• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldimmm kızlarr ama uykum geldi bu seferde bugün pek sohbet edemedik yaa :26:
kızlar size bişi dicem ya iki üç haftaya kadar artık erkek arkadasım istemey gelelim diyor ama ben daha zayıflayamadım :14::14:
ben ne yapcam şimdiii :( hafta iki kilo felan vermem lazım hem saglıklı hem ceza almadan nasıl zayıflayabilirim yaaa :14: ben bu gıdım gıdım vermeyle zor veririm yaaa
güzel yorumlarını bekliyorum:56:

Canım bence acele etme zaten nişan ve düğün döneminde nutkun tutulur derler ya aynen öyle gidiyor kilolar, Ben eşimle tanıştığımda 55 kiloydum, evlendiğimde 48 kioydum hatta o dönem çok sorun yaşadığımızdan ailelerden dolayı, mide bulantısı hap olmadan ilaç kullanmadan yemek yiyemiyordum, evlendim yuvama kuruldum 3-4 ay içinde tekrar 55 e çıktım rahatlıktan :9: neyse bence olmadık şeylere girme, ailesi geleceğinde seni zayıf gösterecek kıyafetler ve korse tercih edebilirsin. Zaten çok aşırı bir kilonda yok çok şükür, hembak bu hafta yarışıyoruz, dikkat et gitsin en az 1.5 kilo :54:

ben geldimmm kızlarr ama uykum geldi bu seferde bugün pek sohbet edemedik yaa :26:
kızlar size bişi dicem ya iki üç haftaya kadar artık erkek arkadasım istemey gelelim diyor ama ben daha zayıflayamadım :14::14:
ben ne yapcam şimdiii :( hafta iki kilo felan vermem lazım hem saglıklı hem ceza almadan nasıl zayıflayabilirim yaaa :14: ben bu gıdım gıdım vermeyle zor veririm yaaa
güzel yorumlarını bekliyorum:56:

bılmıorumkı bebegım keske bılsem :( saglıklı yavas gdıo kılolar ıyı uykular bebegım

Kızlar eşim evlendiğimden beri bana birmezdeke oynamadın gittin diye sitem eder :9: düğünlerde vs oynadığımı görünce çok beğenir :17: Şimdi ben kalkıpsizinleoynasam artık bana küser :9:

ise yaramiki acaba

benimkilerde uyudu,8 de hadi artik yavas yavas hazirlanin dedim,kücügü hemen lafi yetistirdi,ama daha askam olmadikii,bak aydinlikk,bu saatlerin ileri alinmasi bana yaramadi:9:

bu linkler güzelmis,ben kalorisepetinden bakiyordum:ssz:

hosgeldin:16:

en iyi yol bildigin yoldur diye bosa dememisler:9:

biberlli ne cnm,protein eksik menüde,haftasonu ya afyet olsun

ben sana bi ayar koycam en sonunda:19:

ne güzel cnm,böyle devam edersen kisa sürede kurtulursun killardan:46:

keske bir günde fazla kacirsan:ssz:

az olmus cnm,sabah yememissin nerdeyse,ögle gecistirme,aksam az:19:

afiyet olsun cnm,ceza icin tesekkürler:16:

cumartesi öglen ac gezmissin,aradaki kek olmamis,aksamki köfteleri teflonda kendi yaginda yaparsak daha kalorisiz olur,etin yagi yetiyor zaten:19:
pazar ögle,aksam ve arayi bir yapmissin,daha düzenli yeseydin keske,yine az olmus maalesef
:19:

yarıo dıolarda bakalım ben capuk uzasın ıstıorum saclarım duzken belıme gelıoda saclarım kat kat oldgundan kısa grunuo ama sacı yumusatıo bu kesın parlaklıkta verıo :D
sey cek ayar bana pegasusum bak fazla kacrırım bu seferde benı sopalarsınız:51::51::51::51:

Kızlar eşim evlendiğimden beri bana birmezdeke oynamadın gittin diye sitem eder :9: düğünlerde vs oynadığımı görünce çok beğenir :17: Şimdi ben kalkıpsizinleoynasam artık bana küser :9:

Senn eşine çaktırma canım , senin için oynuyorum hayatım de:34:

bu osman muabbetı ne anlamıorum ya :( :D brı acıklasın meraktan çatlıcam yoksam

Aynennn ben soracaktım :9:

Ben bir gün listeme ;

Spor :Yan gel osman 4 dönüm bostan yazmıştım :52::52::52:

O zamandan beri spor yapmayan herkesin favorisi oldu osman :1:

Ben bir gün listeme ;

Utanırım ben oynamaya :9: Düğündefalan kalabalıkta arada kaynıyorum ama ne o deli gibi töbee töbee :37:

O Osman bana hiç uğramasın o zaman, bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen 1 saat yürüyüdüm, 45 te mekik çektim :12:

Ben bir gün listeme ;

hımm analadım :D altında komedı bsey oldgu bellıydı snunda ögrendım ohh meraktan ölmeden:35:

oku oku bitiremiyorm ne çenesi düşük gacılarsınız a be kızlar :9: :9:
mesaj yazıyım devamını okucam
pazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal

su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
allah mekanını cennet etsin bitanem menüne gelince fena degil gibi kabızlık devam ediyormu hala sende bak biraz önce örgücafende okudum bir arkasımız yapmıs faydasını gördüm yazmış yemeklerden önce orta boy yer elması ye

kızlarr selam ben geldimm:34:
aaaa rapunzel gelmiş hoş gelmişşşş :)

hımm off ya keske sormasaydım ben mezara gdemıorum anca balkondan bakıorum yuregım etmıo hıc :(
bol ca oku ve dua et canım

Bende erken uyuttum bu gece yusufu.

Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne :8:
bende geliyim mi canısım ::64: ::64: kutlarımızı dökelim

Bana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER :54:
bitanem benim iyi geceler
aysegülde cok tatlı cıkmıs resimlerde
öpüldünnnnn güzelim :)

Şimdi yatmadan önce bir spor yapacağım kiiiiiiiiii :32::32::32:

Kesin 1,5 kg vereceğim :52::52::52:

Ya topraksım eftelyam siz bunu niiye paylaşmadınız daha önce resmen terledim, benimki yere oturdu Anne yoruldum uyucam diyor. Ben gidiyom bi duş alamaya. Sonrada Elif Duruyu yatırcam.Sizi de öpüyorum. Uyuyakalmazsam gelirim yine...

Her akşam yapalım bu mezdekeyi. Her akşam 9 iyi mi?
dilek ne yaptın anlamadımkı mezdekemi yaptınız ya linkini gnderirmisiniz kızlar :)

Back
X