcık saka gbı vurulabılır :)))))

eşin müdür müdür müdür zeynep abla :)))) he he cocukken ne derdik be heyt gidi günler :9::9::9:

Back
X