• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynep abla bu ıdda zaten o ceketın ıcıne grcem (s beden ama ) benle ınatlasıo sınır edıo benı veremezmısım yaza kadar ama ınadıma dyo ... oda 10 kılo ver ben 15 verırım dedım yanı gaza gelmem gerek
kimle girdin iddaya onunlamı yok sa:32:

Ooooooo herkes buradaymış dediler , duydum geldim .
burdayız kuzum 7*24 nerdeyse :24:
bende sni çooooooooooooooooooooooook seviyorum :9::16::16::16:

bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :54:

Benimde olmadı bu hafta tatlım , 100 gr , 0,16 % :37:
hiç yoktan daha iyidir ballı lokmam :16:
Yok Pegasuscum künefede kullanılan değil,hellim peyniri kesinlikle erimiyor yumuşamıyor,hatta kızartıp kebabını bile yapıyorlar.. sert birpeynir,Antep peynirini bilir misiniz bilmem,onun kokusuzu :1:
iyyyy kokuyor mu peynir dadı nasılya :36:

https://lh3.googleusercontent.com/-...s1600/hellim+k%C4%B1zart%C4%B1l%C4%B1rken.jpg

Zeyneeeeeeeep , ceza alacaksın değiştir mesajını o konuda .

Konu dışı yazmak ceza sebebi.İçeriği değiştir , mesaj düzenleye tıkla , konu ile ilgili bir cümle yaz , kötü bir yorum yapma ama .

Son düzenleme:
sana bakınıyordun bende :1: :1: :1: girdigin topige not yazdım :)) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gördüm deli kadın :37:

Ama ceza alırsın , ben sana müsait bir zamanda bu forumun kurallarını yazayım en iyisi , olmayacak böyle :1:

Gir o mesajına mesaj düzenle paneli var ya ; onu tıkla yazdığın mesajı sil , konuyla ilgili yorum yaz.Ama kötü bir şey yazma o da ceza sebebi.

yaptım canım öyle bir sey oldugunu bilmiyordum ama sinir oluyorum öyle seylere :47: :47:

Tamam canım , biliyorum ben senin bilmediğini de , onlar bilmez ki .

Evet canım , sinir bozucu ama ne yaparsın akıl vermek lazım :1:

Sonra birde yapıp pişman olup konu açarlar , insan arkasında durmayacağı hiçbir şeye adım atmamalı .

Gördüm deli kadın :37:

Ama ceza alırsın , ben sana müsait bir zamanda bu forumun kurallarını yazayım en iyisi , olmayacak böyle :1:

Gir o mesajına mesaj düzenle paneli var ya ; onu tıkla yazdığın mesajı sil , konuyla ilgili yorum yaz.Ama kötü bir şey yazma o da ceza sebebi.

yok anam girmem başka topilkere bir estetikle ilgili topiklere giriyorum bilgi alıyorum o ka :34: :34: bende estetik yaptıracagım da :1: :1:

Tamam canım , biliyorum ben senin bilmediğini de , onlar bilmez ki .

Evet canım , sinir bozucu ama ne yaparsın akıl vermek lazım :1:

Sonra birde yapıp pişman olup konu açarlar , insan arkasında durmayacağı hiçbir şeye adım atmamalı .
cahillik canım benim onlara o kadar cazip geliyorki karsı cinsten birinin 2 güzel sözüne inanıyorlar yazık

Back
X