ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
Amiiiiiiinnnnnnn
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)
geçmiş olsun şeker
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.

ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))