- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
ausum canım benim çok teşekkür ederim![]()
![]()
herseyden önemlisi sen bizimlesinya o yeter
ben haric,takimin yüz karasi![]()
selam arkadaslar..sağlık sorunları bütün düzenimi bozdu geceden beri hastanedeydim daha yeni geldim ewe üstümü değiştim geldimmm.. kilo bildirimi için ablama söylemiştim o da 7. takımda.... son dakikada yapmış direk olarak paylaşım alanına yazmış sorun olmaz demi PEGASUS takıma gir oraya yaz demistim gec kalınca oraya yazmıs..
takım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kutluyorum canların :)
çok mutlu oldum hem ausencia aramızda ve hem hep beraber kenetlendik ve bu hafta birinci olduk
kuzum ausum burdasın bitanem nasılsın bakalım![]()
![]()
Canımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim![]()
kızlar ya 8. takımı birinci gördüm sanki ben onların oranı bizden fazla![]()
canım ben rapunzelden önceye bakmişım :)305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR![]()
![]()
12-19 NİSAN
1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )![]()
305. ETAP BİREYSEL DERECELERİ![]()
![]()
12-19 NİSAN
1) paşam6405 ( 3,06% )- 7. TAKIM![]()
2) yagmur199(2,25%) - 3. TAKIM![]()
3)Zeynep_canan(2.02% )- 4.TAKIM![]()
Canım sonuçlar açıklandı işte , 4.takım birinci sende bireyselde 3. oldun .
Yanlış yere baktın sen heralde.
sende benim canımsın iyi ol canım yusuf kaptan nasıl :)
Canımmmmmmmmmmm
Aşk olsun kaptan , o ne demek öyle. Arada birimizden çıkacak diğerleri kapatacak açığı yoksa takım olmanın anlamı ne ?
Hem merak etme 100 gr la bende hemen arkandayım
Canım yok sonuçlar açıklanmış zaten , sorun olsa yazılmazdı heralde . Hem takım dereceleri hemde bireysel dereceleri yazılmış.
Çok geçmiş olsun canım , annen nasıl oldu ?
Süper bir hafta sonu olacak tatlım , 4 takımın kardeşliği:13:
Canımsın sen , iyiyim canım , gayet moralliyim .Esti geçti kötü rüzgarlar , şimdi bomba gibiyim![]()
cok sevindim son anda kurtardıkkk hepinizi tebrik ediyorum zeynep abla senide bireysel derecen için tebrik ederimben biraz dinleneyim sonra gelip gecmisi okurum
afiyet olsun paşayaİyi ya , şimdi yemek yiyecek
Soğumasını bekliyoruz .
bebişim senin yarın diyetisyen günün senden harika şeyler bekliyorum inşallah![]()
![]()
sanada aferin tatlim
[/B]
Evet canım , özellikle sen klavyeye dokunmaya başlayınca bana haber geliyor
Evet canım , önümüzdeki hafta önce oylamaya sunulacaksın , eğer takıma alınırsan , cuma günü ortalamam 2 ye bölünerek listeye gireceksin
cnm zaten cuma isimiz varsa persembeden bilkdirebiliyoruz,rapunzel aksam geldi,bu gün yogun olacagini biliyordu,annesi rahatsizdi,aksam yazsaydi kilosunu kimse niye yazdin demezdiki![]()
hem börek hem çikolata :)) cezan gecikmeden hemen gelir zaten bbegimsanada kolay gelsin benim 200 kallori 100 mekik var bide yarısmadan kaybettigim 100 mekik var :))
yok kuzum ya okumadım![]()
![]()
haaaa okudum ama o nu demiyorum ki ben hani cuma günleri kilomuzu listeye yazıyoruz ve her hafta bir arkadasımız hesaplıyorya o listeyi diyorum ben
Rapunzell canım son dakika golünü atmışsın , 3 dakika kala
Ve bu hafta birinci olduk arkadaşlar
Evet , hiç ummadığım bir haftada süper bir motive oldu bu
Tüm 4. takım arkadaşlarımı tebrik ederim![]()
ben haric,takimin yüz karasi![]()
Arkadaşlar şimdi diyetisyenim bana haftalık 6 günlük menü yazıyor, 7. gün çünkü serbet gün ne istersen yiyebilirsin diyor, bende onu serbest gün değilde serbest öğün yapmayı düşünüyorum, özellikle öğle zamanı, akşam olmayacak ! ne tavsiye edersiniz bana? ne düşünüyorsunuz bu konuda..