Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.
Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.
Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.
Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.
Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.
Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün.
Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...
Hoşgeldin diycektim ama gitmişsin



Yusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...