Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir anneciğin...
Kaptanım üzme kendini, sen hırs yapar bu hafta onları sporla atarsın. Bu hafta bisikletin canını çıkartırsın eminim...
Geçmiş olsun Baharım, inşallah geçer bugün dinlen. Dualarım seninle canım, inşallah beklediğin haberleri alırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Topraksım sana da günaydın... Bugün koşturmaca ha, kolay gelsin canım.
Zeynep abla çok iyi yaa, çok takdir ediyorum seni...
O merdivenleri çıkarken beni andınız di mi ??? Tamam ben de yazmıyorum artık... Çok güldüm yaaa...
Canım benim çok cezam vardı azalsın diye ben de hareket olarak ne yapsam yazıyordum ama tabi kaptan bu numaramı da yemedi. Eftelya ve topraks da benle makar yapmışlar ondan yazmışlar. OK ?
Canım güzel kilo vermişsin, devamını diliyorum... Menü çok iyi olmuş , spor da. Öğlen 1 dilim ekmek olurmuş ama acıkmadın heralde .
güzel olmuş menü
kendi pofiline git. o sayfada yine kendi ismini seç, sadece senin mesajların çıkıyor. Tek tek saymıyorsun artık toplu mesajları. Her toplu mesaj tek sayılıyor. Geriye doğru gidiyorsun geçen cumayı da say toplamını yaz. 49 dan azsa yandın !!!
Ohooo kaptan sen buhafta spor delisi olursun ben sana söyliyim... Ho ho ho benim cezam çok az kaldı. Mekik bitti de kaloriyi bitiremedim. Cezamı vaktinde bitiremedim diye de ceza vermezsin heralde

Listene yorum yapmıycam, her şey gün gibi ortada zaten. Ben de kaçamak yaptım dün o yüzden dilimi kısa tutuyorum bugün...
Olllleeeeey.....
Kabusumuz sen ol yaaaa. Çok korktum gideceksin diye.....Oh beee valla moralim yerine geldi. Deliye döndüm haberin yok... Şimdi iş yerinde mezdeke yapasım var . Ooooh şıkıdım şıkıdım yandaaaaan...
Canım hoşgeldin, iyiki geldin. Seni çok sevmişiz bunu da görmüş olduk. Ama kaptana söyliycem, bizi bırakıp gitmeyi düşündüğün için sana ceza versin....