• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yuykarıda yazdım demmaya neden sıkıldığımı.
sen spor ssaalonuna ne zaman başlayacaksın canım epeydir gitmiyorsun. gidiyorken güzel yapıyordun sporunu

canım menün güzel. ancak stresinizi çocuğa yansıtmayın onlar çok farklı etkileniyorlar. bulun bir yol canınızı sıkmayın. bence servisle bi başlasın okula ona zor gelirse evi taşırsınız. böylece iki seçeneğide denemiş olursunuz.

evet ya bı turlu gdemedım ama bı 5 kılo daha vereyım snra gdecegım oraya demesınler az verdınde geldın ben kendım basardım demek ıstıorum spor salonundakıler kendılerı bsarmıs gbı anlatıodular extra caba harcıosun tek kalsaydın bu kadar veremessın dıodular:9::9:
zaten kılo vermıssen ve cok ıncelmıssen olay oluosun bak bu bze geldı basardı yok steye koyalım ısmını ayakları yapıolar onların gunluk yaptrdgı 40 dakkaydı ekstra 2 saat yapan bendım ama spor salonu yaptı ımajına cevırıolar işi

canım yuykarıda yazdım demmaya neden sıkıldığımı.
sen spor ssaalonuna ne zaman başlayacaksın canım epeydir gitmiyorsun. gidiyorken güzel yapıyordun sporunu

canım menün güzel. ancak stresinizi çocuğa yansıtmayın onlar çok farklı etkileniyorlar. bulun bir yol canınızı sıkmayın. bence servisle bi başlasın okula ona zor gelirse evi taşırsınız. böylece iki seçeneğide denemiş olursunuz.

Canım zaten ona hissettirmemek için elimizden geleni yapıyoruz..Servi işi nasıl olacak bilmiyorum 1.sınıf çocuğu ençok okulla ve oğlumla irtibat olacak zamanda servisle göndericem..Çokk çok pimpirikliyim düştümü kalktımı daha çok küçük...Sonra taşınma işi offf bilmiyorum hakkaten başım çok ağrıyo..Allah yardımcımız olsun...Eşimde aynı benim gibi....

Canım zaten ona hissettirmemek için elimizden geleni yapıyoruz..Servi işi nasıl olacak bilmiyorum 1.sınıf çocuğu ençok okulla ve oğlumla irtibat olacak zamanda servisle göndericem..Çokk çok pimpirikliyim düştümü kalktımı daha çok küçük...Sonra taşınma işi offf bilmiyorum hakkaten başım çok ağrıyo..Allah yardımcımız olsun...Eşimde aynı benim gibi....

Canım neden bu kadar stres yapıyorsun, bu ülkede herşey heran değişebiliyor, okul yarın taşınıyor değil ya, gün doğmadan neler doğar, tevekkül et biraz, belki oğlun için daha hayırlı bir kapı açılacaktır.. sen canını sıkmanla kalacaksın..Herşey güzel olur inşallah, olumlu düşün, olumlu şeyler olsun :16:

Pokemoncum Bir hfata sonun var canım sende kimsenin moralini bozmasına izin verme :54:

Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım

sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut

çok az olmus cnm

nihayet bitirdim valla üzgünüm hepinize tek tek cevap vermeye kalksam akşam olur
kısa ve net
sizi çoooooooook seviyooooooorummmmmmmmmmmmm:16::54:
bu nasıl bir arkadaşlık oldu, nasıl denk geldi de hepimiz biraraya toplandık bilmiyorum ama cidden keyif alıyorum buraya takılmaktan
öpüyorum hepinizi kızlar

ha bu arada eftelya bugün yine sevgilisine gitti ya pegasuscum bu kıza ceza ver bak her hafta beni işlerle başbaşa bırakıyo:52::35::33:
ben kahvaltı hazırlamaya kaçtım:54:

bende seninle aynı fikirdeyim iiikii bu takımdayımm iiki siz de burdasınız hepinizz:16::16::16::34::34:

Günaydınnnnnnnnnn :16:

Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız :1:

Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .

Dün Sabah ;

1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay

Ara:

5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt

Öğlen:

1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek

Akşam:

5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata

Ara:

Şekersiz kahve

3 litre su .

Spor yok :3:

menün gayet basarılı cnım

:52::52::52::52:
bu ne KaRDEŞİM HERKES ABLASINI ÇAĞIRIYO. :4::4::4::4:BENİM ABLAMDA KİLOLU BENDE ÇAĞIRIM NE VAR YANİ HIH. :19:AMA BENİM ABLAM ZAVALLI MEŞGUL. ÇOK MEŞGUL ABLA FORUM VAR DESEM DE GET İŞİN GÜCÜN YOKMU SENİN DER.
DEMEKKİ TÜM ABLA KİLOLU OLUNCA KARDEŞTE KİLOLU OLUYOR. NEDEN ACABA ORTAK KIYAFET GİYEBİLMEK İÇİN SANIRIM. ÇÖZDÜM BU İŞİ ÖNCE ABLAMI ZAYIFLATMALIYIM.

BEN CİDDİ CİDDİ UYUDUM.ASYA UYUMAK BİLMEYİNCE BENDE YANINDA UYUMUŞ KALMIŞIM SONRADA SABAH KARGA KAHALTISINI YEMEDEN KALKIP GEÇMİŞİ OKUYORUM. BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM

belki genetiktir cnm :1::1::1::1::1:

gunaydın :)))))))))
menum
sabah : 1kase salata azcık peynır yarım dlım kepek ekmegı 1 cay yanlız sekerlı ama az sekerlı
ara:4 tane kru kayısı 1 bardak yesıl çay
öglen : 4 kasık yogurt 1 kase corba
ara: 5 tane badem
aksam :1 yumurtalı menemen yedım az yaglı yarım dlım kepek ekmegyle
yatmaya yakın 1 nescafe

2 ltre su
30 dakka dans
200 kere zıplama
50 kere bı ayagımı karnıma cektım bıde 50 kere öburunu
kollarımıda bıssuru salladım ama saymadım :))))):52::52:

az olmus cnm özellikle de ekmek cok az

Son düzenleme:
kimsecikler yokmuş burda ausu bulurum diye umutluydum ama bulamadım.birtek onun bugün için planı yoktusanırım benimdeplanlarım altüst oldu sinirlerim çok bozuk neyse görüşürüz. kimle görüşeceksek kimse yok zaten forumda. üff kendi kendime konuştum siz aldırmayın

Canım yaa, senin bu kaynanayı kaynar kazana atmalı... Şaka bir yana da boşver sıkma canını, hafta sonunun tadını çıkar... Onun da belki aklında düşündüğü başka şey vardır, kendi planını değiştirmek zorunda kalmıştır. Bizim bile bazen dakkamız dakkamıza uymayabiliyor ki onlar yaşlı insanlar daha anlaşılması zor oluyorlar bazen. Napalım idare edicez, çünkü öfke döner dolaşır seni vurur. İyi eğlenceler...

Aslında çok kötü moralim bozukkk..Stresten başım ağrıyor dün akşamdan beri...

Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde aldığımız haber bütün planlarımızı alt üst etti..Oğlumun okulu çok uzak bir yere taşınacakmış..Seneye 1.sınıfa ya servisle gitmek zorunda kalacak yada bin bütün düzenimizi bozup evimizi kiraya verip okula yakın,yeni eğitim sistemine göre düzeni oturmuş bir okul yanında taşınacağız.....Dün akşamdan beri eşimle kafa patlatıyoruz...Sizi unutmadım ama inanın çok stres altındayım şuan..

Dün ki Menüm..

Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
bitki çayı

sabah kahvaltsı:5 siyah zeytin,1 domates salatalık ve bol maydonozlu söğüş,1haşlanmış yumurta.1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği

ara:1 kivi

Öğle: 1 kupa bitki çayı ,,1 dilim kepek ekmeğini ortadan böldüm domatesli beyaz peynirli tost yaptım..Kepek ekmeği şu yuvarlak olanlardan dilimi o yüzden büyük biraz..ve 1 bardak portakal suyu

ara:10 adet fındık,5 kuru kayısı

akşam 1 kupa bitki çayı.. yarım kase mercimek çorbası.2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,çoban salata(yağsız tuzsuz)

2,5 litre su

Spor :35 dk yürüyüş
20 mekik(yeni başladım karın kaslarım çok acıyor yavaş yavaş arttırıyorum)
30 dk kondisyon bisikletinde spor..

Sevgilerimle kızlar..Şuan gerçekten bütün keyfim kaçmış durumda..:((((

Canım menünde gözüme batan hiçbirşey yoktu. Afiyet olsun. Sporunu da yapmışsın. Mekiğe ben de 20 ile başlamıştım şimdi 100 ü geçebiliyorum. Devam et sakın bırakma. Vücut direniyor sen vazgeçmeyince de pes ediyor .

Okul için şaşırdım. Niye taşıyorlar ki okulu . Bide sizin muhitte tek okul mu var , başka yakında okul yok mu? Servis ücreti sizi sarsar mı ? Eğer o konuda bir sıkıntı yaşamazsanız bence de pokemon haklı önce servisi denersin olmadı taşınırsınız. Servis anneleri zorunlu servislerde kapıdan alıp okul kapısına kadar bırakıyorlar. Belki de oğlun için daha hayırlı olur. Bu konudan Topraks da müzdarip olmuştu bir kaç hafta önce. Ama imza topladılar, eylem yaptılar , kararı durdurdular. Demmayın dediği gibi belki de vazgeçilir sıkma canını şimdiden daha 5 ay var çocuk anlar , üzülür...İnşallah hayırlısı olur...

yavrum ben öle dehılım işte yesem tutamassın yemessem yetrtemessın cnsınden ben gunde 1 dlıme endekslıyım nrmaldede bu fazla yemıs halım bnım dyetsyenım demıstı unonun lıght olanını ye mor ablaj yada pembeydı sanırsam onu yavas yavas yıorum ve acıkmıorum
inşş daha cok dzelırım

Canlarım sizi seviyorum....Şimdi İkindi namazı vakti...Görüşürüz...

Ayy kıyamam, Allah kabul etsin. Çok imreniyorum genç yaşta namaza alışanlara...

slm kizlar,listemi yazayim cikicam,gecmise baktim biraz vcevaplari sonra veririm,cocuklar sirk e gitmek istiyor,babasiyla yollarsam gelirim bende,yada bende alisveris merkezi gezerim:9:
sabah
1 dl ekmek,2 dl peynir
ara
1 elma
ögle
önceki günden kalan 5 kasik ciger,1 dl ekmek,ayran
ara
yarim muzlu süt
aksam
3 kasik pirinc pilavi,2 parca firinda tavuk,salata
ara
2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
yok
hadi ben ciktim,kendinize cici bakin,zeynosum kücültecegini duydum,dedim allahim,kimine vermezsin,kiminede fazlasiyla verirsin:43:

menü iyi cnm:34:

kızlaar geçen hafta 61.5tum,bu hafta 60.8 çıktım,700 gr daha gitmiş :16: Pegasus gitmeden kivi de yedim canım, çok iyi geldi, diyetisyene de söyledim kiviyi demek yaramış dedi :1:

DÜn ki menüm

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı

ara; 4 tane kuru erik

Öğlen; peynirli salata

Ara; 5 tane badem+5ceviz

akşam; 1 közlenmiş biber, bol salata, yarım tavuk adana kebap, 1 kaşık yoğurt

Ara; 2 tane forumun çikolatalı bisküvisi, 1 sütlü kahve

Birde ben bugün çok kaçırdım :ssz: Pegasus ceza listemi kabarık oluştur canım, hep hamur işi yedim :( Ama öğlen yiyorum,akşama az ve sağlıklı yiyeceğim, serbest günü , serbest öğüne çevirdim :17:7

Eşimi göndereyim, sizin menülere de bakacağım :42:
ekmek göremedim cnm ekmek cok önemli

Sabah

1 dilim ekmeğe krem peynir sürdüm az bişey

Ara yok

Öğlen

1 kase çorba
2-3 çatal şakşuka az yağlı
2-3 kaşık yoğurt

Ara

yarım elma

Akşam

Zeytinyağlı yer elması
1 dilim ekmek

Gece 11 de kuru patlıcan dolması yedim 1 tane ( Tadına bakarken tamamını yemişim)

Su 2 küsür
Spor 15 dk trambolin.

VEEE nihayet tramboline bacaklarım alıştı. Dün ilk defa 10 dk yı geçtim ve bacaklarım hiç ağrımadı. Çok mutlu oldum.

az olmus cnm günde iki dilim ekmek cok az ekmek değişimi de yememişsin yani bence cok az olmus

merhaba hanımlar ben geldim ama kimseler yok
hemen menümü yazıyım
sabah 2 dilim tam.ekmeginin arasına 2 kk kadar peynirle tost yaptım
1 kupa yeşil cay
4 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
ara 1 küçük dost süt bimde satılandan :1:
öglen bol salatanın içine 100 gram kadar haşlanmıs tavuk eti 3 kasık yogurt

ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
bol roka
ara 1 portalak
1 ç.bardagı süt
su 3 lt( kızlar kavanoza ölçüp koyuyorum ve o kavonozu o gün bitiriyorum)
spor
45 dakika hoca ile
45 dakıka kendin spor aletleryle
ve 25 dakika çok hızlı tempoda yürüdüm

menü de spor da güzel

Aslında çok kötü moralim bozukkk..Stresten başım ağrıyor dün akşamdan beri...

Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde aldığımız haber bütün planlarımızı alt üst etti..Oğlumun okulu çok uzak bir yere taşınacakmış..Seneye 1.sınıfa ya servisle gitmek zorunda kalacak yada bin bütün düzenimizi bozup evimizi kiraya verip okula yakın,yeni eğitim sistemine göre düzeni oturmuş bir okul yanında taşınacağız.....Dün akşamdan beri eşimle kafa patlatıyoruz...Sizi unutmadım ama inanın çok stres altındayım şuan..

Dün ki Menüm..

Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
bitki çayı

sabah kahvaltsı:5 siyah zeytin,1 domates salatalık ve bol maydonozlu söğüş,1haşlanmış yumurta.1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği

ara:1 kivi

Öğle: 1 kupa bitki çayı ,,1 dilim kepek ekmeğini ortadan böldüm domatesli beyaz peynirli tost yaptım..Kepek ekmeği şu yuvarlak olanlardan dilimi o yüzden büyük biraz..ve 1 bardak portakal suyu

ara:10 adet fındık,5 kuru kayısı

akşam 1 kupa bitki çayı.. yarım kase mercimek çorbası.2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,çoban salata(yağsız tuzsuz)

2,5 litre su

Spor :35 dk yürüyüş
20 mekik(yeni başladım karın kaslarım çok acıyor yavaş yavaş arttırıyorum)
30 dk kondisyon bisikletinde spor..

Sevgilerimle kızlar..Şuan gerçekten bütün keyfim kaçmış durumda..:((((

menü gayet güzel inş. sorununuzu hemen çözersiniz okul hayatı cok önemli

Back
X