• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

en iyisi şöyle yapalım biz bu gemicinin tarifini yayınlayalım burda ablamla birlikte herkes tarife baksın hatta evde yapsın çok güzel bir yemek:1:

bu arada karnıyarığı kıskanmıştım ya bugün öğlen yemeğine bi gittim şirkette karnıyarık cacık var:24::56: başka bişi isteseymişim olcakmış yaniiii:27::37::3:
kalbin temizmis cnm,afiyet olsun
gemici tarifini bekliyorum,cok övdün benimde yapasim geldi:56:

bütün takim kaptanlarina özelden mesaj biraktim,baslarinin etini yedim artik,tüm takimlar sana oy kullansa fark acilirda,kimisi umursamiyor,13.takimdan cevap geldi,hepimiz kullandik diye,digerlerinden daha haber bekliyorum,cevap alana kadar yollayayimm diyorum mesaj:60::60:
dur bakalim pazara kadar degilmi oylama,olmazsa katilmak isteyenlerin hepsini takima cagirir oylari aliriz:60::60:
sen bana oy kullananlarin listelerini ver yada ben takim takim gezip kullanmayanlara ceza vereyim
:60::60:

Tatlım bazı takımlardan gelenlerde sadece yemeğe beğeni yapmış ama oylamaya katılmamış ama , heralde o şekilde olduğunu sanmış.

Özel mesajlar acayip çalışıyor karşı tarafta , okuyorum özelden link atılıyor sürekli.

Yarışmada rekor oya gidiyorlar yoksa benim aldığım oy geçmiş yarışmalar düşünülürse 1.liğe yeterdi.

bak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?
evet cnm,30 dakikalik bir sporu,normal sporuna ekleyeceksin
Tatlım bazı takımlardan gelenlerde sadece yemeğe beğeni yapmış ama oylamaya katılmamış ama , heralde o şekilde olduğunu sanmış.

Özel mesajlar acayip çalışıyor karşı tarafta , okuyorum özelden link atılıyor sürekli.

Yarışmada rekor oya gidiyorlar yoksa benim aldığım oy geçmiş yarışmalar düşünülürse 1.liğe yeterdi.
ne yapsak cnm,bilemedim,acayip hirsli ciktilar
evet begeniyi oy olarakmi saydilar acaba,nasil düzeltecezki onlari simdi:44:

ben diger diyet gruplarinada mesaj biraktim ama,dedigin gibi anlamayanlar begenip cikarsa isimiz zor
herkes mesaj yollasin cnm takimdan

kizlar,her topige mesaj yollayin,ausa oy isteyelim,hangisi olursa olsun,bakalim kim kazanacak

Son düzenleme:
topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu
:13:
galiba kelebek hill canım geç kaldım ama:17:

Allllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))

cumartesi güzel olmus cnm,pazarda aralar,ögünler karismis,neyseki bu gün yine düzeltirsin:16:

10 dk eftelya erkek arkadasi molasi vermisti belki,yada onun saati 40.dakikada durdu:9:

aradaki 2-3 hosbes 82 kalori yapiyor,saglikli degil ama ara ögün olarakta cok degil,o yüzden ceza yok,afiyet olsun:34:
pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptık

Sinir oluyorum , kafamı nereye çevirsem zayıflama ilacı reklamı. Arkadaşlar sakın aklınızdan bile geçirmeyin, hormonlarınızla oynamayın. Artık o kadar el altına düştü ki bu ilaçlar, her türün 40 çeşidi var. 10 TL ye bile ilaç var. Sakın bu tuzaklara düşmeyin. Boğazdan kestik mi , spor yaptık mı zaten yağ yanacak, ayrıyetten yağ yakıcı ilaç kullanmaya gerek yok. Oturduğun yerden kilo vereceksin diyor. Emek olmayan hiçbir işin sonu başarı olmaz.

ay ben çok korkarım ezelinden beri böyle şeylerden ama şimdi mahallede arkamdan kesin ilaç kullanıyordur bu falan diyolardır sinir oluyorum sabahın altısında onlar spor yapıyor sanki

farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak:9:

bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor:30:

hos geldinn:16:
benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))

Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.

Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.

Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.

Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.

Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.

Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...

Hoşgeldin diycektim ama gitmişsin :14::14::14: Yusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...

eftelya ceza almıyım diye takılıyo ama yakalanırsa hiç giremiycek akıllı, askeriyenin yeri kolay değil:) bence en güzeli tavlasın birini rahat rahat girsin:52: bu arada bir önceki yazdığımı okumadı herhalde hiç yorum yapmadı arardı kesin:33:

bugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..:8::32::emir_bebek:
benim arkadaşım gitti çok sıkılaştırıyo

Güzeller ben geldim :16:
hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acaba

cidden ausun oylaması için nasıl yapsak acaba yeni kayıt yaptırıyım dedim yetki yok diyo, bizde mi mesaj atalım pegasus hangilerine attın nerelere gönderelim

Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))

pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptık

ay ben çok korkarım ezelinden beri böyle şeylerden ama şimdi mahallede arkamdan kesin ilaç kullanıyordur bu falan diyolardır sinir oluyorum sabahın altısında onlar spor yapıyor sanki

benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))

eftelya ceza almıyım diye takılıyo ama yakalanırsa hiç giremiycek akıllı, askeriyenin yeri kolay değil:) bence en güzeli tavlasın birini rahat rahat girsin:52: bu arada bir önceki yazdığımı okumadı herhalde hiç yorum yapmadı arardı kesin:33:

hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acaba
tamam cnm,yolladim mesaji 6. takima
cnm annen icin biraz beklemek lazim,sistem kabul etmeli daha yeni üye oldugu icin,aksam oylama yapabilir sanimca:13:

bende diyet adina ne kadar topik varsa hepsine mesaj birakiyorum,ne bu gayret demi ama,her sey Aus icin:9:
artik kaybedersende auscugum,savastik kaybettik deriz:43:

cidden ausun oylaması için nasıl yapsak acaba yeni kayıt yaptırıyım dedim yetki yok diyo, bizde mi mesaj atalım pegasus hangilerine attın nerelere gönderelim
cnm ben tüm diyet topiklerine atiyorum,aktif olanlara yani,sende cocuk bölümlerine atabilirsin,yada güzellik,bilemedim simdi:44:

cimcime cnm,kendinden bahsedermisin biraz:34:
29 yşındayım,160 boyundayım şanlıurfada yaşıyorum.elazığlıyım. üniversitede çalışıyorum 8 yıllık memurum.:emir_bebek::emir_bebek:2 kızım var biri 4,5 yaşında adı sudenaz,diğeri 15 aylık adı melisa su,eşim lokantacı.başka ne söylesemki aklıma birşey gelmedi şimdi...:34:

Yusuf uyudu evet ama ders çalışmıyorum canım , tam 16 gün var sınava , 6 ders 25 ünite çalışmam gerek , en kolay sayılan ders bile Uluslararası Politika Analizi , düşün yani durumumu:52:

Sigaraya gelinceeee , keşke bende günde 4 tane de bıraksaydım bari . Öyle başladı ama şimdi 10-15 taneyi buluyor.

Çok içiyormuşsun...

Oooooooooooooo aile saadeti tam teşekküllü :27:

Hıııı hiç sorma kaptan. Sizin kayınvalidelerle dalga geçerken benim kayınpeder çıkıp geliyor. Ya iyi insan hoş insan da çok konuşuyor, bir de kendini çok övüyor. 2 gün idare olur da fazlası boğuyor.

Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza:9:

:-) Bak yaaa her yol cezaya çıkıyor.

nasıl ya yaptım ya yorum bilişimden birini tavlama olayına ben bilişimden tavlama olayını iskenderle kapadım:52: yetti bana 2yıl:33:

topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu
:13:

Neeee karar defteri mi ? Aha!!!

eftelya gördü yazılanları:3::37::41: ya eski sevgilim bilişimciydi yani iskender bey adı bile acıktıran cinsten:33::56:bu tarz şeyler rahattı ama artık şirkette bir sevgilim yok o yüzden kontrol sıkı ama ben bi şekilde yolunu buluyorum bazen kendi bilgisayarımdan bazen iş ortağımın bilgisayarından girip yazıyorum :52:

Eftelyacım kızmadın di mi? Ben içimden geçirmiştim, Topraks dışa çıkmasına sebep oldu. Ona kız kızcaksanda :-)

pegasus canım senin yazdığın metni birkaç yere de ben gönderdim, şimdi toparlanmam gerek
akşama uğramaya çalışırım
görüşürüz kızlaaaarrrrrr:54:

Canlarım bende çıktım , yusuf paşa oyun ister .:55:

Çok sağolun burada :17:

Artık olduğu kadar diyelim , iddiam yoktu sayenizde iddialı oldum çıktım :34:

önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim : :21: :21: :21:

hemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
:16: :16: :16:

Back
X