• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında baya bir tecrübe kazandım diyebilirim ablamın yanında evlenebilirsem işime yarayacağına eminim:52:
benim hiç ümüdim yok ama neyse:33:

Sevgili arkadaşım.....Hayattan neler öğrendiğimi,neleri duymamazlıktan geldiğimi,Hırsımdan üzüntümden içimde fırtınalar koparken nasıl hiçbirşey yokmuş gibi davrandığımı,,,Kalabalığın içinde nasılda yokmuşum gibi davranıldığını bildiğim halde varmışım gibi davrandığımı..Her seferinde Şükürler Olsun Allahım diye ağladığımı bir bilsen....

Yıkılan hayallerimi,paramparça ümitlerimi,,Tarumar yüreğimi,,,
Ama yinede ayakta durmaya çalışan Bundada vardır bir HAYR dediğimi,,ağlarken güldüğümü birbilsen....

Ne öğrendim biliyormusun???

Beni üzenlere nasıl kahkahayla gülmeyi öğrendim...Onları hırslarından delirtmeyi..Onların benim için hiçbirşey ifade etmediğini yüzlerine açıkça söylemeyi öğrendim...Kim olursa olsun kimsenin önünde eğilip bükülmemeyi kendimi kimseye ezdirmemeyi öğrendim..Yaş 28 ama 50 yaşında adama,kadına fikir verir hale geldim...

Şunu sakın unutma hayatta kimse için üzülme...Kimse için kendini üzme..

Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama çok üzüldüğünü görüyorum...İnan bana ölümden başka herşeyin çağresi var birtek Ölümün çağresi yok..Yaptığın birşei başkaları için değil kendin için zevk aldığın için yap...Mutlaka hayatta beğenenlerin olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...

Çok ama çok sevdiğim bir söz vardır benim....Onu hep hatırlar aklımın bir köşesinde tutarım...

ŞEMS-İ TEBRİZİ'nin çok güzel bir söyleyişidir...

Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir.
Hayatta her şey olabilirsin; …Fakat mühim olan hayatın içinde “İNSAN” olabilmektir….

Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir

Sevgilerimle..
seni şimdiden sevdim arkadaşım ne güzel yazmışsın:) inan aus da çok güçlü ve sağlam bir hatun da neden böyle bi anına denk geldi anlamadım, vardır herişte bir hayır

birazdan mesai bitecek dışarda çok fena yağmur yağıyor ve benim şemsiyem yok..:43:ıslanacağım...inşallah durur.:53:
ağlama , yağmuru sev o da seni sevsin:52:şaka bir yana üşütme dikkat et

Kızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...:(((

Bende hastaneden yeni geldim..Hafta sonu küçük oğlum kafasını zigon sehpaya çarpmıştı nasıl oldu anlamadım kafası kanamaya başlamıştı apar topar hastaneye gittik 2 dikiş atıldı başına..2 günde bir pansumana gidiyoruz bugünde pansumandan yeni geldik inşAllah hafta sonu dikişleri alınacak..Çocuklar düşe kalka büyüyolar ama annelerde panik atak oluyor...Allah korusun tüm çocukları....Sevgiler size..
geçmiş olsun, evet düşe kalka büyüyorlar ama ömürden ömür alıyorlar

Oh be Aus gelmiş, ya nerelerdesin, bu sefer hakkaten merak ettim bak seni?

Gündüz vakti herkes burada sayılır ne güzel, şu an halimi bir görseniz, malzeme aracı geldi , kapımın önünde adım atcak yer yok, masamın üstü evrak kitap dolu , ben oturmuşum burda , Aus nerde, Pegasusun kızın nasılmış , Eftelyanın trençkotu yıkanmış mı, Zeynep abla çizelgeyi yapabilmişmi ...bunların peşindeyim. NAsıl bağladınız beni kendinize? İşi gücü boşladım valla.Bari merakta bırakmayın beni ya nolur?
bende bugün hiç çalışmadım yaa bağımlılık yapıyor burası cidden :)))

kızlar ben de çıkmadan mesajlarımı sayayım, yarın hem kilo hem mesaj bildiricez sıkışmayayım sonra
bu arada yarın sabah kilomu bildiririm yanlız yarın iş görüşmem var muhtemelen akşama kadar dışarıda olucam, sıra rapunzelde
kendisi takılırsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

evet bu mesajımla 99 oldu akşamda konuşursam tamam yani cezaya kalmadım ha hayyyy:))) toplu mesaj yazdığımı da düşünürsek oldukça çenebaz bir hafta geçirmişim:52:

kızlar ben de çıkmadan mesajlarımı sayayım, yarın hem kilo hem mesaj bildiricez sıkışmayayım sonra
bu arada yarın sabah kilomu bildiririm yanlız yarın iş görüşmem var muhtemelen akşama kadar dışarıda olucam, sıra rapunzelde
kendisi takılırsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

talışım mesajları nasıl sayıcaz ??

Özelden tüm mesajlarınızı okudum .

Sağolun çok.

Lütfen keyfinizi kaçırmayın , kaldığınız yerden devam arkadaşlar .

Bu konuda burada kapansın lütfen . Kazene yazdım , cevap gelmedi henüz.

Sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan . Ben çok utandım çok bir tek onu biliyorum .Hem de çok utandım . Yazamıyorum da , neyse .

ya sen neyden utanıyorsunnnnnn :47: :47: :47: :47: :47:

bırakta senin yerine başkaları utansın eger yüzleri varsa

Bununla birlikte 95 mesaj oldu . Unutmıyım diye yazıyorum. MEsaim bitiyor son 15 dk. Öpüyorum sizi. Gece fazla katılamayabilirm. Hafta sonu hazırlıklarına devam edicem çünkü. Biraz ütüm var. Yemek yapıcam. Ohooooo... Aklım sizde.

İnşallah yarın biz 1. oluruz da moralimiz düzelir.

Aus seni çok özledim nolur gel artık...

kızlar başlık neden bu kadar sessiz ya? Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali :43:

Günayddın Günaydın Günaydın, başlığı ilk açan ve ilk menüsünü yazan ben olayım dedim :9::10:

gelelim Dünki menüme;

Kalkar kalkmaz; ılık limonlu ve ballı su

Sabah;1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay

Ara öğün;3 adet kuru erik

Öğlen;Peynirli salata, 1 dilim ekmek

Ara; yarım bardak k-flakes, yarım bardak sütle birlikte, 5 badem

Akşam; 5 yk. yeşil fasulye, 2 yk. yoğurt, 1 dilim ekmek, bol salata

Ara; 1 portakal, 1 bardak süt, 3 form bisküvi

Spor; 1.15 saat yürüyüş, 30 tane mekik
Su; 2,5 lt

menün ii olmş sporda iyi

günaydın çigdemcigim günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım evimi toprladım suyumu aldım burdayım
hemen dünki listemi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 kere zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem
1 portakal boll yeşillik
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çoy
ara yok
ögle 2 bardak siyah çay
ara yok
akşam 6 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolll salata
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calıstım
dün cok yagmur yagıyordu ve ben diyetisyenime spordan sonra yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ordanda arkadasa oturmaya giitim yarım saat te orası sürdü
su 3 lt
cok dengesiz olmuş hic ara yok öğlen yok denebilir

17.04.2013 çarşamba günlük menüm:
sabah:
1 kupa sirkeli ballı su,
1,5 k.k.peynir,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
6 adet yeşil zeytin,
ara:
5 badem,
10 tane beyaz leblebi,
1 kupa çay (yarım şekerli)
öğle:
1 porsiyon tavuk döner,
el kadar lavaş ekmek,
2-3 çatal salata,
1 kupa çay (tek şekerli)arkadaşlar kaçak çay içiyorum o yüzden atmazsam tadı kötü oluyor bende çay içmezsem şiddetli baş ağrısı yaşıyorum o yüzden tek şekerlide olsa içiyorum.arada atmıyorum tabi..
ara:
1 fincan neskafe (şekersiz)
5 çilek
akşam:
6-7 kaşık taze fasulye,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
2 çay bardağı çay (şekersiz):27:
yatmadan önce 1 bardak sirkeli ballı su..
toplamda 2,25 lt su

spor:
30 dakika b-fit :32:
100 mekik,
50 sağ 50 sol bacak kaldırıp indirme..:8:

menü ii olms :34:

günaydın kızlarrrrr:16:

hemen menümü yazıyım geçmişe sonra bakacağım...

sabah
çeyrek simit
kaşar
çay

öğle
karnıyarık
2 kaşık pilav
cacık

ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine ton balığı domates

akşam
domates çorba
izmir köfte
yoğurt

dün akşam yemekten sonra iğnemi olup hemen uyudum çok hastaydım spor yapamadım:(
sabah da gözümde arpacık çıkmış ilk kez oluyo nasıl geçer bu bilen var mıııııı:50::43:
öğleden sonraki ara biraz falza olmus sanki onun dısında ii bu arada gecmis olsun

fıstıklar dünkü menümü yazayım

sabah
1,5 poğaça:17:
çay

ara
yarım kase nesfit
süt

öğlen
6 tane kıymalı yaprak sarma
yoğurt
1 dilim tam buğday

ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay

akşam
yarım kase domates çorba
bir tabağa 3 köfteli izmir köfte+az makarna
yoğurt

su 2 küsür:))
spor 30 dk trambolin
menün ii olms:34:

kızlar ben 2 günlük menümü paylaşacağım dün giremediğim içinbugüne sakladım emnüleri
pts
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık

pts nin aynısı
salı
sabah; haşlanmış yumurta 1dilim kepekli ekmek
ara;1 ç.b. süt
öğle;6 y.k. kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmeği
ara;1.ç.b.süt
akşam;3 köfte kadar haşlanmış tavuklu salata
ara;2 meyve 9 fındık
fazladan akşam gibi 1 kase nohut yemeği yedimdayanmadım

aslında bu 3 günlük bir diyetti ama artık yapmama kararı aldım bugün normal diyetime devam ediyorum

spor; pts 45 dk. leslie walk salı yk 700 kalori cezam duryor bugün iyiyim 350 sinibugün bitiririm inşallah
2 meyve 9 fındık fazla gibi geldi

kızlar daha yenı uyandım drek cvap yazdım menulere sımdıden hepınıze kocaman gunaydınlar
benım menum
sabah 1 yumurta 1 dlım kepek ekmegı 1 k.ktsu peynır lıht 1 bardak cay ıctım 1 kupa ama ıcınede seker koydum yarım tatlı kasıgından brazcık fazla :( ama nescafeyle aynı kalorı anca olur
ara
5 tane badem 1 kru kayısı
öglen
1 kase crba yarım dlım kpek ekmegı
ara
1 kase clek yedım vallahı kalorıyı blmıom
aksam
salata yedım brokolı salatası yogrt ve sarımsaklı bde pulbıberlı okadar
2 ltre su
yarımsaat dans ettım
bıde 30 bı elıme 30 obur elıme agırlık calıstım 2 kılo ıle

bıde belımı saga sole cevırdım 100 kere